Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

X-Mini II

Recommended Posts

Публикувано

Поръчах си това :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29103

Цената е много тънка,дано не е за сметка на качествето.Петел за пет лева не пее като за двеста, ама да чуем все пак.Като пристигне ще пиша как обажда.

• Отговори 63
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Ради Аврамов

14

• Anthony

7

• Toni-

3

• goce kostadinov

3

Топ автори в тази тема

Публикувано
Поръчах си това :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29103

Цената е много тънка,дано не е за сметка на качествето.Петел за пет лева не пее като за двеста, ама да чуем все пак.Като пристигне ще пиша как обажда.

аз си е купих от магазин мултирама на солунска за 49 лева страхотна е.

Публикувано

За тези пари щеше да си вземеш 4, доставката е безплатна.До колкото съм запознат за 2-3 седмици пристига..

Публикувано

аз съм от софия и искам да си поръчам. Може ли колегата който ги продава да си даде тела да се разберем.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Не, различни са... Ето това е същото, но ти предпоръчвам x-Mini II, просто не съм сигурен, че другото ще вади такъв звук :)

Публикувано
При X-Mini II всеки говорител може да работи самостоятелно и е много по-малък. При тези тока е в единия и другия не може да работи сам.

аз е имам и на открито са още по добре, супер са

Публикувано

Моят приятел (uncivilized) има такива Xmini-та. Знам, че свирят брутално, просто исках да питам дали някой има представа от другата фирма :)Благодаря!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Kaбела на колонките имат един кабел, като единия край е ЮЗБ за компютъра, юзб за колонката и третия изход е джак за музика, той как се използва?

Публикувано

Eми той е ако искаш да ги закачиш верижно с други. До 50 бр можеш на един телефон.

Публикувано

Нее, това е ясно.

Идеята ми е, че кабела, който е за зареждане има три изхода. Юзб комп, юзб колонка и трети изход, който е универсалния джак за слушалки и колони и т.н. ТОй как се използва, този трети край на кабела. Вкарвайки го в колонката или телефона, нищо не прави!?

• 3 години по-късно...
Публикувано

Реших да пиша в тази тема .

Искам да си купя от новите XMI X-mini Uno.

Някой да има представа къде в България може да се купи?

Публикувано

На този въпрос отговор не чакай тук. Имат страница във фейсбук. Ще ти пратя линка. Там има инфо.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...