Публикувано Януари 23, 20197 гд Как ще има изгорял бейзбенд и ще има сигнал?Нямам сигнал"No service" снених картата и няма промяна.Ами точно де, чивека казва, че няма сигнал. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 23, 20197 гд Alxx остави. Нека всеки сам си преценява. Очеизвадно е, че всеки мой пост се коментира от г-н gorgior в посока оплюване. Нека си пише, пък дано има шанс да оправят телефона на човека.
Публикувано Януари 24, 20197 гд Аз с риск да звуча като не на място, ама Гогата е повече от прав в случая ББ не изгаря ей така и да вика no service . Разковничето на човека е в началото още - батерията е много зле... аз ще добавя по метода на дедукцията , батерията пада много бързо и се зарежда бавно !?!
Публикувано Януари 24, 20197 гд По този повод: работи ли GPS антената и позиционира ли? Работи ли блутуут, wi-fi и прочее безжични връзки? Дори и само един отговор да е "да", BB все още работи. Вече къде и какво точно е изпушило е въпрос на техника да се открие.
Публикувано Февруари 18, 20197 гд Здравейте и от мен, естествено и при мен се появи проблемът от No Service около 2 дни ту има сигнал ту не, вече е само searching.. и с която и да е карта не работи. Всякакви стъпки следвах от интернет нищо не решава проблема. Въпросът ми е някой успя ли да се справи с това или трябва да се ходи на сервиз и тези, които са прибягнали до сервиз оправя ли се наистина или след време пак се получава загувата на сигнал...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате