Публикувано Ноември 14, 201411 гд Има си AppStore, но като го отвориш виждаш Google Play. Че то Android и Java не е ли едно и дъщо?
Публикувано Ноември 14, 201411 гд Коле, това, че има такива реплики не е страшно, защото винаги е имало. Страшното е, че въпреки опарилите се хора и предупреждения по форуми и паланки пак скачат лакомите г*зове да купуват 6 и 6+ на цени по 800 и 900 лева за чисто нови апари. Всъщност това важи да всякакви апарати, а не само за iPhone. Патологична нация започваме да ставаме, честно.
Публикувано Ноември 14, 201411 гд Не само ние, в това отношение всички са еднакви. Идвал ми е американец(2011-та) с фалшива четворка, убеден, че има оригинал "на далавера" от амазон. Не броя тия с айклауд локнати оригинали.
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 30, 201411 гд от Максим Костадинов
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Първата ми снимка с iPhone, стара е вече, но си я харесвам: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 3, 201411 гд Шегуваш ли се, знаеш , че ми е болна тема Ако говориш за лилавия нюанс по цвета, то няма проблем, защото си е лилаво... Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате