DreamcatcheR Публикувано Ноември 12, 2013 Публикувано Ноември 12, 2013 Никъде не открих какви са им тарифите за звънене... Искат 1, 5, 10$, но по колко цента е минутата за различните страни? Нито на сайта им, нито на фейсбук има инфо. Шантава работа, като правиш нещо, прави го като хората е*аси. Дори не са пипнали дизайна спрямо iOS7, а са добавили някакви тъпи фонове за чата и глупави картинки, някои от които дори се плащат... Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 12, 2013 Публикувано Ноември 12, 2013 Отиваш на въпросния номер, на който искаш да се обадиш, цъкаш на Viber Out и излиза поп-ъп, на който има Get Rates. Току що разгледах цените и ми се струват приемливи, но незнам как са спрямо конкуренцията. 3 Цитирай
algor Публикувано Ноември 12, 2013 Публикувано Ноември 12, 2013 Не мисля, че за момента може да се говори за конкуренция или поне аз не знам. За 10 стотинки на минута с мобилен в Англия - на мен ми е перфектно. Ще споделя като пробвам как е връзката, защото мен качеството и повече ме притеснява. Цитирай
MMJ Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 Има и по-евтини тарифи през виртуални мобилни оператори. Sent from my SM-N9005 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 В случая цените на мен ми харесват също. Особено като ползвам gift cards направени от събиране на точки с freemyapps. На практика - безплатни разговори Наскоро ми се налагаше да звъня на Fedex UK и за 5 мин ми глътна 6-7 лв.. С viber щеше да е стотинки.. Цитирай
gogogetov Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 Как мога да проверя тарифите за различните държави? Когато отида на Settings/ Viber Out ми дава това Кликам на learn more... И ми дава това И съм до там Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 Чете ли изобщо предишните постове! 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 И все пак, опцията е много "каширана". А и аз сега като съм си платил вече кредит, не мога да я достъпя, става само ако нямаш баланс.. Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 13, 2013 Публикувано Ноември 13, 2013 Таз версия на вайбър е супер скапана , снимки между айос и андроид ниц , андроид андроид ниц, че и ресетва на жена ми и андроидския телефон. А в диагностиг анд юсидж гъмжи от вайбър крашове на айос 7 айфон 5! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 14, 2013 Публикувано Ноември 14, 2013 (редактирано) Аз лично нямам проблеми. Забелязвам нещо интересно. Дори програмата да е затворена, пак получавам обаждания и съобщения. А приложението го няма в background app refresh. Може и да се спре badge icon-a без да оказва влияние, а преди на iOS 6 не искаше да работи ако ти е спряно нещо в notification center. Sent from my iBrain using iFingers Редактирано Ноември 14, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 14, 2013 Публикувано Ноември 14, 2013 Винаги си е работило на бекграунд при мен, дори и да е затворено. Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 14, 2013 Публикувано Ноември 14, 2013 Аз пък от iPhone 5 пращам звуково съобщение на 3GS-а на малкия и му изписва че форматът не бил поддържан... Той като ми праща, няма грижи. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Ноември 14, 2013 Публикувано Ноември 14, 2013 Мх и при мен е така! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 14, 2013 Публикувано Ноември 14, 2013 (редактирано) https://account.viber.com - тук може да се видят цените. Екипът на Viber потвърди, че има проблем с iOS приложението и излизането на цените. По принцип трябва да бъде от more-viber out-learn more-падащо меню. Но за момента такова меню няма. Както писах по-горе, веднъж след като е закупен кредит, няма начин да се видят тарифите, понеже като се избере контакт, направо го набира, а не изкарва менюто с опциите. Да добавя, че сега пробвах да звънна на домашен номер и свързването е моментално. Като дам да набере, след около 2 секунди почва да звъни и най-интересното е, че се изписва моя номер, а не някакъв измислен! Още не съм тествал как е като качество на разговора и дали има забавяне, но ще пиша като имам случай. Редактирано Ноември 14, 2013 от DreamcatcheR 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 18, 2013 Публикувано Ноември 18, 2013 При обаждане към стационарен телефон в същия град пак го има досадното забавяне от няколко секунди. И това на WiFi... Ако беше безплатно, щеше да е ОК. Но при положение, че си плащаш за това, не е много добре за момента поне за разговори в България. За чужбина си заслужава. Цитирай
davidabg Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 след около 2 секунди почва да звъни и най-интересното е, че се изписва моя номер, а не някакъв измислен! Още не съм тествал как е като качество на разговора и дали има забавяне, но ще пиша като имам случай. Как твоя номер? Значи разговора пак минава през мобилния оператор ? Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 При регистрация на Вибер ти иска код, който се получава на смс. След като е поръчал кода и го е получил на неговия си номер е нормално да е обвързано с него и да изписва него при звънене. 1 Цитирай
JVV Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 Background app refresh няма нищо общо с push нотификациите. Тва за тези чудещите се по-горе Цитирай
peppu Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Да хванат да сложат новата клавиатура за iOS 7, че е много грозно със старата 1 Цитирай
ypetrov Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Здравейте и весели празници! Инсталирах си десктоп версията и тя ми свали всички контакти. Може ли сега от десктоп версията да си върна контактите на телефона, защото стария телефон вече го няма и имам нов. Не искам от бекъп, а от десктоп версията на вайбър, щото там са ми последните. Моля помагайте. Цитирай
dedil Публикувано Декември 23, 2013 Публикувано Декември 23, 2013 Не съм го правил, но един познат пробва нещо подобно и когато си закачи Mac & iPhone контактите от последния се ъпнаха в Mac -а. Бъди предпазлив и огледай много внимателно настройките и това от къде и кой дивайс да вземе мастройки и инфо. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2014 Публикувано Януари 6, 2014 Viber с ъпдейт до 4.1.1 и оправени бъгове. 1 Цитирай
dedil Публикувано Януари 6, 2014 Публикувано Януари 6, 2014 Вече втори ден не мога да стартирам приложението през Mac Отговориха ми, че не могат да кажат, какъв е проблема. Дръпнах наново приложението, но се наложи първо да се регистрирам във "Viber Out" и чак тогава се случи чудото Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.