Публикувано Септември 29, 201114 гд Днес установих че имам проблем с пощата. Влезнах от компа и имаше доста нови съобщения. На телефона и на пада нито известия имаше, нито пък мога да влезна и да ги получа. Трих пощи, слагах наново без резултат, върти си долу че проверява за поща и толкова Даже ресторнах телефона, напоследък се сбози и пак не влиза Някой да е чувал нещо по въпроса?
Публикувано Септември 29, 201114 гд Off: Важното е, че се join-а във Viber. През Exchange ли си я добавил, или нормално от Gmail?
Публикувано Септември 29, 201114 гд Автор Джойннах се след рестора Ми нормално си е добавена. На iPad-а не съм я пипал и там не работи
Публикувано Септември 29, 201114 гд Пеца, я смени нет-а. Ако си на рутър, пробвай от сим картата например. При мен си зарежда нормално(не е през ексчейндж).
Публикувано Септември 29, 201114 гд Бе то няма никакви настройки бре. Пишеш само на сървър m.google.com и си в джаза.
Публикувано Септември 29, 201114 гд Автор И през оператора пробвах, няма никой Ексчейндж не влиза тоже
Публикувано Септември 29, 201114 гд Автор И iPad-а ли В къщи има два 3GS-а и довечера ще пробвам на тях. Много странно
Публикувано Септември 30, 201114 гд Автор Днес тръгна с ексчейндж-а През гугъл не иска Вчера направих един нов акаунт и си вървеше идеално през гугъл. Интересно, дали има връзка с влизането в Google + което от любопитство направих преди дни?!? Май от тогава има тези грижи. Нещо не виждам начин да затрия акаунта там за проба....
Публикувано Септември 30, 201114 гд Има, има. При мен се получи същото в началото. Излез от Гугъл + и пробвай пак. Виж да не са ти спряли достъпа поради "неоторизирано" влизане.
Публикувано Септември 30, 201114 гд При мен няма интерференции, на десктопа ми стои винаги отворен gmail, при получаване на ново десктопа и телефона писукат в един тон.....както и при прочитане, изтриване.
Публикувано Октомври 13, 201114 гд Автор iOS 5.0 и проблема е решен Oh God, I Love Apple Не мога да се накефя на петицата
Публикувано Декември 14, 201114 гд Колеги може ли да помогнете от вчера не мога да си влизам в пощата, която е в gmail. Ето какво ми изписва, като реших да изтрия акаунта и да го въведа отново. Ще се радвам ако някой може да помогне.
Публикувано Декември 14, 201114 гд Да влизам, май е имало проблем с достъпа през телефон просто, защото сега като пробвах пак си влезна без проблем. Редактирано Декември 14, 201114 гд от Lubo_88
Публикувано Декември 14, 201114 гд Еми не знам какво става вече, сега пак не мога да влезна през телефона, а през PC-то нямам проблеми. От един и същи рутер влизам. :| Редактирано Декември 14, 201114 гд от Lubo_88
Публикувано Декември 14, 201114 гд Автор Защото днес аз като си слагах пощата, сбърках паролата и ми излезна същото...
Публикувано Декември 14, 201114 гд Пробвах номера с изтриването и повторното въвеждане на акаунта но не стана, а за паролата не е проблема от неправилното й въвеждане. Просто не знам какво стана с тоя gmail телефона го имам от както излезна първото поколени на iPhone и дo вчера не ми е създавал никакви проблеми... :| Редактирано Декември 14, 201114 гд от Lubo_88
Публикувано Юни 27, 201213 гд Автор Пощата ми пак откачи... Плучавам мейл, а като отворя приложението се показва това: Само рестарт на телефона оправя положението...
Публикувано Юни 27, 201213 гд И аз съм го виждал това но много рядко , 1 писмо на 2-3 месеца да ми дойде така
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате