Ради Аврамов Публикувано Юли 23, 2009 Автор Публикувано Юли 23, 2009 Anthony целият спор е за да намалиш ти цените На подсъзнателно ниво.. Цитирай
CuMEoH Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Аз също се сдобих днес с едно от тези "мини-та" благодарение на @Anthony за което не знам колко пъти ще му благодаря, но найстина аддски много ме зарадва "бомбичката". Следкато я свързах към iPhonе-а ми....цял ден слушам & не мога да & се нарадвам! Имам едно въпросче - как да разбера кога се е заредило това чудо? Цитирай
cvalio Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 светлинката се сменя от червена на синя (поне аз останах с това впечатление) Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 24, 2009 Автор Публикувано Юли 24, 2009 Точно така Свети червено докато се зареди, после става синя. Цитирай
CuMEoH Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Благодаря ви много за бързите отговори - аз още не съм стигнал до червената светлинка (не успявам да му изхабя батерията), но да попитам предварително! Предполагам, че като всяка нова (Li-ion) батерия трябва да се създаде цикъл на зареждане, а именно изхабяване докрай & зареждане 12-тина часа или се лъжа? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 24, 2009 Автор Публикувано Юли 24, 2009 При положение, че едно от главните приложения на x-mini-тата е да озвучават лаптопи, едва ли има проблем. Аз лично зареждам моите докато слушам на лаптопа с usb кабела. Засега не ми е падала батерията на нито една от 2те. И все пак "Литиево-йонната батерия (с популярно съкращение Li-ion) е вид акумулаторна батерия, в която литиеви йони се придвижват между анода и катода. При разреждане йоните се придвижват в посока от анода към катода, а при зареждане - от катода към анода. Литиево-йонните батерии се използват често в потребителските електроуреди. Понастоящем те са един от най-популярните видове батерии при преносимите електронни устройства, има най-високо съотношение енергия/маса, не страда от ефект на памет и бавно губи своя заряд, когато не се използва." Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Да, а накрая ще почнат да го подаряват и даже да дават по някой лев с него или каса бира. Колко мислиш, че е печалбата от подобно нещо? Бензина колкото повече се търси, толкова по-евтин ли става? Или сигурно много малко търговци го продават? Икономиката си има правила. Цената ще падне само ако производителя я намали, а той трябва да е с тежки психични отклонения за да го направи, при положение, че има огромен интерес към продукта му. Я ми кажи Iphone колко пъти поевтиня до сега, въпреки че търсеното му нараства главоломно? Говорим за техника, а не за бензин или ракия. Разбирам, че печалбата не е много специално за тази джаджа. Говоря по принцип. Цената на техника винаги пада - дали ще е след месец или 5 - пада. А сравнение м/у iphone и портативна колонка не може да се направи по никакъв начин. Колко милиона са продадени от X-mini II ? Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Не спорете за нещо което не сте държали в ръка. Това мини е върха на сладоледа в бранша си. Който не го е чул, той не си го е купил. А за цената, ако съдя по качеството е даже доста евтино. Цитирай
Anthony Публикувано Юли 25, 2009 Публикувано Юли 25, 2009 DreamcatcheR, явно науката икономика не ти е позната. Единственото, което намаля цените, това е ПОНИЖЕНОТО търсене, а не увеличеното. Причината за понижено търсене най-често се нарича конкуренция. Когато един продукт няма аналог, цената му НИКОГА няма да падне, докато има търсене. Това отговаря и на риторичния ми въпрос за Iphone. Вземи почети малко и ще ти станат ясни нещата. Цените на техниката падат точно поради тази причина. Свръхпроизводство и огромна конкуренция. Я иди да видиш дали е така обаче в магазина на Bang & Olufsen. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 25, 2009 Автор Публикувано Юли 25, 2009 Днес направих един картонен тест с 2 X-Mini-та :tease: [youtube:27hyaq9s] [/youtube:27hyaq9s] Цитирай
Zeus750 Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 Току-що разопаковах моите 2 "X-Mini II"-та. Лууудиииии саааааа.... :surprised: :surprised: :surprised: Цитирай
ludiamax Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Преди малко пристигна и моята джаджа! Наистина е добра, струва си парите Цитирай
bombastyk Публикувано Юли 31, 2009 Публикувано Юли 31, 2009 Просто не мога да повярвам ,че тези малки лудници ще вадят този качествен звук. :little: П.П. Специални благодарности на Anthony и на uncivilized за темета. Цитирай
bombastyk Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Въпрос ,iPhone 100%=лаптоп 50% има ли начин да се усили звука на iPhone? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Август 4, 2009 Автор Публикувано Август 4, 2009 Звука на iphone не знам дали може да се усили, но и не те съветвам. Като всеки говорител от такъв тип много лесно могат да "изпърдят". Започне ли да криви звука значи не е по силите му и е безсмислено да увеличаваш още. Не за друго, теб ще те е яд после. Цитирай
plexa Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Уникално е! Току що си го взех и звука е страхотен! Препоръчвам го на всеки, и тея дни още 2ма приятеля ще си вземат по едно. Наистина джаджата с страшна! Цитирай
Zeus750 Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Купих си 2 преди 2 седмици. Преди 3 дни поръчах още 8 за няколко приятели и днес пристигнаха. Направихме тест с 6 бр. закачени на верига: ЛУДНИЦА Само оставя да си измайсторя един кабел да ми разклонява каналите, че не мога да се примиря с моното. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Август 19, 2009 Автор Публикувано Август 19, 2009 В комплекта има мини usb кабели. При мен 2те X-Mini-та седят от 2те страни на лаптопа и са вързани с тези въпросните кабели и звука е стерео. Със вградените не можеш да ги разделиш, а и няма смисъл защото са близо един до друг. Цитирай
BANNN Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Аз ще изчакам бате Anthony да направи промоционална ценичка по Коледа или Нова година и мога да се сдобия и аз с това чудовище Цитирай
tonygti Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Ако производителя направи намаление може и да оцелиш промоцията... Цитирай
The Salton Sea Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 И аз взех едно от Anthony , направо не е истина как може да е толкова малко а да свири толкова силно Има ли начин да свирят и колонките на лаптопа ( Dell Studio 15 , с 5.1 аудио е май и мини-то ? По едно време така свиреха с Убунту , но после нещо разместих по настройките и не тръгна повече На уиндоус и Федора също не можах да го наглася , има ли начин ? Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 От къде мога да си купя такова нещо, идеята е да дойде направо вкъщи, не ми се разкарва. По една бройка ли вървят или няколко? И!.. баса добър ли е? Цитирай
Anthony Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Виж тук - ЦЪК Прати ми на лично точен адрес, телефон и име и ще го получиш по Еконт с наложен платеж. Цитирай
ReCcA Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 А някаки други предложения за добри колонки на тази цена или преблизителна ? Цитирай
Olemale1 Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Благодарение на Anthony аз също се сдобих с това чудо на техниката и смятам, че по добра покупка цена/качество не може да бъде направена. Колонките са меко казано страхотни Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.