sa6omh Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 И при мен всичко стана , чрез iCommander благодаря Цитирай
vesivayy Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 Моля за помощ. Купих на втора употреба iPhone 3GS. Предишния собственик го е намерил от интернет някъде от Гърция. Но на програма iProtect има сложена парола - иам ли някакъв начин да я нулирам - опитах се да изтрия iProtect и да го инсталирам наново но той си помни паролата - търсих в интернет но не намерих нищо. Цитирай
yanisslav Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 А като го изтриеш без да го инсталираш на ново, не става ли? Цитирай
vesivayy Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 не мога да ползвам тази програма - само това е проблемът - иначе телефона си работи безупречно. - ако има подобна ще си я инсталирам нея - но не знам ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 А защо не си направиш труда да почетеш малко из форума, ползвайки търсачката, как точно да почистиш остатъчни файлове от програмата след деинсталацията й? Ей, не се научихте преди да пълните темите с безброй постове и да ги правите нечетими поради обема им за всеки следващ, първо да четете и да се обучите на основни действия с машинката, ей.... Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Като нищо да е краден от Гърция. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 29, 2009 Автор Публикувано Декември 29, 2009 Как ще купиш телефон втора ръка и ще го ползваш така? Аз досега да бях го ресторнал. Цитирай
Jordyv Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 А някой знае ли как мога да заключа приложенията качени от cydia, защото iProtect вижда само тези които са качени през iTunes Цитирай
Jordyv Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Благодаря ви колеги, сега ще ги тествам. До днес използвах LockDown, но мн често ми дава грешка при отключване на някое приложение и ми влиза в safe mode а това ми е голям проблем защото ползвам five icon и five dock и ми размества подредбата на иконите тотално. Дано някое от тези приложения да ми свърши работа без да крашва. Цитирай
goetschl Публикувано Януари 12, 2010 Публикувано Януари 12, 2010 Ако спазвате точно инструкциите за кракване няма да имате проблеми. За Мак ползвах MacOS X + iFile в телефона. И едно тъпо пояснение, на което не намирах отговор - за права 755. Те са както следва: 1. User - Read, Write, Execute 2. Group - Read, Execute 3. World - Read, Execute Поздрави! Цитирай
master_23 Публикувано Юли 4, 2010 Публикувано Юли 4, 2010 Здравейте някой да знае дали тази програмка е съвместима с FW 4.0 защото при мене нещо не тръгва къде бъркам незнам или дали има някаква подобна програмка Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 5, 2010 Публикувано Декември 5, 2010 Кофтито беше, че бях сложил парола за съобщенията, контактите и още няколко приложения и изведнъж телефона стана напълно неизползваем, оправих го като през Сидия изтрих програмата и повече не мисля да я слагам. Това Locktopus добро ли е? Цитирай
R32 Публикувано Декември 5, 2010 Публикувано Декември 5, 2010 (редактирано) Няма опция за получаване на смс при смяна на сим карта и зададен друг номер.Но иначе програмата се държи супер и е доста лека за ползване.Ето и линк към програмата http://bgiphone.com/topic/6018-locktopus/page__p__67047__hl__locktopus__fromsearch__1#entry67047 Редактирано Декември 6, 2010 от R32 Цитирай
diavolo Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Здравейте на всички, току що си инсталирах програмата понеже ми потрябва днес за да не ми четат смс-ите и ето как го направих: през Сидия добавих сорса http://cydia.xsellize.com/ от там намерих приложението iprotect версията е 2.4 и е кракната, инсталирах и я директно заработи без проблем аз съм с iphone4 version 4.2.1 Ползвал съм програмата и преди на старият ми тел. (iphone 3G) и съм доста доволен от нея. Дано да съм бил полезен. П.С. това ми е първия пост, простете ако нещо съм объркал 2 Цитирай
Bobo Публикувано Юли 10, 2011 Публикувано Юли 10, 2011 Аз съм с версия 2.4 на иПротект, не съм я активирал, но работи, не ми дава че е триал или нещо подобно. За какво всъщност служи тази активация. Теглил съм я от sinful, пише че е кракната, но в инфото и пише и за активация. Благодаря предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 10, 2011 Публикувано Юли 10, 2011 Просто ще спре, един ден, може би. Цитирай
Bobo Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 Изтеглих 2.5 от Сидия. Пише, че е кракната. В инфото не пише нищо за активация. Предполагам, че така няма да има проблеми Цитирай
predatora Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 а как може да го инсталираме на чиста операционна система ? без да е jailbreak (няма cydia) IOS 5 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 16, 2011 Автор Публикувано Октомври 16, 2011 И кой каза, че няма Cydia за iOS5? Аз например до вчера бях с нея. Джейл има от доста време, но е тетърд. Заболяха ме пръстите да пиша едно и също нещо. Време е четивото да стане приоритет. Виж датата! http://bgiphone.com/...post__p__110372 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Коле, юнакът е просто много извън час, явно за него целият форум е междучасие... Затова не му и дреме изобщо ни за предупреждения, ни за покани с бъклица и дрян да стане каил малко да се попросвети...Пита не дали има Cydia за iOS5, ами как да сложи нещо от Cydia,без да е джейлвал... (явно за него джейла съставлява само качването и наличието на Cydia) 1 Цитирай
predatora Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) За последно е да цитираш предходен пост!!!!! искам да си ПЛАТЯ приложение което да ми върши работа през AppStora приложението iProtect го имаше за старите верси но за новата не го виждам както и iFile търсил съм с търсачката и не съм намерил затова си правя труда да ви пиша всеки се надува и никой необяснява !!! ИСКАМ БЕЗ ДА ХАКВАМ ТЕЛЕФОНА СИ ДА СИ ПЛАТЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ КОЙТО ЩЕ МИ ВЪРШАТ РАБОТА! но май няма такива в наличност! Редактирано Октомври 16, 2011 от Sladichuk® Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.