snooperchi Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 (редактирано) То добре нали, ама и ако бяха оптимизирали за iPhone 6...хич нямаше да е зле. А откъде се спират тия тъпи стикери, аз така и не успях да го намеря? Редактирано Октомври 12, 2014 от snooperchi Цитирай
dedil Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 … добра алтернатива, ако приятелите ни нямат FaceTime. … или Skype. Според мен е доста ползвано приложение, най-вече за глас и видео. 1 Цитирай
mupo Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 snooperchi, More -> Sticker Market -> тракалото горе вдясно. При вас появява ли се лупата като задържите в полето за писане? При мен не се задържа и веднага изчезва. Още като сложих iOS 8 го забелязах, някакъв бъг е това... Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Миро и от там какво? Лупата е така и при мен. 1 Цитирай
mupo Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 От там, това... А откъде се спират тия тъпи стикери, аз така и не успях да го намеря? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Миро, там има само: Get purchased stickers Support Цитирай
dedil Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Аз мисля, че от там може да качваш или махаш стикерите от приложението, но не може да им забраниш да излизат на новите. Предполагам, че The Shaman това има предвид. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Миро, там има само:Get purchased stickers Support Това имам предвид. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Хм, при мен не е само това. Още предходния ъпдейт добави тази опция. Опитайте с изтриване и инсталиране на Viber отново. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Ама това е да изключиш вече свалените. Аз доколкото разбрах, въпроса е дали може да се спре рекламното известяване за нови Stickers. И май няма да може, както повечето безплатни приложения, които заливат с реклами. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Явно всеки по различен начи разбира за какво пита snooperch, затова нека той да обясни. Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 12, 2014 Публикувано Октомври 12, 2014 Аз доколкото разбрах, въпроса е дали може да се спре рекламното известяване за нови Stickers. И май няма да може, както повечето безплатни приложения, които заливат с реклами. Точно това е въпросът, и разбрах, че не може. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Въпроса е един - има ли по-тъпо и бъгаво приложение? 3 Цитирай
mupo Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Къде ви известява, че има нов stiker пакет? При мен освен една единичка на More друго няма. Толкова ли ви боде очите тази единичка, която е в самото приложение? Колкото за бъговете....аз не намирам такива. Използвам приложението образно казано постоянно от над 2 години. В последната година единствено ми липсваше възможността за спирането и подреждането на sticker-ите, вече я има тази опция и съм доволен. П.П. gorgior, Viber не се обновява толкова често колкото Skype преди време. Даже мисля, че се обновява рядко. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Миро, телефона ти е заключен с код/отпечатък, Вайбър звъни! Как вдигаш? Цитирай
dedil Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Идентично е и когато има и четирицифрен код, предполагам и за другия тип код също Цитирай
Баба Гана Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Хм, я пробвайте новата версия на Скайп. Нов интерфейс и залъгалки, определено ще се хареса на всички. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Миро, телефона ти е заключен с код/отпечатък, Вайбър звъни! Как вдигаш? Слайдвам върху Viber-звънящия, и слагам палеца на хоум бутона и те така докато вдигне. Освен телефона, и Viber-а е с пръстов отпечатък отделно(BioProtect). Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Само това не съм пробвал деба. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 В 7-8 от десет увисва обаче, нали? Особенно ако не е оставен да тропа във фонов режим. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 След започване на разговор, много отдавна не ми беше звъняло. Днес ми се случи отново, но и двама звънящи едновременно не бях виждал. Може и това да е причината, на единия да съм вдигнал, втория да продължи да звъни, не знам. А вероятно и бъг да е. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Понягога набира и затварям, но продължава да звъни на другия. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2014 Публикувано Октомври 13, 2014 Това може да се преглътне, нали е безплатно. Няма да има ощетени Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.