Pe6o666 Публикувано Септември 29, 2011 Сподели Публикувано Септември 29, 2011 Днес установих че имам проблем с пощата. Влезнах от компа и имаше доста нови съобщения. На телефона и на пада нито известия имаше, нито пък мога да влезна и да ги получа. Трих пощи, слагах наново без резултат, върти си долу че проверява за поща и толкова Даже ресторнах телефона, напоследък се сбози и пак не влиза Някой да е чувал нещо по въпроса? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 profusion Публикувано Юни 27, 2012 Сподели Публикувано Юни 27, 2012 В щом и при двете пощи дето са независими е така нещо е при теб проблема, аз днес с Гмайл нямам проблем на Ексчеиндж Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 arm11 Публикувано Юни 27, 2012 Сподели Публикувано Юни 27, 2012 По същият начин е и при мен. Мислех, че съм оплел нещо от Сидия, ама явно този път внимавам. Аз съм със съвсем различен акаунт - gmx.net Това се случва последната седмица. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 duran Публикувано Септември 19, 2012 Сподели Публикувано Септември 19, 2012 Защо не получавам известията за поща на gmail автоматично а трябва да проверявам чрез натискането на иконата,как може да се реши този проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Pe6o666 Публикувано Септември 19, 2012 Автор Сподели Публикувано Септември 19, 2012 Най вероятно не ти е в нотификейшън центъра. Провери на settings/notifications/mail Също така да виж fetch new data как ти е настроено Може там да е на ръчно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 gogi6 Публикувано Септември 19, 2012 Сподели Публикувано Септември 19, 2012 В настройките пускаш push и настройваш на колко време да проверява за нов mail! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Септември 19, 2012 Сподели Публикувано Септември 19, 2012 Пускаш Fetch Пуш на джимейл няма, освен ако не е през МС ексчейндж сървър. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 ggeorgieev Публикувано Септември 21, 2012 Сподели Публикувано Септември 21, 2012 Другия вариант - теглиш от апп стора Gmail от гугъл и след това имаш пуш и всичко работи Аз лично ползвам това приложения за gmail, а от стандартнлия мейл си дърпам само служебната Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 profusion Публикувано Декември 20, 2012 Сподели Публикувано Декември 20, 2012 Защо подяволите през gmail ексчейнджа не ми работят флагчетата/звездите между устройствата?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 hidalgo Публикувано Април 12, 2013 Сподели Публикувано Април 12, 2013 От вчера спря да ми работи пуш-а на Gmail-ския апп. Имам джейл ама не е от вчера, смисъл до вчера всичко си работеше. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 bombastyk Публикувано Април 12, 2013 Сподели Публикувано Април 12, 2013 А на мен изобщо ми спря пощата. След рестарт всичко се оправи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 hidalgo Публикувано Април 12, 2013 Сподели Публикувано Април 12, 2013 Странно, моя проработи от самосебе си, както и спря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Април 12, 2013 Сподели Публикувано Април 12, 2013 Е, тия сървъри на джимейл, да не са вечни? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 linkinpark79 Публикувано Май 25, 2013 Сподели Публикувано Май 25, 2013 И аз имам същия проблем само с gmail през хайфона,през комппа и едно андроидче немам никви грижи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Grievous Публикувано Май 26, 2013 Сподели Публикувано Май 26, 2013 Exchange-а не работи от доста време. Може да си синхронизирате контактите по този начин: Влизате в Settings / Mail, Contacts, Calendars / AddAccount... Вече имате контакти и по-издържлива батерия. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 stefan_ Публикувано Септември 19, 2013 Сподели Публикувано Септември 19, 2013 (редактирано) Здравейте, откакто качих на иОС7, Gmail спря да пуска push notifications. Когато получа мейла, на иконката се появява "1", но няма никаква вибрация или звук, че съм получил нов мейл. Някои с решение или идентичен проблем? (iPhone 4) Редактирано Септември 19, 2013 от stefan_ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
Pe6o666
Днес установих че имам проблем с пощата.
Влезнах от компа и имаше доста нови съобщения.
На телефона и на пада нито известия имаше, нито пък мога да влезна и да ги получа.
Трих пощи, слагах наново без резултат, върти си долу че проверява за поща и толкова
Даже ресторнах телефона, напоследък се сбози и пак не влиза
Някой да е чувал нещо по въпроса?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
40 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.