gogi6 Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Върху старата!Не се трие нищо! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 1, 2012 Публикувано Октомври 1, 2012 Аз съм го отписал отдавна АТВ3- то и засега съм се примирил с това, че ще се ползва само за youtube и airplay. Пък вече излезе ли джейл в бъдеще, би бил приятен бонус Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 И аз много добре постъпих като прибрах Apple TV3 в кутийката му и си закупих Apple TV2. Да се надяваме, че ще излезе джейл и за aTV3 ... някой ден Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 +1 постъпил по същия начин Цитирай
s0urce Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 +3... и аз не купил тройка 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 Не е -1, а +2 Знам бре...ама така е по интересно Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 Някои сме оптимисти и вярвахме, че ще има джейл и за тройката, ама уви! Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 4, 2012 Публикувано Октомври 4, 2012 aTV Flash (black) 2.0.1 has been released. Improved trakt.tv syncing and scrobbling Improved handling of nested favorites Resolved issues with DRM file playback Resolved SMB related conflicts with XBMC Resolved minor conflict with Plex Resolved rare issue with thumbnail loading Resolved minor issue observed when clearing metadata Resolved a number of rare crashes Resolved issue that caused some music files to appear in 'Other' section Enabled playlist option for top level music folder Ъпдейтва се директно от AppleTV от меню Maintenance > Manage Extras. (Предполагам, че и от nitoTV -> Update All също ще става.) 5 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 При мен няма откъде да го ъпдейтна през Maintenance. Току-що го ресторнах АТВ-то, джейлнах със Seasonpass, сега съм с 5.0.2 untethered и atv flash black 2.0. И все още имам проблема, заради който ресторнах на първо място.. От известно време насам (около седмица) на всеки видео файл, който пусна ми буферира на всяка минута. Ползвам различни share-и - time capsule, mac, външен диск към mac-a. При всичките е едно и също. Единственият начин, по който си гледам филмите в момента е през airvideo (нещо напълно отделно от firecore). Имам чувството, че проблемът се появи, когато ъпдейтнах media player-a наскоро през maintenance. Някой друг има ли подобни наблюдения? При 2.0.1 дали е оправено? Не мисля, че грешката е в рутера, понеже по него нищо не е променяно.. АТВ-то също, все пак е ресторнато.. Някой ако има на файл ATV flash black 2.0.1, моля да ми пусне едно ЛС, че не го намирам в камъните.. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Аз имам подобен проблем, след последния ъпдейт на media player започна през две минути да ми вади следното съобщение "your device is running low on memory". Интересното е, че проблема го има само при media player-а, при XBMC няма драма. Във форума на Fire Core има доста писано по моя проблем, ясно е че от media player-а, но все още няма решение. И аз съм с 2.0, ако в 2.0.1 е оправено моля и аз за ЛС. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 При мен проблема с low memory се реши с изтриване на "последно гледани" и после рестарт от кабелаЗасега всичко е наред! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Потествах малко повече и забелязах, че го прави проблема с буферирането само на .mkv файлове с DTS audio (т.е. почти всички филми и сериали в HD формат).. Много жалко, а съм сигурен, че преди беше наред. Откакто ъпдейтнах на 2.0 станаха мизериите.. И все пак, да кажа, че не съм с платен лиценз. Дали пък нещо не са ни резнали - нас, пиратите ? Някой с платен лиценз ако може да сподели дали всичко е наред с този тип файлове. А относно ъпдейта - maintenance и media player са си ми на 2.0.1, но в maintenance/about си седи на 2.0. