Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Трудности с iCloud

Featured Replies

Публикувано

Привет,

След като минах на iOS 5.0 имам някой трудности с iCloud.

- В контактите ми на телефона започнаха да се появяват дублажи ( Едно име с еднаква информация го има 2 или 3 пъти), най-интересното е, че няма закономерност. Освен това имам контакти в телефона липсващи в облака?

- има и някакъв проблем със синхронизирането на iCal. Ако правя промени на МВР-то, то те се синхронизират и се появяват на телефона, обратното обаче не се случва......добавям нещо в телефона и то не се появява на МВР-то?

Моля за съвет! Аз ли бъркам нещо....

Благодаря предварително!

• Отговори 69
  • Прегледа 21,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Sync Address Book Contact като избереш не става ли? Replace info from this iPhone трябва да избереш. Ако имаш гуугъл акаунт и са ти там контактите пак става или yahoo. Предполагам, си с последната

• Синкваш мак-а с облака и маркираш "риплейс инфо он мак"(или нещо подобно). След като са вече в мак-а - слагаш телефона, на таб-а info маркираш синхронизация на контактите, скролваш надолу на advanced

• Рестор не е рестарт!!!Мисля,че си се пообъркал?Прочети как се прави Restore!!!

Добавени снимки

Публикувано

И аз минах през подобен проблем, накрая оствих водеща информацията в iCloud, и нещата си дойдоха на мястото. Специално за ical, създадох празни календари в облака, след като се появиха в iCal на Mac-a, импортанах предварително експорнатата информация от календарите, за поща направих същите директории и поддиректории в облака като в майл клиента на Мас-а, след като се появиха и в мейл клиента на Мас-а, копирах мейлите от "On My Mac" в "ICLOUD" и те автоматично си се синхронизираха в iCloud, сега мейлите в "On My Mac" ги държа само като архив, в интерес на истината, точно контактите ми се синхронизираха без проблем както с телефона така и с Мас-а, и не съм забелязъл да ми се повтарят.

Публикувано
  • Автор

Macilian, благодаря за съвета! Мисля, че се справих, но малко по различно.

Ползвам и Funambol и в него открих, че всички контакти са по 2 броя и реших, че може би проблема е там. Затрих всичко от там като първа стъпка.

От сетингс на телефона спрях синхронизирането с облака (също и на МВР спрях синхрона с облака). Изтрих контактите от МВР-то и синхронизирах за да премахна и контактите от телефона. След което пуснах от сетингс синхронизирането с облака на телефона и всички контакти си дойдоха по местата (също и на МВР). Като теб дадодох водещата информация да бъде облака. Синхронизация с Funambol накрая за да ги има на още едно място и всичко заспа. Не знам дали стана ясно, но не ме бива много в обясненията......

Публикувано

Аз имах подобен проблем с повтарянето на контактите в Gmail и изтеглих програма от апстора за премахване на дублирани контакти и се реши проблеми.За момента съм си оставил водещите контакти да са ми на Gmail.Не мога да кажа,защо се получава това дублиране и редовно си ги трия то мейла и телефона,но поне нямам 2000 контакта,както беше по едно време:)

Публикувано

При мен проблема беше че съм пуснал едновремено:

icloud contacts and icloud mail contacts.

Спиране на двете синхрнизации и изтриване на контактите от облака след което пускане само на едната синхронизация.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте , при мене се появи дублиране на контактите във Viber. Контактите във адресбука са си засега ок с изключение на това че се появи на три еднакви места моят номер с мейл адреса ми и адреса където живея.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Привет,

Моят проблем е следният:

Контактите ми се качиха в облака и се изтриха от телефона и от мака. В момента ги виждам в облака, през интернет и в адресната книга на мака, като посоча контактите в облака, имам ги и на единия си телефон отново като контакти от облака, т.к. е с iOs 5.0.1.

Тоест контактите ми са само в облака. Въпроса ми е как да ги сваля по някакъв начин за да мога да ги сложа и на стария ми телефон, който не поддържа версия с iCloud?

Благодаря предварително

Редактирано от imanev

Публикувано

Sync Address Book Contact като избереш не става ли?

Replace info from this iPhone трябва да избереш.

Ако имаш гуугъл акаунт и са ти там контактите пак става или yahoo.

Предполагам, си с последната версия на тюнса? А там опциите в info не са като при старите...

Публикувано
Въпроса ми е как да ги сваля по някакъв начин за да мога да ги сложа и на стария ми телефон, който не поддържа версия с iCloud?

Синкваш мак-а с облака и маркираш "риплейс инфо он мак"(или нещо подобно). След като са вече в мак-а - слагаш телефона, на таб-а info маркираш синхронизация на контактите, скролваш надолу на advanced и отмяташ replace на контактите в телефона, чак тогава цъкаш sync. Ако ги няма в адрес бука на мак-а, при последващ синк на телефона пак ще се изтрият.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!

От скоро имам Iphone 4S и досега не бях пускал iCloud. Реших да го пробвам и след като въведа юзер и парола почва да върти и ме изхвърлия в основния екран.

Версиата ми е 5.0.1 ФО и Джейлнат. iCloud не е пускан никога на този iphone. Благодаря ви предварително разгледах форума не намерих подобен проблем ако е писано моля да ме извините.

Публикувано

Има обновяване на сигурността за акаунтите. Влез от браузъра в акаунта си и обнови секюрити инфото с отговаряне на три тайни въпроса, които ще избереш сам - те са в случай че си забравиш паролата.

После пробвай да се логнеш от icloud.com - ако там сработи, трябва и на телефона да тръгне.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

днес реших да си направя backup чрез iCloud, но - червен светофар.

Тъй като си купих втора употреба Iphone-a, явно собственика преди мен е изразходвал всички безплатни акаунти или поне така твърди iCloud, когато си въведа user-a.

Дали има начин да си освободя един юзър без да знам данните на предишния собственик ? Или по някакъв начин да излъжа системата?

Поздрави!

Публикувано

И защо не изтриеш акаунта му?

Публикувано

Как да ги видя ? Телефона е върнат до заводски настройки, и нищо не ми излиза. Просто когато въведа моя юзър и пас, ми казва че този Iphone използва всички безплатни акаунти.

Публикувано

Или ти нещо не си наясно или аз не те разбирам...

С коя версия е и има ли джейл?

п.п. не може да се логнеш с повече от 1 акаунт в iCloud. И как е върнат в заводски настройки?

Публикувано

Направих му "Erase All Content nad Settings" от General/Reset . Сега като се опитам да се логна в iCloud с акаунта ми от App Store ми изписва "The maximum number of free accounts have been activated on this Iphone"

Телефона е с iOS6 не е jail-нат.

Публикувано

Прави рестор,Set as New после!Чак тогава се логвай с акаунта си!

Публикувано

Има ограничение за 3 акаунта на устройство.

Трябва да си създадеш нов акаунт, но на друго устройство или комп. После да изтриеш съществуващия и да въведеш новия.

Публикувано

След като го рестартирах през самия телефон, ме питаше дали да е нов или да върна бекъп, аз му дадох нов !

Публикувано

Създай нов акаунт от друго устройство или от компютъра и виж с него дали ще стане.

Публикувано

Имам 3 акаунта даже, и с нито един не се получава. Нито един не е създаден през iCloud, но предполагам че това не е проблем?

Публикувано

Здравейте,

днес реших да си направя backup чрез iCloud, но - червен светофар.

Тъй като си купих втора употреба Iphone-a, явно собственика преди мен е изразходвал всички безплатни акаунти или поне така твърди iCloud, когато си въведа user-a.

Дали има начин да си освободя един юзър без да знам данните на предишния собственик ? Или по някакъв начин да излъжа системата?

Поздрави!

Бившият собственик да си влезе в акаунта с който е ползвал телефона и да го махне от регистрираните устройства.

Публикувано

Рестор не е рестарт!!!Мисля,че си се пообъркал?Прочети как се прави Restore!!!

Публикувано

Знам какво е рестор, но нарочно пиша рестарт, за да обърнете внимание, че съм го направил през телефона, а не през Itunes.

Нямам контакт с бившия собственик вече, затова питам дали има друг начин.

Публикувано

Това от телефона НЕ Е рестор. Нещо не сгряваш, май.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.