Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем при разговори - ехо !

Featured Replies

Публикувано

Почваш да се притесняваш когато теб те наберат и чуват ехо ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Това със слушането е по - реално, защото днес звънях на няколко кабелни оператори , и на двата пъти ми беше съобщено, че разговорите се записват и имаше не реалното ехо. Почти нищо неможеше да се разберем :(

Публикувано

Аз в тоя раздел повече няма да влизам, след кто прочетох темата, първия ми разговор имаше ехо за пръв път имал 2Г на него нямаше, от както имам 3гс и на него не е имало и сега званя викам Ало и си се чу силно ясно, яхото, но после заглъхна.

Публикувано

Ха-ха :police: Темата се контролира. Споко.

Публикувано
Т... днес звънях на няколко кабелни оператори , и на двата пъти ми беше съобщено, че разговорите се записват и имаше не реалното ехо. Почти нищо неможеше да се разберем :D

абе вярно като званеш на кабелен оператор е ужасно ехото, незнам как си записват разговорите ама ехото е ненадминато, няма нищо общо с това което се получава от (препдолагаема) лоша връзка. Просто всичко се повтаря 1:1 постоянно, и да се проведе разговор е невъзможно

Публикувано

А когато чувате ехо, попитали ли сте събеседника си дали не ви е включил на високоговорител?

Публикувано

Понякога е от това, да. А ако и вие, и събеседника ви сте пуснали на високоговорител, става още по-голяма каша.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

На мен ми се случва доста често като говоря с няколко човека, които казват...другите може и да не си казват.

Проблемът се решава като попреместиш телефона малко - понякога дори съм закрил отворите отдолу с длан.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Имам същия проблем.Повечето хора си чуват гласовете а аз чувам идеално!като гледам ощя няма 100%-тово решение по проблема:(

Публикувано

Дали след Restore на телефона ще се оправи този проблем с ехото.Почти с всички които говоря се оплакват че си чуват гласа

Публикувано

И при мен проблема го има след като запуша с длан микрофона,отсрещния си чува гласа.След като го освободя се оправя.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
alxx: :nope: Не цитирай последен пост!!!

Това е решението :)

Редактирано от alxx

• 8 години по-късно...
Публикувано
на 29.09.2009 г. at 20:01, mupo написа:

Под "ехо" имаш предвид:

1. ти си чуваш гласа докато провеждаш разговор

2. събеседника ти чува своя глас докато говори с теб

Аз си чувам гласа докато говоря с Grievous (преди като имаше 3G и сега с 3GS-а).

При разговор с други хора не си чувам гласа и никой не е споделил, че чува своя глас когато разговаря с мен.

Като говоря си чувам гласа

Публикувано

Напълно нормално е.И аз си чувам моя.Лошото е,когато не говориш да чуваш гласове.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.