BANNN Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Само аз ли нямам проблем със звука? Ей сега "деди" ще ни емне. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Махни... Със страх в очите го написах Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Като пробвах за първи път сайта, имаше леко забавяне на звука (1-2 сек.). Днес е доста повече и се увеличава постепенно. И то самото видео е леко насечено, мисля, че от това идва. Цитирай
huri Публикувано Януари 9, 2011 Автор Публикувано Януари 9, 2011 Забавянето зависи от качеството на клипа, ако е с по-голяма резолюция се усеща... но за това нищо не мога да направя по въпроса... трябва OPlayer да направят по-читав плейър за .flv Цитирай
roll2puff Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Аз не се разбрах с oPlayer, но пък с VLC ми ги отваря брез грешка. Евала на момчетата от сайта за добрата работа. п.п. предполагам, че по същия начин може да се гледа от всякъде, само трябва да се направи сайта да ти дава самия FLV файл, а не ембеднат флаш плейър. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 При мен не тръгват нито с oPlayer, нито с Buzz player. Не ми отваря клиповете чрез browser-a нa player-ите, не става и чрез Safari. Явно поддържа само 3gs и 4, защото не виждам никой в темата с по-стара машинка. Цитирай
roll2puff Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Пробвах с iPod-а с oPlayer, но не тръгва. Цитирай
mishocs Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 При мен на 3GS 32GB всичко е наред,доволен съм , с изключение на батерията ,пада доста бързо - може и на мен така да ми се струва . При вас останалите как е Цитирай
mishocs Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Тъй като ползвам Safari download plugin-a ми дава да сваля клипа. Може ли да ми кажете как директно да го зареди без да се налага това сваляне? Отиваш в Settings>Safari Download Manager > Use file Extensions на ON Цитирай
zlaf4oo Публикувано Януари 26, 2011 Публикувано Януари 26, 2011 Токущо се измъчих с едно 3г...стигам до плей и ме изхвърля.Това в самия плеър.А иначе през ссафари сваля..сваля и накрая се показва екранчето с размера на файла и нищо.Цъкам нищо....Iphone 3g 4.0.2 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Януари 26, 2011 Публикувано Януари 26, 2011 При мене работи супер. копирах линка на плеера и направо ги отваря. браво. можеш и да го записваш можеш и да го гледаш...! Цитирай
ViolinRa Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 (редактирано) От днес гледам, че ми излиза това Вчера всичко си беше наред Редактирано Май 13, 2011 от ViolinRa Цитирай
sjmax Публикувано Май 15, 2011 Публикувано Май 15, 2011 аз успях да гледам само едно клипче и след това като заредя саита ми вади екран като на @ ViolinRa Цитирай
nanio77 Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 Пробвайте Puffin Web Browser. Гледа дори и HD без насичане. 1 Цитирай
cvalio Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 И как ? Трябва ли всички след теб, попаднали в тази ситуация да доразвиват темата ?!?! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 Вероятно huri си е дал зор и е оправил нещата със сайта. 1 Цитирай
mill4a Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 И как ? Трябва ли всички след теб, попаднали в тази ситуация да доразвиват темата ?!?! Написах го информативно!!! Писано е за проблем в темата-защо да не се напише,че е оправен вече?!?!?! Цитирай
huri Публикувано Юни 6, 2011 Автор Публикувано Юни 6, 2011 Както каза @Alxx®... малко зор в повечко и се нагласиха нещата, но не се знае до кога. Не се знае дали хората от vbox7 няма да решат да резнат и този начин на гледане на клипове за нашите iOS устройства. Писах писмо на team-а и ми върнаха отговор, че директното стриймване на файлове е било нарушение на общите правила на сайта. Най-любезно ги попитах дали да спра сайта, но те все още не са ми отговорили. Дано не пуснат някое дело срещу мен :) 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.