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 14, 2012 Публикувано Октомври 14, 2012 Аз съм с платен лиценз Lifetime: Нямам проблеми, но основно гледам сериали, които са mp4 HDTV.x264. Ако искаш ми пиши конкретно с кой файл имаш проблем, аз ще го дръпна и ще пробвам. Това, че не си с палтен лиценз няма никакво значение към момента. edit: Пуснал съм ти ЛС Пробвах с файлът, който ми посочи и няма ядове. В момента качвам клипче, което направих по време на теста и ще ти пратя линк на ЛС. При мен AppleTV е скабел към един осем портов суич, който е монтиран в телевизионният кът от там в един рутър Lynksys WRT54GL, който ми е основен рутър. Time Capsule ми е свързана с кабел към същият Lynksys и така става връзката между всички. Суича и Lynksys-a са със 100Mbps портове, което ми е напълно достатъчно. После ще пробвам как е по въздух, като смятам да закача Apple TV за Time Capsule през 5 GHz. Сега направих тест и през Wi-Fi, също не ми прекъсва. Единствената разлика е във времето за първоначално зареждане, когато е през Wi-Fi става малко по-бавно. Файлът е mkv 1080p.BluRay.X264 и е с размер 9.39GB. 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Аз съм със пиратски aTV Flash Гледам само .mkv 720p DTS /защото Dolby Digital няма звук при мен/ Нямам абсолютно никакъв проблем със което и да е било /да чукна на дърво/ Media Player ми е 2.0.1 най-новата версия. Забелязах преди два дена, че много често взе да ми буферира, отидох до компютъра и гледам, че харддиска където е филма който гледах беше пълен догоре, имах свободни 74МБ Изтрих веднага едно .mkv и освободих 4.40ГБ свободни и проблема с буферирането изчезна. Също така сега се сетих, че преди да пусна филма ми написа Low Memory и филма не тръгна, стоя само на надписа Low Memory. Реших да направя рестарт на aTV. Рестартирах и филма тръгна като по вода. Дано съм успял да помогна малко или да дам някаква идея. P.S. Забравих да кажа, че гледам по WiFi. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2012 Публикувано Октомври 18, 2012 Taкаа, реших проблема и направо ме е срам да кажа къде беше.. WiFi канала.. Явно и Тime Capsule-ите не са толкова умни, колкото се очаква да са. Беше си ми зададено на автоматично и повече от половин година си работи без проблем. Реших обаче да изтегля една програмка (от cydia - WiFiFoFum), за да видя мрежите около мен на какъв канал са. Повечето бяха на 1. А моя рутер работеше в момента на 2. Смених го на 11 и всичко си тръгна постарому от РАЗ! Всички видео файлове вече зареждат за няколко секунди. Може и някой съсед малко нагло да си е настроил рутера да работи в по-лошите N честоти и това да е дало отражение при мен. Знам ли.. Важното е, че всичко вече е наред. Цитирай
ioshin Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 може ли някой да ми даде ATV Flash Black 2 или последния които е излязъл. Благодаря Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Еми изрегли си я http://thepiratebay.se/torrent/7643013/aTV_Flash_(Black)_2.0_-_Mac___Windows Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Последната версия не е 2.0 а е 2.0.1. Пуснал съм ти ЛС. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 Full List of Changes NEW! TV Show Playlists - easily pick up from the last unwatched episode NEW! Custom Favorites - create favorites from almost anything, including search terms Big speed improvements while browsing movies/shows Library and Search items can now be hidden from main menu Now showing ‘Writers’ instead of ‘Producers’ on pre-playback screen .ite folders are now hidden from view Hidden files are no longer included in slideshows Better metadata fetching Better trakt syncing and scrobbling Better handling of network settings and errors Many search related improvements Many subtitle related improvements (special characters, performance, etc…) Fixed rare Last.fm scrobbling issue Fixed rare problems when playing audio files Fixed a few memory related issues iOS 6 support Many other bug fixes and improvements 3 Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Някой пробвал ли е да джейлне аТВ2 с фърмуер 5.2 със evasi0n ? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Сега ще тествам и ще пиша Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Не, не поддържа Apple tv 2 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Хммм… нали уж пише, че подържа аТВ 2?! Явно ще се чака да излезе нов Seas0nPass. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.