John Digweed Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Както стана известно, Game Center на Apple беше хакнат. Хака се казва HackCenter и скоро ще се появи Cydia. С помоща на HackCenter всеки потребител който ползва социалната мрежа за геймърите (Game Center) ще има възможноста да добави неограничен брой точки в профила си. Хака ще работи на всички игри, които поддържат Game Center. http://www.youtube.com/watch?v=CBvfa4JX3Tw&feature=player_embedded http://bgiphone.com/topic/7011-gamecenter/page__view__findpost__p__88598 1 Цитирай
emco83 Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Май не си прочел описанието на видеото и последния коментар в неговия twitter акаунт. Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 15, 2011 Автор Публикувано Януари 15, 2011 Е кажи какво е то ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Акерчета винаги е имало и винаги ще има Аз затова играя само в мои си сървари Аз да държа власта. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Ми да го пусне и и без това безполезния GameCenter да се напълни с лидърборди - 9999999999. Цитирай
emco83 Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Е кажи какво е то ? Бях писал в другата тема, където ти беше постнал линка. Прекалено много плуене получи пича с това видео. Казвам "евала" за това, че успял да хакне gamecenter, обаче още по-голямо "евала" за това, че няма да публикува този хак в Cydia. 2 Цитирай
kartichko Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 За добро или лошо не всички са като него - доказателствата всички ги виждате. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Трябва да правиш разлика между това някой да ти даде свобода и това, някой да преебе удоволствието от играта на хиляди хора. Второто може да го разбере само един истински ГЕЙМЪР( макар и тази дума да започва с тая сричка) 1 Цитирай
graver Публикувано Януари 17, 2011 Публикувано Януари 17, 2011 Хаха грубо е да.. Но понякога удоволствието да хакнеш играта е по-полезно от нервите, които ще строшиш да минеш рекорда. Аз така след известно време трошене на нерви на Doodle Jump-a седнах и за няколко часа го хакнах и си постнах някакъв резултат от 8,6млн точки ...после ми го изтриха де Цитирай
Dean Публикувано Януари 17, 2011 Публикувано Януари 17, 2011 За първи път ми става кофти,че са хакнали нещо Предпочитам да си играя на Tap Tap и да си се кефя на всяка крачка която ме води нагоре Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.