Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем при разговори - ехо !

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

потърсих из форума, също така из Google, но не намерих решение (освен онези за 2G, с премахването на пластмасовото капаче), ако има някъде писано по темата, моля насочете ме.

Предполагам доста от нас са чували за проблема по време на разговор, ехото което чува отсрещния, а всеки знае колко е неприятно това.

В стария форум имаше тема в която се разискваше това, но нямаше особен резултат.

Напоследък започна да го прави този проблем, най-различни хора с които съм разговарял казват, че си чуват собствените гласове, ехото.

Спомням си, че и на старото ми 2G имаше такъв проблем.

С firmware 3.0 съм, не съм ресторвал доста отдавна, всъщност откакто го сложих, да кажем 3 месеца, а проблема се появи преди около 2 седмици, предполагам, понеже не мога да бъда сигурен, едва тогава ми го споменаха.

Публикувано

И на мен скоро ми се оплакаха че си чуват гласовете!

Интересно е,че не съм правил нищо по телефона за да предизвикам това :(

Публикувано

Имам абсолютно същия проблем :neutral: Ще следа темата и се надявам това да може да се оправи :(

Публикувано

Под "ехо" имаш предвид:

1. ти си чуваш гласа докато провеждаш разговор

2. събеседника ти чува своя глас докато говори с теб

Аз си чувам гласа докато говоря с Grievous (преди като имаше 3G и сега с 3GS-а).

При разговор с други хора не си чувам гласа и никой не е споделил, че чува своя глас когато разговаря с мен.

Публикувано

При мен е номер 2.

Публикувано
  • Автор

И аз говорех за номер 2. Аз си чувам повече от перфектно, високо и ясно. Но отсрещния си чува собствения глас, както казах по-горе.

Значи разбирам, че наистина проблема не е обсъждан особено.

И аз като pe6o666 предполагам, че не съм направил нещо, че да го причиня, но както на старото 2G, така и сега го изкочи този проблем.

Публикувано

Някой път подслушвателната техника не е настроена добре. :mrgreen:

Публикувано

това с подслушването е съвсем сериозно

но не е за писане тук във форума

Публикувано

:rolling:ammcfc,благодаря за свежарското писание :mrgreen:

Това може ли да е вярно :eek:

Няма да говоря повече по телефона :rofl:

Публикувано

Имам спомен за някакво проблемно уплътнение около микрофона. Не помня, но някой беше писал че е махал нещо от телефона за да се оправи - уплътнение; мрежичка; нещо от тоя сорт.

П.П. Имам същия проблем, но не винаги. Случва се един на десет разговора.

Публикувано

Ха! И на мен ми се случи преди два дни, но не предполагах, че е някакъв проблем. По време на разговор, човека с когото разговарях каза, че за момент чувал собствения си глас. Точно по това време прехвърлях телефона от едното ухо на другото и без да искам бях прикрил отворите на говорителя и микрофона. Реших, че е от това, защото нито преди, нито след това събеседникът ми потвърди подобно явление до края на разговора. Някой обърнал ли е внимание при подобен проблем дали случайно не притваря отвора на микрофона? Може и да е зацапване на предпазната мрежичка, както ме подсети alxx с влакна от дрехите, ако си слагате телефона по джобовете.

Публикувано
  • Автор

Интересното е, че наистина го прави понякога. Сега говорих по телефона и специално попитах, как е връзката, дали има някакво ехо, казаха ми, че сега няма нищо такова.

Чист е микрофона при мен.

Публикувано

Казвал съм го хиляда пъти - това няма нищо общо с iPhone. И в поста на ammcfc няма нищо смешно. Почти винаги този ефект е от подслушване, но има и други причини, които не свързани с телефона ви.

Публикувано

При мен се получва винаги когато говоря с една приятелка. Само с нея и то само от единия и телефон аз чувам собствения си глас...

Публикувано

При мен през годините ми е спохождал 'проблема с ехото' неколкократно, обикновено с едни и същи хора, но разбира се - доста рядко.

От два-три дена обаче, се случва при всеки един разговор със съпругата ми - провеждаме мин.10 разговора дневно и няма как да не забележа. Проблемът е, че аз си чувам собствения глас да се повтаря (ехо). Аз ползвам 3GS, а тя 3G.

След елементарен експеримент с използване на др. (марки) апарати се установи, че iPhone/ите нямат нищо общо, както се и очакваше. Аз лично го отдавам на мрежата на МТел и то я някои определени райони, но 'те' не си признават :rolleyes: (както и очаквах).

Доста неприятен ефект се получава при стартиране на разговор: Здрасти, здрасти, здрасти.. Мисля, че това е дискутирано и преди. Естествено всякакви истории с уплътнители и пр. са несериозни (силно се надявам).

Публикувано

При мен се появява от време на време и изчезва от само себе си,

Докато изчезне просто не го увеличавайте до край намалете го малко и няма да имате ехо.

Публикувано
  • Автор

Значи стигаме до извода, че iPhone не е виновен.

Впрочем от както пуснах темата, от тогава не съм имал нито веднъж проблем с ехо...

Явно наистина не е от телефона.

Публикувано

Направих си малко тестче... Пробелма ми действително не е от апарата, а от тапата на зарядния вход, която е в пакет с калъфа ми... Ако тапата е извадена, проблеми няма. :cool:

Публикувано

Аз съм с тапа и нямам проблеми. Беше казано около сто пъти, че проблема не е в телефона :cool:

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Същото ехо го имам и аз. Появява се отвреме-навреме и само при някои разговори. Първо си помислих, че е проблем на телефона, но после разбрах от приятели, че проблема не е в апарата....Хубаво е да си има едно на ум човек, когато чува ехо.

Редактирано от alex200

Публикувано

Правилно- не е от апарата, и на Iphona ми го прави понякога и на другия апарат Philips , а преди време и на Nokia

Очевидно оператора ги мъдри някакви, какви... всеки за себе си да си направи изводи !

Публикувано

Абе вие все едно никога досега не сте имали ГСМ апарати?

Ехото се получава, когато нямате директна видимост към клетката и получавате отразен сигнал от няколко места.

Няма нищо общо с подслушването.

Публикувано

"В Русия съм, в Русия съм..........:whistle: Това ехото е КаГеБе-то да знаеш :axechase:

Публикувано
Абе вие все едно никога досега не сте имали ГСМ апарати?

Ехото се получава, когато нямате директна видимост към клетката и получавате отразен сигнал от няколко места.

Няма нищо общо с подслушването.

Значи аз имам двама познати които никога нямат директна видимост към клетката... :)

Публикувано

Занапред казвай:

Аз имах двама познати...или имах двама непознати :blink: че да не заехтиш и ти :)

Редактирано от Sladichuk®

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.