Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhoneFinder - Приложение за откраднати и изгубени телефони

Featured Replies

Публикувано

Поздравления за програмата!!!

Имам обаче един въпрос. Вчера реших да я изпробвам. Въведох в Twitter Find my iPhone. За съответните времеви настройки /стандартните/ не получих никакво известие. Затова днес реших да изтрия Find my iPhone като статус от Twitter и оттогава насам получавам съобщения за местонахождението в Twitter. Трябва да отбележа, че са с абсолютна точност :) Но защо при деактивиране на проследяването продължава да изпраща координати на телефона?

• Отговори 103
  • Прегледа 29k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• dachevradoslav
    dachevradoslav

Поздравления за добрата идея. Инсталирах и искренно се надявам, както аз, така и на никой друг да не му се налага да използва приложението по предназначение.

• Sladichuk®
    Sladichuk®

И вместо да демонстрираш куражлък и намеци колко сме проклети, се научи като качиш ново приложение, да изчетеш Help файловете му, или поне написаното на екраните в настройките. Не само ще бъдеш изнена

Публикувано
  • Автор

@doktoram - Благодаря за желанието да изкажеш подкрепата си. За целта съм поставил Donate (PayPal) бутон в About страницата на приложението.

Предварително благодаря на всички решили да изкажат подкрепата си по този начин.

Не забравяйте да подкрепите и форума http://bgiphone.com/donation.php, който осигури условията за тестове и разпространението на приложението. И чийто екип взе дейно участие в тестовете, като помогна и с много идеи. Без тях приложението нямаше да е във вида, в който го виждате в момента.

---------- Поста е добавен в 10:49 ---------- Предишният пост е бил в 10:34 ----------

@ypechdb - Получаването на съобщения в Twitter зависи основно от две неща:

- Дали приложението е успяло да вземе някакви координати изобщо (понякога когато си на закрито не успява да те локализира по клетките).

- Дали когато настъпи времето за изпращане на координатите към Twitter телефона има достъп до интернет. Ако телефона не разполага с мобилен интернет и е в stand by режим (локнат му е екрана) след определен период от време операционната система изключва WiFi-то. И дори телефона да се намира на един метър от Access Point-а приложението няма да може да изпрати координатите.

Защо е започнало да ти изпраща координатите след като си изтрил съобщението? Причината за изпращането със сигурност не е изтриването на съобщението в Twitter, но за да разберем защо ще ми трябва малко повече информация. Пиши ми ЛС и ще разберем. :)

Публикувано

Поздравления на всички много добра програма .

Публикувано

При мене излиза един проблем "stream had too few bytes" , когато искам да откажа иконата да не се показва на спрингборда. Може ли да кажете , какво поражда този проблем ?

Публикувано
  • Автор

Този проблем се появява най-често ако не сте скривали досега икони с други някое друго приложение (SBSettings, BossPrefs, Poof...).

Проблема е коригиран и днес ще има update на приложението в Cydia.

Публикувано

благодаря за информацията

Публикувано
Стига с това "Благодаря", че и гарнирано с цитат на предходното мнение! Има си бутон "Благодаря", че и правила за писане! evil.gif
Публикувано

Добре де, трудно ли е да цъкнеш под поста на 'Благодаря за този пост', ами ни караш да хвърчим и да гледаме как благодариш, с малка буква при това :(

iSiktir

Публикувано

Абе аз я записах и то без проблем "уж" през iFile, но крашва веднага щом натисна иконката. На някой случвало ли му се е това ?

Публикувано
  • Автор
Абе аз я записах и то без проблем "уж" през iFile, но крашва веднага щом натисна иконката. На някой случвало ли му се е това ?

Направи респринг и трбява да се оправи. Ако не се оправи ми пиши на ЛС.

Публикувано

Версията е 1.1.3. А за респринг как мога да го направя без да имам SBSettings ? Не искам да го слагам понеже видимо телефона ми се забавя.

Публикувано

Благодаря! Сега ще пробвам новата версия, иначе и след респринга ефекта е същия.

П.П: Да с този вече всичко е наред. Много благодаря !

Редактирано от frihet

Публикувано
  • Автор

@frihet - А защо ползваш iFile, а не го инсталираш през Cydia?

Публикувано

Ами репо-то на bgiphone.com нещо ми дава грешка. Добавил съм го имам "iPhonetic" но от там просто немога да дръпна "iPhoneFinder". Същото нещо е и със един 3GS...

Публикувано

Защото пишеш стария адрес на репото... И не четеш попъп съобщенията... :mrgreen:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Един можеби тъп въпрос но как се инсталира приложението?

Публикувано

Има и deb файл, има я и във соърса на форума. :mad:

Публикувано

С deb файла незнам как става, но с соърса на форума както ми каза intruder ще стане само изчаквам да излезе др.седмица за 4.0 :D

Браво на екипа ;)

Публикувано
С deb файла незнам как става

Само за това изказване заслужаваш оранжеви дрешки.... Потребител от октомври'2009... :(

Дип, че днес трябва да съм хрисима....

Публикувано
  • Автор

iPhoneFinder v1.1.5

Свали

- Оправена е поддръжката за FW 4.0

Как да инсталираме .deb файлове?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

В момента съм в Гърция, ще пробвам как работи тук и дали всичко е точно.

Публикувано

Несъществуващ файл / папка

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

първо - Евала за приложението - безплатна и готина алтернатива на mobile me find my iphone.

Имам един въпрос, веднъж twitt-нал:Find my iPhone как мога да прекратя туитването на iPhone Finder?

Питам понеже тествах да видя как работи, но сега не мога да разбера как да спра туитването от телефона към аккаунта ми.

Поздрави и големи Благодарности

Публикувано

Изтрий съобщението в туитър

Публикувано

Аз тествах програмката 1.1.4 и в туитър още праща съобщение. Изтрих съобщтението Find my iPhone от туитър, респрингнах обаче още си праща

Телефона е 3G iOS4

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.