Ради Аврамов Публикувано Юли 14, 2009 Публикувано Юли 14, 2009 те се застъпват, но можеш да си ги нареждаш как да се застъпват и коя да е най-отпред.Мен лично ме устройва перфектно. Цитирай
BANNN Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Много добра програма, при мен работи без проблем Цитирай
zhivkom Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Здравейте! Искам да попитам дали някой знае за какво служат опциите "Animate Apple Logo" и "Black Screen I/O Black" в категория "System"? Цитирай
Razer Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Ми пробвай и ще разбереш И аз пробвах ама неразбрах... безсмислен коментар пишеш! освен опциите "Animate Apple Logo" и "Black Screen I/O Black", искам да попитам и в "Mobile Substrate" => "Supreme Substrate" .. закакво слушат опциите: "Supreme App Reveal", "Supreme Home Screen" ?!?!? Но нейскам буквален превод на надписа под тях ами искам някой компетентен човек да се изрази а не изцепки като узъра над мен! Благодаря ви предварително Цитирай
uzera Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Здравейте след деинсталацията на supremepreference батерията ми пада жестоко бързо на разговор от по 2, 3 минути 0,5 от батерията УЖАС бихте ли дали съвет как да си върна телефона в предишното добро работещо състояние. Със FW 3.0 съм джейл по описания метод във форума до преди си работеше перфектно. Благодаря предварително. Цитирай
mupo Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Ми пробвай и ще разбереш И аз пробвах ама неразбрах... безсмислен коментар пишеш! освен опциите "Animate Apple Logo" и "Black Screen I/O Black", искам да попитам и в "Mobile Substrate" => "Supreme Substrate" .. закакво слушат опциите: "Supreme App Reveal", "Supreme Home Screen" ?!?!? Но нейскам буквален превод на надписа под тях ами искам някой компетентен човек да се изрази а не изцепки като узъра над мен! Благодаря ви предварително Animate Apple Logo - вероятно е свързано с boot логото. Анимира се? Black Screen I/O Black - нямам идея. Supreme App Reveal - дава възможност да скриваш иконите като натиснеш два пъти върху тях. Supreme Home Screen - Home Screen-a става с 3х3 икони, а не 4х4 както е оригиналния Цитирай
mupo Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Supreme S (това е новото му име) е пуснато за удобрение в Cydia Store чрез сорса на ModMyi. Центата му ще бъде $2 и ще има над 100 нови "щракалки" за iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod touch и iPod touch second generation. Хората които са направили дарение в предишните версии ще получат безплатно копие от Supreme S. П.П. Знам знам, double posting. :shhh: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 (редактирано) Офтопик: Относно емоджи, не знам защо всички се хвърлят да го инсталват като отделно приложение, като си го има в японската клавиатура по подразбиране, само дето е заключено... Което обаче не е особен проблем, ако си качите SupremePreferences 3.0.1b8 (не последната вресия, тази е по–добра), и оттам отключите функцията , а между другото–и ред още други екстеншъни, като например меню за управление на cellular data (каквото напр.няма при глобулски СИМ), и сума други неща, вместо за всяко от тях да се качва отделно приложение.... Я да видим ще ви зариби ли Кака и за това.... Редактирано Февруари 8, 2010 от Sladichuk® Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Аз пробвах всевъзможни Emoji, но на 3.1.3 не сработват. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 На никой не бих препоръчал SupremePreferences. Както каза alxx прави проблеми макар и не винаги и има риск да се стигне до рестор.Най-лесни начин за активиране на Emoji е чрез многобройните приложения в AppStore за тази цел. Едно от тях е iEmoji, което е платено, но има и други безплатни, като след това приложението се трие, а Emoji си остават активирани. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Честно да ви кажа, със Suprme Preferences съм още от 2.0.....(дали не беше и по–рано, не помня), и никога не ми е създавала проблеми при коректни настройки, не знам от какво сте патили с него.... Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Когато го пробвах на 3.0 - телефона се сговняса още веднага, рестора беше единствен изход. Оттогава съм си взел бележка - преди да кача нещо от сидиа, гледам какво и къде ще инсталира, за да знам какво да трия с фънбокс ако забие. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Зависи коя версия си качил.. Аз говоря за тази от сорса на xsellize – в Cydia я пише като 3.0, в базови приложения съм я дала, версията е SupremePreferences 3.0.1b8. С другите има проблеми... Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 Имали същия проблем както при 2.2.1, навремето като си го сложих на 2г-то и после го деинсталнах трябваше да правя рестор и не ми вдъхва доверие. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 Както вече казах, аз нямам и не съм имала въобще проблем с приложението. Може би защото не ползвам Winterboard за нищо друго (макар, че вчeра от любопитство качих това прехваленото – новото Xtreme Preferences, което също ползва Winterboard, но не може да стъпи на малкия прест нa Supreme..Така, че сега и двете са в зимната дъска ли е, скейт ли е, но няма проблем.. ) Цитирай
papalin4o Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Здравейте. Малко тъп въпрос, но да попитам. На фърмуер 3.1.3 не може да се инсталира.Дали случайно няма някакъв лек за това? Благодаря предварително. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Не е вярно, че не може. Бъркаш някъде, вероятно не си качил първо depends, и Winterboard. Цитирай
papalin4o Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 (редактирано) Winterboard-а го имам, но другото го нямам. От кой сорс да го дръпна? Значи когато го намеря във Cydia (SupremePreference), липсва горе вдясно прозорчето където пише Install. Със 3GS съм, ако това е от значение. Редактирано Юли 9, 2010 от Sladichuk® Цитат Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Под depends, разбирай нещата от които зависи работата на приложението - сидиа ги дърпа автоматично ако го инсталираш оттам. Щом е замъглено прозорчето, значи че: сървърът е временно недостъпен или повече не се поддържа в сидиа. Опитай пак след ден-два. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Пък ако не ти се чака, пусни най–накрая търсачката на форума. Много ще се изненандаш, ако си направиш труда да погледнеш в "Базовите"... Цитирай
papalin4o Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 (редактирано) Търсих тук във форумът, чрез търсачката, но явно не съм задал правилно търсенето. Не е замъглено прозорчето, а изобщо липсва! Редактирано Юли 9, 2010 от Sladichuk® Цитат Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 (редактирано) Версия 2.0, която е налична в Cydia не е добра, а и не работи на всички устройства и фърмове. Затова в Базовите съм качила тази, която е най–добра до момента, ведно с всичко необходимо. Естествено, може да се наложи ъпдейт на някои depends, но не ъпдейтвай и самите Supreme Preferences. ПС. Крайно време е да се запознаеш с правилата и да престанеш да ги нарушаваш, а пък най–вече – да приемеш сериозно наказанията, които получаваш за тях, иначе така няма да я бъде! Редактирано Юли 9, 2010 от Sladichuk® Цитирай
mirror Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Доста полезно приложение , днес го инсталирах на iPhone 4 4.1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.