malin Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Да, но горе в дясно седи Purchase, а на Changes седи че има ъпдейт а и май не ми е лицензирано. И вчера и днес го правя по един и същ начин, тегля от тук и качвам през iFunBox. Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2009 Автор Публикувано Август 12, 2009 Пишеш в Терминал за да изтриеш старата версия: dpkg -r net.howett.safaridownloader Цитирай
malin Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Извинявай, с терминал никога не съм се занимавал Моля ако искаш да си малко по конкретен днес видях , че като качвам 1.3.1-1 в папката стария файл го нямяше Цитирай
mupo Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Отваряш MobileTerminal на телефона (ако го нямаш си го инсталирай от Cydia), пишеш: su и натискаш Return. За парола пишеш alpine (не се притеснявай, че на екрана не излиза нищо като я пишеш) и натискаш Return. Пишеш: dpkg -r net.howett.safaridownloader След като си свърши нещата пишеш: killall SpringBoard След като зареди телефона инсталираш deb файла, който е дал последно Grievous или си добавяш соурса (пак даден от него) и инсталираш от него приложението. Цитирай
Sisq0 Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Или по по-мързеливия начин -> като избереш апликацията, преди да ти покаже Purchase на бутона за секунда-две се врътка епълската анджъклама за зареждане. Та... докато се врътка просто натисни бутона (преди да се е показал Purchase) и ще ти излязат опции Update, Remove, Cancel. Мисля че знаеш кое да избереш, за да я махнеш. п.п. И все пак е добре да се знаят елементарни конзолни команди. Да оставим Unix настрана, ама Dos не сте ли учили в училище поне? Цитирай
malin Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Благодаря на Мъро и Grievous, без вашата помощ нямаше да се справя. Сега всичко е ок! Цитирай
atcboj Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 Благодаря за "мързеливия начин". Супер хитринка! Цитирай
Melir Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Много мерси на Sisq0 аз по прицип съм работлив човек, но си падам по мързеливите работи. Цитирай
marinius3 Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Здравейте ,колеги,имам нужда от помощ относно Сафарито. Даунлоуда си работи супер-обаче:В Сидия ми излиза съобщение ,че сървъра на Биг Бос е забранен и това ми излиза когато искам да кача каквото и да е.Излиза ми и когато искам да махна Даунлоуд мениджъра, а пък на него ми излиза горе в дясно Purchase- пробвах по мързеливия начин описан 2 поста над моя но не става-явно цялата галимация е от даунлоуд мениджъра-какво да направя? Цитирай
Sisq0 Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Аз влязох през Icy и го разкарах от телефона. Иначе просто си стои на Queue в Cydia и нито можеш да триеш, нито да инсталираш нещо. Цитирай
mupo Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Махнете го по "не мързеливия" начин и ще се махне без проблеми. Цитирай
marinius3 Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 На терминала ми изписа съобщение,че не може да го изтрие,защото не е инсталирано Сафари-Даунлоадер-Явно голяма стана бозата с тая програмка.А в Сидия ми пише ,че е забранено влизането в сървъра на Биг бос №1.403 и не ми дава нито да ъпгрейдна,нито да инсталирам,нито да деинсталирам,каквото и да е. след като ми поиска потвърждение започва да Runing и спира и започват да искачат 2 съобщения,че сървъра е забранен и всичко свършва.Може ли малко помощ още! Цитирай
Bokodono Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 И при ме е така- по мързеливия начин продължава да ми дава ерори, а по на mupo начина пише, че не е инсталирана. За това влязох в Cydia-> Packages-> Safari Download Manager долу на ID пишеше "com.beyoip.safaridownloader". За това реших да пробвам по немързеливия начин, само че вместо "net.howett.safaridownloader" написах онова от Id-то. Ефект този път имаше- изписа, че програмата е премахната и някакъв warning, който не благоволих да запомня(нещо че някои файлове още не са изтрити). Както и да е -> killall Springboard, след което в сафари вече нямям копчето за даунлоуд, а в сидия пакетът го няма, но проблемът остава- не мога да инсталирам нищо. :neutral: Ако някой по-компетентен от мен има идея, моля, да я сподели Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти, и тогава го сложи наново. Цитирай
Bokodono Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 Всякакви маневри в сидия са безрезултатни. Не мога да махна сорса, защото се мъчи да инсталира даунлоуд мениджъра... Цитирай
marinius3 Публикувано Август 22, 2009 Публикувано Август 22, 2009 И при мен е така!Непрекъснато иска да инсталира мениджъра а той е инсталиран.В същото време терминала ми изписва ,че такава програма не е инсталирана.Пълна каша стана.Сидия нищо не иска да деинсталира и инсталира. Цитирай
Bokodono Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Снощи опитах да изтрия сорса на bigboss, като в същност не знам какво точно се е случило, а само, че при мен вече няма проблем. От терминала, след като мениджърът е изтрит по гореописания метод, изтрих и sbsettings- копчето, като въведох "dpkg -r net.howett.safaridownloadersbs". После написах "dpkg -r bigboss", като си мислех че по този начин ще изтрия сорса. Терминалът се напълни с ерори, които аз игнорирах, -> killall SpringBoard и проблемът вече го нямаше, а сорсът още мога да го ползвам. Цитирай
marinius3 Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Опитай да преинсталираш соурса на бигбос, като след деинсталацията му почисти (ВИЖ ТУК), и тогава го сложи наново. Колеги всичко се оправи,като почистих ръчно с iFile файловете от Биг Бос по начина описан от цитирания от мен пост на Sladichuk" ВИЖ ТУК Цитирай
kdelov Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 И на мен ми изписа 1000 ерора с тоя мързелив начин,но после без да го махам си качих деб файла и си работи. Цитирай
Lamer Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Инсталирах 1.3.1-1 през репото на SiNfuL и върви перфектно на 3GS. Цитирай
spolkaccc Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Здравейте, исках да попитам дали само при мен ли не работа Safari Download Manager 1.4.0-1 , на iPhone 3GS с OS 4.0 ,или просто трябва да излезе нова версия която да е съвместима с 4.0 . Цитирай
Grievous Публикувано Юли 22, 2010 Автор Публикувано Юли 22, 2010 Трябва да излезне. Използвай Safari Download Plugin, който върши същата работа. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 В репото на BigBoss излезе нова версия с подръжкa на iOS4 и iPhone 4. Цитирай
DjeFF Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 А някой може ли да ни зарадва с линкче или е рано ? Цитирай
BANNN Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 safaridownloader_1.5.0-1_iphoneos-arm.deb http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.