Публикувано Декември 4, 201114 гд Здравейте ето го и моят проблем:брат ми взе iphone 3gs от щатите и го ползвах после 2-3 месеца без проблем.Телефонът е джейлбрейкнът,версията е 4.3.3,baseband е 06.15,ползвам глобулска карта.По едно време се появи проблем: http://www.google.bg...=1t:429,r:0,s:0 Странното беше,че след около 10 мин emergency-то се махаше и пак си работеше телефона.Вечерта като се прибрах четох,че ако се появява този проблем значи телефона трябва да се джейлбрейкне наново.Направих го с redsnow и после го отключих с ultrasn0w.Тогава започна проблема с no service.Четох какви ли не статии и гледах клипчета,направих какво ли не,но нищо не помогна.Телефона го дадох на един приятел от глобул,за да го видят какво му има.След седмица ми се обадиха и ме питаха дали съм го изпускал или мокрил и им казах,че не съм - телефонът от както е бил в мен не съм го изпускал никога,нито пък мокрил.Проблемът с no service се появяваше когато пусках 3г мрежа или пък я изключвах.Следващата седмица се обадих да питам какво става - техният отговор беше,че търсят проблема и после ще се опитат да заменят версията.Телефонът вече е 3та седмица в глобул и чакам да се обадят.Гледам,че много хора се оплакват от 4.3.3.Някакви предложения какво да правя? Оставам с едно такова впечатление от думите ти че проблема с No Service го има от как излезе 4.3.3 ?! Много Странно, защо все си мисля че и преди това съм го слушаш многократно, или бъркам ? Редактирано Декември 4, 201114 гд от Gregg
Публикувано Декември 5, 201114 гд Всъщност не знам дали е откакто излезе 4.3.3,защото това ми беше първият iphone и въобще не съм гледал версията,нито ББ,когато го взех :/ "Гледам,че много хора се оплакват от 4.3.3" - написах това,защото като се ровех из гугъл доста хора имат проблеми с 4.3.3,а не примерно с 4.2.1 или по долни версии,или поне аз съм останал с такова впечатление.
Публикувано Декември 7, 201114 гд Извинявам се,че пиша отново тук,но може ли това да се получи от ъпдейт на springboard-a?
Публикувано Декември 7, 201114 гд Teddy Bear, с Глобул , имах същия проблем , запалих ги от Холандия, прекарах 30 мин с бавноразвиващте им оператори , помислих че не са активирали роуминга. Опитай следното: след рестарт, пусни 3G и опитай отново като го спреш. Случи се с моя и телефона на съпругата ми така че опитай.
Публикувано Юли 5, 201213 гд 3GS на 6.15 No Service Днес с новият redsn0w е на 5.13 и пак No Service като спра 3G Сега мисля да му кача оригинален 4.1, после да вдигна на 6.15 и да сваля на 5.13
Публикувано Август 24, 201213 гд За No Service погледнете тук http://matteopisani....epair_Guide.htm. В момента имам един такъв и го боря. Той пък има обхват, но доста слаб в сравнение с други телефони. Където има клетки няма ядове, но ако са далеч и обхвата много пада или съвсем го няма. Има и счупен "pin", който трябва да контактува със металната лайсна и да затваря кръга на антената. Трябваше да го заменя със жица извита по определен начин за да пружинира.
Публикувано Август 24, 201213 гд Между другото липсващия елемент е индуктивност. За сега има обхват, но съм сигурен, че трябва да е по-добре. Поръчах антена, искам да я сменя за да съм сигурен, че не е от нея или конектора на лентовия кабел. Реално тези конектори трудно се хващат дали те са проблема. За това смяна. Целия док комплект с говорителя, микрофона и антената го поръчах за 6 евро. Конектора на самата платка и той ме съмнява, но за сега няма да го разглеждам преди да отхвърля всичко останало. Защо не го отвориш и не метнеш една снимка поне тук да го видим. Имам един друг 3ГС тук за смяна на СИМ четеца на платката, но пък другия пък сега не е у мен и не мога да правя тестове.
Публикувано Август 28, 201213 гд На снимките ли не се вижда добре или жицата не е запоена където трябва?
