Публикувано Октомври 11, 201411 гд Не са много хубаво качество, но са снимани с 4-ката и толкова са и възможностите.
Публикувано Октомври 12, 201411 гд Автор Доста е малка още, но Според мен е или водна (макар и на близо да няма водоем) или Котешка змия. Охраната обаче твърди, че е усойница, та и аз не съм сигурен. Доста агресивна и подвижа. Не посмях да доближа на под педя
Публикувано Октомври 12, 201411 гд Автор Има няколко вида усойници регистрирани у нас, два от които се водят изчезнали, аспидата и остромуцунестата усойница. Аспидата има подобни шарки, но както казах тази е прекалено малка и не е оформена добре.
Публикувано Октомври 12, 201411 гд На мен ми прилича на Grass Snake, или както я наричат тук - жълтоуха водна змия. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 201411 гд Автор Горе казах, че ми прилича на водна, но при жълтоухата има силно изразени жълти петна, които липсват при тази.
Публикувано Октомври 12, 201411 гд Днес попаднах на усойница на пък към хижа Морулей, но нямах възможност да снимам. Беше много бърза. Опитах да я спра с гумата на колелото, но не успях.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате