Публикувано Юни 27, 201213 гд В щом и при двете пощи дето са независими е така нещо е при теб проблема, аз днес с Гмайл нямам проблем на Ексчеиндж
Публикувано Юни 27, 201213 гд По същият начин е и при мен. Мислех, че съм оплел нещо от Сидия, ама явно този път внимавам. Аз съм със съвсем различен акаунт - gmx.net Това се случва последната седмица.
Публикувано Септември 19, 201213 гд Защо не получавам известията за поща на gmail автоматично а трябва да проверявам чрез натискането на иконата,как може да се реши този проблем.
Публикувано Септември 19, 201213 гд Автор Най вероятно не ти е в нотификейшън центъра. Провери на settings/notifications/mail Също така да виж fetch new data как ти е настроено Може там да е на ръчно
Публикувано Септември 19, 201213 гд В настройките пускаш push и настройваш на колко време да проверява за нов mail!
Публикувано Септември 19, 201213 гд Пускаш Fetch Пуш на джимейл няма, освен ако не е през МС ексчейндж сървър.
Публикувано Септември 21, 201213 гд Другия вариант - теглиш от апп стора Gmail от гугъл и след това имаш пуш и всичко работи Аз лично ползвам това приложения за gmail, а от стандартнлия мейл си дърпам само служебната
Публикувано Декември 20, 201213 гд Защо подяволите през gmail ексчейнджа не ми работят флагчетата/звездите между устройствата?!
Публикувано Април 12, 201313 гд От вчера спря да ми работи пуш-а на Gmail-ския апп. Имам джейл ама не е от вчера, смисъл до вчера всичко си работеше.
Публикувано Май 25, 201312 гд И аз имам същия проблем само с gmail през хайфона,през комппа и едно андроидче немам никви грижи
Публикувано Май 26, 201312 гд Exchange-а не работи от доста време. Може да си синхронизирате контактите по този начин: Влизате в Settings / Mail, Contacts, Calendars / AddAccount... Вече имате контакти и по-издържлива батерия.
Публикувано Септември 19, 201312 гд Здравейте, откакто качих на иОС7, Gmail спря да пуска push notifications. Когато получа мейла, на иконката се появява "1", но няма никаква вибрация или звук, че съм получил нов мейл. Някои с решение или идентичен проблем? (iPhone 4) Редактирано Септември 19, 201312 гд от stefan_
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате