Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Трудности с iCloud

Featured Replies

Публикувано

Ясно, ще пробвам с рестор (през Itunes). Извинявам се за неразбориите.. :smile:

п.п. Тъй като доста време съм дебнел програмите, които съм свалил, да ги изтегля докато са безплатни.... като направя рестор и му дам set up new, за да тръгне iCloud-a, след това ако върна backup-a от PC-то, ще си върна ли и апликациите или ще стане боза ?

Редактирано от Jordyv

• Отговори 69
  • Прегледа 21,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Sync Address Book Contact като избереш не става ли? Replace info from this iPhone трябва да избереш. Ако имаш гуугъл акаунт и са ти там контактите пак става или yahoo. Предполагам, си с последната

• Синкваш мак-а с облака и маркираш "риплейс инфо он мак"(или нещо подобно). След като са вече в мак-а - слагаш телефона, на таб-а info маркираш синхронизация на контактите, скролваш надолу на advanced

• Рестор не е рестарт!!!Мисля,че си се пообъркал?Прочети как се прави Restore!!!

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте,

Аз съм с 4s, версия на иос 6.0.1 от вчера не е джейлван. Проблема ми със icloud е още от версия 6.0 и той се състой в това че снимките ми не искат да се синхронизират с него и постоянно ми иска да въвеждам парола. Доста често докато си разцъквам телефона ми излиза и съобщение да си въведа паролата на епъл ID-то. Ако някой има същите проблеми нека помогне ако може. Благодаря

П.П

От както ъпдейтнах на 6.0 и след това на 6.0.1 като проверявам iCloud Storage & Backup ми излиза:

Storage:

iCloud storage details are currently unavailable. Try again later

Редактирано от hami

Публикувано

@Jordyv, AppStore-> Updates-> Purchased

Публикувано

Здравейте отново. След пълен рестор всичко се оправи.

Искам само да добавя че ъпдейтите на софтуера ги правих през wifi- то и от там може да съм имал проблема.

Публикувано

Направих рестор, и то даже с версия 6.0.1, но iCloud пак си държи на неговото : "The maximum number of free accounts have been activated on this Iphone" .

Други идеи да имате ? :)

Публикувано

Имаше май един фифел, че може максимум три безплатни iCloud акаунта да могат да се активират от едно i-устройство, т. е. няма оправия.

А пробва ли да създадеш друг акаунт, но на друго устройство и тогава да влезеш, както беше написано по-горе

Редактирано от drjivago

Публикувано

Има ограничение за 3 акаунта на устройство.

Трябва да си създадеш нов акаунт, но на друго устройство или комп. После да изтриеш съществуващия и да въведеш новия.

Създай нов акаунт от друго устройство или от компютъра и виж с него дали ще стане.

Публикувано

Нямам друго i-устройство, имам само PC с Windows, а през него нещо не мога да открия как да създам нов акаунт. Говорим ако трябва да го създам от самия iCloud, иначе ако трябва да създам нов в AppStore, нямам проблем.

Публикувано

To e едно и също.

Публикувано

Значи няма смисъл, имам 3 акаунта и никога не съм използвал iCloud с тях. Мисля че е все едно дали ще направя още един... :)

Публикувано

Бившият собственик да си влезе в акаунта с който е ползвал телефона и да го махне от регистрираните устройства.

Или се пробвай да пишеш на съпорта.

Публикувано

Саше, това, което му казах по-горе е по съвет на съпорта.

Публикувано

Мерси, не знаех че играе.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

От доста време като дам от телефона да направи бекъп в облака, това не се случва.

Какво ли не правих, не иска и това е...

post-217-0-42294700-1353672351_thumb.png

Публикувано

Няма нужда да го правиш ръчно. При включен комп(iTunes) и активна wifi връзка, ще го направи сам.

post-63-1353673055,6597_thumb.jpg

Публикувано

Не ще бре...

Виж долу пише Never

Публикувано

Щото си го натиснал ръчно. Ама де да знам. И аз имах един такъв период, същия, но не съм обърнал внимание как завърши. Иначе не помагаше и излизане и ново влизане.

Публикувано

Пеца, да не си отметнал в тюнса да се бекъп-ва само с компа? Там, на първия таб.

Публикувано

Аууу вярно!

Публикувано

Не съм.

И ръчно да му дам, мисли малко и казва че не може да завърши бекъпа...

Интересно...в тунето пише че последния бекъп в облака е днес в 2:03 PM :blink:

А телефона пише Never...

WTF?!?

Публикувано

Брат, ще се оправи от само себе си. При мен май така стана, но може пък и да съм ресторнал по друга причина.

Публикувано

Имаш ли достатъчно място в облака?

Публикувано

Да 4,8 GB

На Backup Options пишеше че следващият бекъп ще е 4,6 GB

Махнах ненужните апликации и стана 500 MB

Само че продължава да не иска да се бекъпва.

Публикувано

Не знам какво стана, но като минах от 4-ката на 5-ца и ми изчезнаха някои контакти. Всичко ми се пази в облака и бях спокоен, ама ето че има проблеми. На един колега също му прави подобни номера. На icloud.com не му изкарва някои контакти, които на телефона има. А и той смята да сменя скоро с 5.

Публикувано

При жената се получи гадна работа:

Сестра и си влиза от нейния тел. с акаунта на жена ми и си ъпдейтва телефона.В момента жена ми е с контактите на сестра и,а нейните липсват.Съответно жена ми пък не си синхронизирала телефона от сума ти време на компа,а и той изгърмя.Сега въпроса дали в iCloud са и изтрити контактите или е останал някакъв бакъп.Не знам какво е правила балдъзата след като си е ъпдейтнала тела.Тя толкова се притесни,че блокира и не може да си спомни какво е правила.Баси такова нещо досега не ми се е случвало и изобщо не ми идва на акъла какво да направя.Идеи?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.