Публикувано Февруари 2, 201016 гд Това със слушането е по - реално, защото днес звънях на няколко кабелни оператори , и на двата пъти ми беше съобщено, че разговорите се записват и имаше не реалното ехо. Почти нищо неможеше да се разберем
Публикувано Февруари 6, 201016 гд Аз в тоя раздел повече няма да влизам, след кто прочетох темата, първия ми разговор имаше ехо за пръв път имал 2Г на него нямаше, от както имам 3гс и на него не е имало и сега званя викам Ало и си се чу силно ясно, яхото, но после заглъхна.
Публикувано Февруари 11, 201016 гд Т... днес звънях на няколко кабелни оператори , и на двата пъти ми беше съобщено, че разговорите се записват и имаше не реалното ехо. Почти нищо неможеше да се разберем абе вярно като званеш на кабелен оператор е ужасно ехото, незнам как си записват разговорите ама ехото е ненадминато, няма нищо общо с това което се получава от (препдолагаема) лоша връзка. Просто всичко се повтаря 1:1 постоянно, и да се проведе разговор е невъзможно
Публикувано Февруари 15, 201016 гд А когато чувате ехо, попитали ли сте събеседника си дали не ви е включил на високоговорител?
Публикувано Февруари 15, 201016 гд Понякога е от това, да. А ако и вие, и събеседника ви сте пуснали на високоговорител, става още по-голяма каша.
Публикувано Март 6, 201016 гд На мен ми се случва доста често като говоря с няколко човека, които казват...другите може и да не си казват. Проблемът се решава като попреместиш телефона малко - понякога дори съм закрил отворите отдолу с длан.
Публикувано Юни 21, 201015 гд Имам същия проблем.Повечето хора си чуват гласовете а аз чувам идеално!като гледам ощя няма 100%-тово решение по проблема
Публикувано Юни 26, 201015 гд Дали след Restore на телефона ще се оправи този проблем с ехото.Почти с всички които говоря се оплакват че си чуват гласа
Публикувано Юни 27, 201015 гд И при мен проблема го има след като запуша с длан микрофона,отсрещния си чува гласа.След като го освободя се оправя.
Публикувано Юли 13, 201015 гд alxx: :nope: Не цитирай последен пост!!! Това е решението Редактирано Юли 13, 201015 гд от alxx
Публикувано Март 9, 20197 гд на 29.09.2009 г. at 20:01, mupo написа: Под "ехо" имаш предвид: 1. ти си чуваш гласа докато провеждаш разговор 2. събеседника ти чува своя глас докато говори с теб Аз си чувам гласа докато говоря с Grievous (преди като имаше 3G и сега с 3GS-а). При разговор с други хора не си чувам гласа и никой не е споделил, че чува своя глас когато разговаря с мен. Като говоря си чувам гласа
Публикувано Март 10, 20197 гд Напълно нормално е.И аз си чувам моя.Лошото е,когато не говориш да чуваш гласове.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.