Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Safari Download Manager

Recommended Posts

Публикувано

При мен не работи тази версия. Инсталирах я през Cydia, свалих един клип и опитах да го отворя през iFile, но не го намерих там. Рових в кои ли не папки, но не можах да го открия.

От опцията Open in iFile, изобщо не зарежда iFile.

Публикувано

Защото със SDM трябва да се инсталират някои dependencies. Ето архив с всичко необходимо. Safari Download Manager инсталирате последен.

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Публикувано

С файловете от архива на Grievous, тегленето и запзването на файлове е вече възможно, но опцията Open in iFile, все още не работи. Grievous, благодаря за труда!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Safari Download Manager 1.5.1-1

mrctue.png

Промените:

- Променено е мястото за записване на изтеглените файлове. Вече е /var/mobile/Media/Downloads вместо /var/mobile/Library/Downloads

- Може да записвате свалените файлове където и да е във /var/mobile!

Публикувано

Някой може ли да ми каже къде се запазват файловете, защото ги няма в Library/Downloads/, а като цъкна да избера къде да се запази ми показва, че ги запазва в ~/Mobile/Media/Downloads/, но като отида във var/mobile/Media/Downloads/ там няма нищо... Цялата файлова система прерових, но нищо не намерих..

Публикувано

Чете ли първия пост на темата?

Публикувано

Ами, да! Прочетох го... Проблемът е, че

не мога да разбера къде ми запазва файловете...

Публикувано

Ами в пост #63 пише новостите!

- Променено е мястото за записване на изтеглените файлове. Вече е /var/mobile/Media/Downloads вместо /var/mobile/Library/Downloads

- Може да записвате свалените файлове където и да е във /var/mobile!

Публикувано

Видях, че в Сафари показва къде са записани файловете, но iFile не ги виждам на посоченото място...

P.S: Оправих се... =)

Публикувано

Оправи се? Как? Или нас кучета ни яли?

И , това "No clue" в профила...при бъдещ проблем с щайгата е много вероятно да получиш "no clue" за отговор, когато писнеш за помощ.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Инсталирам .deb файл-а Finished with result code:0 ,но вместо 0,258 и нищо не става.Идеи ?

Публикувано

И какво пише над 258? Мислиш ли че знаем наизуст всички кодове за грешка? Давай пак, прочети и пиши тук.

Публикувано (редактирано)

"dependency problems - leaving unconfigured

Errors were encountered while processing : net.howett.safaridownloader

Finishe with result code : 258

ПП - след този инстал се появи в сетингс

ПП2 - греда , никъде не мога да намеря това,което съм свалил нито /var/mobile/Media/Downloads нито /var/mobilele/Library/Downloads . Опитах да ги поставя на различни места в media ,но отново ударих на камък

Редактирано от sprame
Публикувано

За да работи SDM, трябва да имаш mobile substrate, sandcastle и preference loader - иначе няма да стане.

Да, те бяха и във рар файл-а (даден от Grievous) и ги инсталирах

Едит : забравил съм да инсталирам preference loader :angry:

Благодаря ти ,аlxx

Редактирано от sprame
Публикувано

Благодарностите - по бутоните. После ще замета :Wink:

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, от скоро имам проблем с "програмата" - проблема е такъв ,че като пусна клип и някакъв звук от тела (примерно от някой сайт) , тоест излезе на целия дсиплей (ако това има значение) , след като свърши клипа/звука и се върне на самото сафари ЦЕЛИЯ ЕКРАН/ТЪЧСКРИЙН спира да работи (не реагира на допир) ! Еиднствения начин за оправия е като затворя сафарито и от мултитаскинга! След това вляза наново в сафарито и се оправя ? Някой с такъв проблем !?

П.п - с кракната версия съм (пробвах от различни репота - ефекта е един и същ ) !

Редактирано от v3s0_b0y
Публикувано

Вероятно не е точно от SDM, ами от мемори менаджмента или мобайл субстрат. Когато се претовари рам паметта - всичко "замръзва". Примири се засега.

ЦЕЛИЯ ЕКРАН/ТЪЧСКРИЙН спира да работи (не реагира на допир) ! Еиднствения начин за оправия е като затворя сафарито и от мултитаскинга! След това вляза наново в сафарито и се оправя ? Някой с такъв проблем !?

П.п - с кракната версия съм (пробвах от различни репота - ефекта е един и същ ) !

Нямам SDM и през последните 5 дни ако си спомням точно, ми се случи да замръзва 4 пъти и първият път беше в Tapatalk, а последният в System manager for Memory(от AppStore), който дори ресна телефона или нещо подобно. Съмняваме причината да е в SDM или Safari.

ЕДИТ: Нямам SBSettings и Winterboard

Редактирано от iPhoneman

Хмм... <_< ама аз си мисля че е точно от SDM , защото като го деинстална и всичко се оправя - и сафарито си бачка и всичко е ОК ! Обаче на мен НИКОГА до сега (имал съм всички ипхоне) не ми ставало така тъча да не работи/реагира ! Кофтито е че тука от 1-2дена го забелязах това и то само при сафарито.. и като го махна се оправя , но като го сложа "така прави" (слагах го от 4ри различни репота) и ефекта е един и същ .. :mad:

Редактирано от v3s0_b0y
Публикувано

Свали си браузъра download manager pro от инсталъс и си свиркай.

Обаче на мен НИКОГА до сега (имал съм всички ипхоне) не ми ставало така тъча да не работи/реагира ! Кофтито е че тука от 1-2дена го забелязах това и то само при сафарито.. и като го махна се оправя , но като го сложа "така прави" (слагах го от 4ри различни репота) и ефекта е един и същ .. :mad:

Беше се омотало доста, тъча блокирваше на често. Излизаха ми прозорци с неприети разговори от преди няколко дни, също прозореца след активиране на телефона за наредбата на иконите и тем подобни, прозорец че съм купил FolderEnhancer и т.н. Сутринта влизам в автобуса, точно се връзвам на WiFi и замръзна, после се ресна, пак замръзна и така 10 минути. Аз поне никога не бях виждал толкова проблеми, а за тъча да не говорим.

Инсталирах след обед няколко неща от Cydia, между които SDM и на всички респринга продължаваше около 4-5 минути и завършваше с ябълката. Всичко това приключи с новата актуализация на Display Recorder - респринга вече е нормален и телефона на пръв поглед последните часове е без грешка. Много странно. Да видим докога...

EDIT: По едно време махнах GPowerPRO у Notifier+, но точно след това пак се бъгна.

Редактирано от iPhoneman
Нека личното ти мнение да не е съпроводено с цитат, непосредствено след мнението!

Братле.. аз като гледам какви работи пишеш ... просто съм :yikes: (потресен)! Тоз твоя iPhone , все едно не е Iphone , ами някоя нокиа с фенерче ! То толкова много проблеми и т.н.... , че що не земе да го ресторнеш , или да го върнеш за нов ! Аз не мога да повярвам че ти прави толкова проблеми и го траеш!

П.п - лично мнение .. да не се засегнеш ;)

Редактирано от Grievous

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...