akozo Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Поръчах си това :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29103 Цената е много тънка,дано не е за сметка на качествето.Петел за пет лева не пее като за двеста, ама да чуем все пак.Като пристигне ще пиша как обажда. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Поръчах си това :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29103Цената е много тънка,дано не е за сметка на качествето.Петел за пет лева не пее като за двеста, ама да чуем все пак.Като пристигне ще пиша как обажда. аз си е купих от магазин мултирама на солунска за 49 лева страхотна е. Цитирай
akozo Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 За тези пари щеше да си вземеш 4, доставката е безплатна.До колкото съм запознат за 2-3 седмици пристига.. Цитирай
stat123 Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 аз съм от софия и искам да си поръчам. Може ли колегата който ги продава да си даде тела да се разберем. Цитирай
mupo Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 stat123, viewtopic.php?f=25&t=1701 Цитирай
vilkim Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 http://www.digitalen.org/item2464 - Това не е ли същото?Аз лично бих си взела това, защото има розов вариант :razz: Цитирай
Kpuc Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 Не, различни са... Ето това е същото, но ти предпоръчвам x-Mini II, просто не съм сигурен, че другото ще вади такъв звук Цитирай
goce kostadinov Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 При X-Mini II всеки говорител може да работи самостоятелно и е много по-малък. При тези тока е в единия и другия не може да работи сам. аз е имам и на открито са още по добре, супер са Цитирай
vilkim Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 Моят приятел (uncivilized) има такива Xmini-та. Знам, че свирят брутално, просто исках да питам дали някой има представа от другата фирма Благодаря! Цитирай
Sebastian.Bach Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Kaбела на колонките имат един кабел, като единия край е ЮЗБ за компютъра, юзб за колонката и третия изход е джак за музика, той как се използва? Цитирай
goce kostadinov Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Eми той е ако искаш да ги закачиш верижно с други. До 50 бр можеш на един телефон. Цитирай
Sebastian.Bach Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Нее, това е ясно. Идеята ми е, че кабела, който е за зареждане има три изхода. Юзб комп, юзб колонка и трети изход, който е универсалния джак за слушалки и колони и т.н. ТОй как се използва, този трети край на кабела. Вкарвайки го в колонката или телефона, нищо не прави!? Цитирай
Fatalizr Публикувано Юли 31, 2013 Публикувано Юли 31, 2013 Реших да пиша в тази тема . Искам да си купя от новите XMI X-mini Uno. Някой да има представа къде в България може да се купи? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 31, 2013 Публикувано Юли 31, 2013 На този въпрос отговор не чакай тук. Имат страница във фейсбук. Ще ти пратя линка. Там има инфо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.