zdravko hristov Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Направих tethered jeilbreak ios5 с redsnow09.9b8 всичко мина добре, но когато инсталирах safari download manage, т.е използвах deb файл от темата при стартиране на safari browser започна да крашва- при стартиране се затваря автоматично. Когато премахна safari download manager всичко се оправя. Незная на какво се дължи това и от cydia го инсталирах и пак същото. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Не е оптимизирано за 5.0. Просто не го ползвай. Цитирай
vanko777 Публикувано Декември 17, 2011 Публикувано Декември 17, 2011 Някаква алтернатива за iOS5 има ли? Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2011 Автор Публикувано Декември 17, 2011 Пробвай със Safari Download Plugin. Безплатна е. Цитирай
bronc Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 За Safari Download Plugin къде и какви permission-и да сложа? Имам папки Downloads във var/mobile, var/mobile/Library и var/mobile/Media и трите са с Read, Write, Execute на 3 нива, но всеки път ми дава "Download failure. Could not start saving file." Цитирай
Grievous Публикувано Януари 31, 2012 Автор Публикувано Януари 31, 2012 Аз бях така и го разкарах, защото ми писна. Имам платен SDM и ще си го чакам. До тогава си цъкай на линка и след като зареди горе в ляво ще те попита с какво да го отвориш. Избираш iFile и си готов. Файловете се запазват във /var/mobile/Documents. 1 Цитирай
mariankata Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Moже и с друг Browser (Dolphin - примерно). Цитирай
Grievous Публикувано Юни 28, 2012 Автор Публикувано Юни 28, 2012 Бях се отчаял, но днес ми размина. Safari Download Manager 2.0-1 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Да! Линкът, които дадох е от репото на BigBoss. След инсталация в cydia ми показа репото. Със сигурност е платената версия, защото BigBoss е първоизточника на safari download manager. Когато го инсталирах на телефона - нямаше никакви проблеми. Тествах го, след което веднага публикувах линка в темата. Щом след като съм го инсталирал от този линк, и работи според мен е излекуваната версия от репото на BigBoss. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Юли 15, 2012 Публикувано Юли 15, 2012 Мдаа,и аз си го изтеглих днес и наистина работи! :10x: Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Автор Публикувано Февруари 8, 2013 Safari Download Manager 2.1-1 What's new:* iOS 6 support * Switch to SandCastle 2 * Fix a particularly nasty preferences bug Линк 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.