Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Viber

neol23

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте

след като си вкарам номера за регистрация в viber натискам continued и не става нищо. Къде може да е проблема

iPhone 2G fw: 3.1.3 jail: redsn0w

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

До няколко дни Viber 2.0 --> free SMS, текстови съобщения и бета за Андроид.

И тъй като в момента ъпдейтват сървърите си за новата версия, може да има проблеми при ползването на приложението.

post-6-0-49997300-1299705170_thumb.png

Публикувано

Момчета аз съм с Iphone 2G,изтеглих си я програмката и стигнах до там,че трябва да чакам кода и да го вкарам,но код не получавам,някой има ли наидея защо се случва така?

Публикувано

Извинявам се предварително за глупавия ми въпрос :) но някой може ли да ми обясни, какво прави точно това Push и от каде мога да го сваля щом ще ми трябва за тази програма.. Благодаря предварително. :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ъпдейт на Viber. В новата версия вече могат да се пращат кратки SMS-и към други номера ползващи приложението.

Публикувано

Не е, той си съчинява...

Публикувано

Сериозно има ъпдейт и наистина се пращат съобщения между Вайбърци... :) Евала... това се чакаше най-много!!! Евала! А някой дали ще може да ми прати линк с програмката, защото не можем да го инсталлнем на едно приятелче от Стор-а и евентуално ще го качим през iTunes-а. Благодаря много!

Публикувано

Мислех, че ще може да се пращат смс-и към оператори ... нещо съвместимо примерно в една програма. Viber + TextFree + WhatsApp, ако има такава програмка ... ще убие рибата :)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Имам следният проблем с Viber, инсталирах си програмката и стигнах до чакането на кода ( чакам го от има, няма 2 месеца ), следвах напълно инструкциите - ако не получа смс с кода да натисна нещо си и да чакам позвъняване. След като и позвъняването не се получи влезнах в сайта да почета и дори звънях на Глобул да ги питам дали не са ми забранени международни разговори и съобщения (една от посочените причини да не стане). И сега вече не знам. :( Може ли някой да ми помогне със съвет как да се сдобия с код за да я активирам?

Благодаря предварително на отзовалите се :)

Публикувано

Изтрий Viber.

Рестартирай телефона.

Инсталирай го и следвай инструкциите.

Би трябвало да стане, аз поне така оправих един телефон...

Публикувано

И този вариант пробвах,2 пъти и пак нищо. При whatsapp пак не получих смс, но там имаше вариант да ти го пратят по мейла и стана.

Публикувано

Номера нали не го пишеш с нула (0). Чист трябва да е - 888xxxxxx.

Публикувано

Чист е,да. Не знам дали би могло да е от значение, че номера е прехвърлен от Виваком към Глобул, но пък от там ме увериха, че при тях проблем няма.

Публикувано

Пробва ли с +359?

Публикувано

+359 е по Default.

Публикувано (редактирано)

+359 после 8хххххххх без нулата отпред, до 15 секунди би трябвало да получиш кода.Работи безупречно.Страхотна е, но на спиикър се чува слабичко.

Редактирано от rumboni
Публикувано
What's New In Version 2.0.4

Minor bug fixes

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, преди малко си инсталирах Viber, но стигам до полето за писането на номера, написвам го, натискам Continue и нищо не става...изтрих я, рествах телефона и нищо не става :blink: ?

Публикувано

Пробваш до победа

Публикувано

Е не става, какво ли не пробвах...някой ако знае решение да сподели :mellow:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...