matrix4o Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 И през мобилния и през wifi пробвах и пак не става Цитирай
Grievous Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Номера нали не го пишеш с нула (0). Чист трябва да е - 888xxxxxx. Цитирай
matrix4o Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Gpower - сега инсталирам PushDoctor да видя дали ще се оправи. Grievous - правя го точно както трябва. При един приятел също с Iphone 2G 3.1.3 джейлнат не иска да направи нишо след натискането на Continue Цитирай
zayko Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Сложи си друга карта на друг оператор и пробвай. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Хайде не заривайте темата. Не му ли тръгнат пуш-овете - няма смс, няма работещ вайбър. Тези от вас, с хактивирани телефони: пуш доктор или SAM(за по-новите ОС) и тогава мислете за такива приложения! Цитирай
genie Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 Ако не получавате смс с кода за активиране, ползвайте препратката към сайта. После ще получите позвъняване от странен номер. Отговорете и се пригответе да запишете или просто запомнете кода, който ще Ви продиктуват. Успех! Цитирай
JVV Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Някой пробвал ли е да смени рингтона? Почна да ме понадразва леко... Цитирай
Grievous Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Рингтона се сменя от самото приложение. Влизаш във var/mobile/Applications/Viber/Viber.app и намираш файла default.caf. Логично почти при всички apps се подвизава под името default. Намираш си подходящ и заместваш. П.С. При всеки ъпдейт на приложението, трябва да се повтаря тази процедура. Цитирай
ortortor Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 И при мен нотификациите се загубиха ,пуша работи пробвал съм го с ipush test получавам си всичко, но Viber спря да работи .Гледам ,че няма сертификати за Push Doctor дали може затова да не работи ??? Моя Push Doctor съм го инсталвал преди доста време ,когато имаше сертификат. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Това се прави само веднъж след рестор. Другаде е проблемът - може би в сървърите на самия вайбър? Цитирай
ortortor Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Явно проблема не е в нас .... http://www.viberfaq.com/temporary-problem-with-apple-push-notifications/ Цитирай
guBaHe Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 (редактирано) При мен всичко си тръгна от първия път... имам няколко приятели с айфони и андроид телефони - никакви грижи, чува се супер, звъни почти моментално... Единственото което забелязах е че през 3G когато ползвам нета първите няколко секунди не се чува, но после си идва всичко на мястото. BTW, разпознава ми и хората които имат програмата, дори и телефоните им да не са ми написани в контактите с +359 пред номера. Повечето ми са с 0хх, понеже са вкарвани на ръка преди година и повече от старата ми Нокия. Редактирано Август 16, 2011 от guBaHe Цитирай
ypetrov Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 (редактирано) Някой успял ли е да го подкара на 2G. То си пише, ама все пак да питам Viber system requirements for your iPhone: * iPhone Models: 3G (*partially), 3GS and 4. * iPhone IOS (operating systems): 3.1.3, 4. or newer. * For top performance we highly recommend iPhones 3GS and 4. * Other devices: iPod touch and iPad (latest generations) are partially supported. Редактирано Септември 1, 2011 от ypetrov Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Няма как да работи на 2G, тъй като той е само на 2G мрежа, а там скоростта на трафик е недостатъчна за гладък разговор или въобще за такъв. 1 Цитирай
ypetrov Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 успял си да го пуснеш на 2Гто ли? Щото на 4ката си работи през wifi, ама на 2Gто не ще да се прати номера и да се получи кода Не съм си отрязал картата и да я сложа на 4ката и да направя регистрация. Ама ще взема да отида до сервиза да я резнат за пробата. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Гога, до колкото помня, за да работи известяването, приложението трябва да е в бегграунд режим. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 Уж трябва, ама не. Гога, пуш доктор? Въобще, имаш ли някакви сертификати за туба, мейл? Цитирай
borisb Публикувано Септември 21, 2011 Публикувано Септември 21, 2011 (редактирано) С "Доктора" няма проблеми. Даже може след като инсталираш Viber да го разкараш. Не трябва да стои в бекграунд режим, но за да индикира повикване трябва да поддържа WiFi включено т.е. или да стои "светнат" телефона или да е включен да се зарежда (може и с Insomnia да става). Всичко това при версия на Viber 2.0.2 с 2G. Редактирано Септември 21, 2011 от borisb Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 12, 2011 Публикувано Октомври 12, 2011 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 С 4.3.3 съм и телефона влиза в safe mode след ъпдейта!Искаше ми и регистрация отново! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 mobile substrate=safe mode - нещо от там... Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Нещо не сработва новата версия при мен!Крашва постоянно!Не се разбира с нещо?!Връщам старата версия!Интересното е,че не ми даваше ъпдейт в стора?!Може би новата версия е за IOS5.0;) Цитирай
Byron Публикувано Октомври 13, 2011 Публикувано Октомври 13, 2011 Не, става и за 4.3.3 но я изтий и наново я дръпни, при мен беше така но после потръгна, само каде няма старите смс. Цитирай
lelopexa Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 При мен нямаше грижи с инсталирането на 4.3.3. Добре се държи, не е крашвала, а и старите съобщения стоят. Вече и снимки се изпращат, само едно досадно нещо забелязах, при спрян звук на телефона, програмата все пак издава звуци при получаване на съобщение, малко по-тихи, но ги има. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.