Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Евентуален GPS fix за бейзбанд 06.15

Featured Replies

Публикувано

пробвах го със мапса

• Отговори 150
  • Прегледа 39.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Попадна ми едно 3Г с ББ 06.15 с неработещ ГПС , та реших да се заиграя с него и ГПС му тръгна, не съм го пробвал още в движение , но го пробвах с две навигаций и то у дома на балкона и ме локализира п

• Здравейте,днес най-накрая успях да си активирам GPS на IPHONE 3GS. Телефона беше фабрично заключен към VODAFONE UK. Трябва ви: 1. Тinyumbrella-4.33.00 2. redsn0w rc16 3. 4.3.3 къстъм Слагате си

• Пробвай! Аз съм с 3гс и съшия бб ГПС-ми работи на мах с програмата Sygic Aura ! А дори 1 стъпка несъм правил от ``Евентуален GPS fix за бейзбанд 06.15`` Пробвай ако имаш късмет ...

Публикувано

Сигурно се шегуваш...

Публикувано

Извади картата, спри Wi-Fi, рестартирай телефона и пробвай пак. ;)

Публикувано

Е не ми се получава на мен магията..

Публикувано
  • Автор

Знам си аз , че си проиграх шанса за печалба от тотото с един утепан ГПС, ама айде , ще го преживея ! И без това камион мина през телефона , та се наработи и ГПС и све :biggrin:

Редактирано от kawabiker

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За тези които следят темата ето нещо интересно

" http://downgradeiphone.com/index.html "

Публикувано

Мхм!

На такива, особено видиш ли бутон Purchase, бягай без да се обръщаш!

Публикувано

Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна

Публикувано
Fischer , Germany I had problems with my iPhone 3G Baseband 05.16 of the fact the GPS did not work. After I used your software everything is back affixed.

Мно'о як софтуер. :tooth:

Публикувано

32,87$ :biggrin:

Публикувано

60106ac474d35a60.png19af4768b0e90994.png

Доообре. Ех, този Photoshop...

Мошеници от класа.

@Alxx®

Преводача е google translate на 5 водки.

Колеги ако мога и аз да се изкажа, че на моето старо 3Г с 6.15.00 със мобилния интернет ме намира къде съм на мапс-а, на сиджик 11 само ме позицеонира и после като тръгнеш да се движиш и си остава кърсора където те е засякъл, с навигон същата работа казвам го защотото днес го пробвах и нищо не стана, от варна до бургас кърсора си остана в варна

Това го знаем всички.

Тествай с Magellan, iGo или TomTom и ще видиш как изобщо няма да намери сигнал.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен след последното предложение , ефекта е 0лев със махането на картата и всичко останало . Том Том си седи сив и си ми пише Poor GPS reseption се едно му е слаб сигнала , така прави дори и да е вързан с интернет , пак си седи сив и си пише слаб сигнал , а на саседа 3GS-a както му цъкне томтом веднага го е локализирал , даже цветно , както си трябва , явно GPS-и е обречено да нямаме , аз за това и ще го продам моя и ще взема 4ка , принуден съм , а не ми се иска никак , моя си е чисто нов и перфектен , еххх ако имаше начин да ми работи GPS-а щях да умра от кеф , много ми е нужен . :sad::blink::unsure:

Публикувано

Защо не пробваш с Rocky BT и външна BT GPS антена? Ще те позиционира и навигира в пъти по-точно отколкото с вградения GPS. Имам един такъв GPS приемник, ако искаш подробности-пиши на лични!

Публикувано

Два дни се мъчих със схемата от първия пост - нищо. Не тръгна GPS-a.

Какъв е този Rocky BT? Колко струва един външен блутут GPS приемник?

Редактирано от ruil4o

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте. Извинявам се че, съживявам темата, но съм изправен пред дилема. Случаят е следния - имам 3GS (locked, old bootrom) на 4.1 (05.14.02 baseband) и от много време насам си го ползвам като iPod Touch с надеждата, че ще излезе по-разумен начин за отключване (без iPad-ски baseband). E, явно това няма да се случи и при положение, че от премиерата на iPhone 5 ни делят 24 часа, е време да предприема нещо.

Въпросът ми е как е най-добре да подходя? Ясно ми е, че няма гаранция че GPS-сът ще тръгне. Това което мисля да направя restore с custom 4.3.3 през sn0wbreeze, след което да деактивирам с redsn0w/активирам със SAM, да кача 06.15 и накрая да отключа със ultrasn0w. Много сняг, много нещо, а още е есен. Смятам да направя цялата операция в реда, който съм посочил - ако греша някаде, моля, поправете ме.

Другият вариянт, който виждам е да изчакам iOS 5. Ако така ще е по-добре съм склонен да изчакам - и без това чакам с месеци. И тук идва ключовият момент, дали с iOS 5 нещата ще се променят и дали ще има друг baseband/метод за отключване? Надеждата умира последна. Благодаря предварително.

Публикувано

Има - хардуерно сваляне на ББ, но струва $$$. Тук, за инфо по въпроса. Иначе, нищо не ти пречи да изчакаш още няколко дни, преди да го застреляш с айпадския ББ. Редът е какъвто си посочил, но го направи под 4.2.1 или 4.1 и не качвай нагоре след това.

Публикувано

Благодаря за информацията. Наясно съм с опцията за hardware-но понижване на baseband-а. Идвал съм в сервиза - оправихте ми един iPhone 2G преди време. Тъй като 3GS-а вече е две поколения назад не мисля, че заслужава бог знае какви инвестиции. Смятам да го ползвам още около шест месеца преди да го сменя с "5".

Каква е причината да не качвам над 4.2.1 и ще имам ли опцията да мина на iOS 5 по-късно? Как се очертават нещата с отключването под iOS 5 или още е твърде рано да се каже?

Редактирано от pleshy

Публикувано

Рано е да се каже каквото и да е за 5. А, относно 4.2.1 - единствените подкарани гпс-и са под 4.1/4.2.1 - иначе няма проблем и на 4.3.3 за отключването.

Публикувано

По-добре не бързай. Скоро четох в туитър, че се изчаква официалното пускане на iOS5 и след това ще бъдат пуснат даунгрейд за 6.15.00.

Така, че и да не е вярно не губиш нищо ако изчакаш седмица - две.

Публикувано

Не е проблем да изчакам още две седмици, а при създалата се ситуация (не обявиха iPhone 5) се очертава да ползвам 3GS-а още по-дълго, така че е в мой интерес да го отключа по най-удачния начин. Не ме разбирайте погрешно, 4S е страхотно подобрение, но не ми се купува нов iPhone с 3.5-инчов екран. Мерси за съветите, остава да видя как ще се развият нещата с iOS 5.

Публикувано

Офф. Сега е момента да кажа, че ще бъда благодарен на един къстъм ios5 за 3гс, когато излезе :guitarred:

Редактирано от eek

Публикувано

Нямам търпение да излезе iOS 5, за да се разбере дали ще може да се оправи проблемът с iPad-ския BB...

Публикувано

Чакай чакай още месеци и го дръж в шкафа. Нищо ново няма да излезе, не го ли разбрахте? Край с отключванията и т.н. Шитвай му айпадския бейзбанд и това е....

Публикувано

При положение, че намерих карта на оператора към който ми е заключено 3Г-то, има ли смисъл от САМ и Ултрасноу в първите стъпки. И дезактивирането с Редсноу равносилно ли е с същото през САМ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.