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Здравейте след мноого четене реших да се регна тука. Много от хората видях че имат проблем с но сървис ... За това винят операторите.... Само че аз не съм на това мнение. Проблемите идват от епъл. Аз лично ползвам 4 , 4s , имам и един 3gs . Всичките са фабрично отключени. Тройката ми е доста присърце понеже беше първият епъл след много години вярност към нокиа. Та проблемът с тройката е че , когато съм в българия ползвам всички оператори - проблем никакъв. Слагам карта от друга страна пак няма проблем. Миналия месец карта на bob в 3gs и съм в роуминг no service , слагах карти на тяхни оператори пак същото. Ъпдейтнах до 6 като си мислех че с новия беизбанд ще се оправят нещата но.... Нищо. Днес го хакнах сложих пад бейз и пак без късмет. Проверих го ако случайно е блек листед или блокиран не е защото лично аз го купувах. Форуми хиляди в нета , заболяха ме очите да чета . И да опитвам абсолютно всичко .Знам българите сме големи хакери и реших да питам тука с надеждата да получа отговор и решение. Благодаря предварително. П.с. И наистина операторите са инструктирани от епъл да сменят телефоните с проблеми .( специфични като изредените от много хора тук) Ей тука открих нещо интересно http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1652717&tstart=84
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Днес го хакнах сложих пад бейз и пак без късмет. На ФО??? Защо бе, човек??? Пробвай на спрян/пуснат 3Г - ако работи без него, значи е отсвирил модулът.
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Ами аз писах пробвал съм всичко , включително и това .... Сигурен съм че като се върна в България няма да има проблем. Два пъти така става. Яд ме е ... Поне е 32 г пълен с музика а имам хубави колони :-) ФО пак имат проблем с бейзбанда особенно 3гс с новия ъпдейт почти всеки 3-4 е така
Публикувано Октомври 2, 201213 гд Без извинения, ама дрънкаш. Пробва ли каквото ти писах? П.П. Последно мнение НЕ СЕ цитира!!!
Публикувано Октомври 2, 201213 гд !!! П.П. Последно мнение НЕ СЕ цитира!!! Пробвал съм мноого пъти ... Searching after minute no service Като избера ръчно оператора ми съобщава рестриктед Редактирано Октомври 2, 201213 гд от Alxx®
Публикувано Февруари 17, 201313 гд Преди това беше отключен и активиран с версия 6,0,1 Сега пак ли трябва отново цялата процедура да се прави или ...?
Публикувано Март 11, 201313 гд Здравейте, Имам iPhone 4s 5.1.1 ФО. Снощи си говорих с приятелката ми по скайп(на телефона) и след като приключихме разговора пробвах да се обадя на двама приятели ( този път не по скайп) и единственото, което ставаше, беше call failed. Пробвах да изпратя SMS - пак безуспешно. Първоначално signal bar-овете ми бяха пълни реших да респрингна, но след него проблема все още съществуваше. Ребуут-нах телефона като се надявах всичко да се оправи но signal bar-овете вече ми бяха изчезнали. Влязох във safe mode за да проверя дали не е от някой cydia package, и тъй като съм с fake carrier name видях че съм с No Service. Направих ресет на network настройките - безуспешно, махнах и сложих няколко пъти сим картата - безуспешно, пробвах hard reset - отново безуспешно. Интересното е, че като опитам с ръчна настройка, телефона намира мрежа и въпреки че я селектирам No Service си седи. Имам адски много приложения и не ми се занимава да update-вам до iOs 6. Не съм инсталирал нищо ново. Wi-fi и Location services работят. Прикачвам скрийншот от проблема. Телефона много ми трябва и ще съм много благодарен ако дадете някакъв solution. Благодаря предварително. http://s23.postimage...8b/IMG_1360.png Редактирано Март 11, 201313 гд от spoofy
Публикувано Март 12, 201313 гд Мисля, че все пак няма да се разминеш с рестор до 6.1.2 и след това - джейл с Evasi0n. Хубавото е, че има надеждни начини за бекъп в лицето на PKGBackup и др. от Cydia, които значително ще ти улеснят живота след рестор-а. Редактирано Март 12, 201313 гд от SpAwN
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате