Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4 изпраща СМС-и сам!

Featured Replies

Публикувано

Проблема е следния ! Имам 4-ка с gevey sim и първия месец нямаше проблеми , обаче миналия и този месец към края на месеца праща sms -си към чужбина от нищо ползвам едни и същи апп-ове и преди и сега даже трих от тези които мислих , че може да правят проблеми ?

Публикувано

Това ми мирише на фейстайм активация..,

Публикувано
  • Автор

Не даваш никаква съществена информация. Направи един рестор и сетни телефона като нов! И си оправи профила по правилата на този форум!

Съжалявам за неточностите към форума пиша за 1 път . Рестора и стеването не помогнаха ! Относно информацията просто съм ограничен от към идеи кое да споделя за да помогне
Публикувано

Номера към който изпраща един и същи ли е? И към коя държава оизпраща?

Публикувано
  • Автор

Това ми мирише на фейстайм активация..,

Спрях я а преди нея имаше 5 смс-а след това продължи да го прави ! Не ми се вярва да е от jailbreaka

Номера към който изпраща един и същи ли е? И към коя държава оизпраща?

Да един и същ номера е 447786205094 поне този е от фактурата

Телефона си го взех от щатите първия и втория месец даже нямаше проблем ! Това стана след слагането на ios5.0.1 след това го преинсталирах после известно време спря ( междувременно бях махнал всичко от сидия и приложенията) слоих ги пак без проблем до преди 2 дни когато телефона замръзна на респринг и повече не се стартира докато не го преинсталирах ) и проблема дойде пак

Публикувано

Този номер е в Англия, водафон, и се ползва за активация на фейстайм и аймесидж... При мен също се пращат смс-и на този номер. Има мнения в нета , че това се случва когато оператора ти не поддържа тези услуги... Съмнява ме , че при нас това има общо с гевито...

Публикувано

Ще ти кажа само едно. От този номер се изпращат смс кода на Whatsapp. Погледни си смс-ите и виж от кой номер ти идва кода. Е сега вече заслужих едно "Кажи баба тенкю" :)

Публикувано
  • Автор

Този номер е в Англия, водафон, и се ползва за активация на фейстайм и аймесидж... При мен също се пращат смс-и на този номер. Има мнения в нета , че това се случва когато оператора ти не поддържа тези услуги... Съмнява ме , че при нас това има общо с гевито...

Да и аз това прочетох ! При предишната ми инсталация на IOS 5 след много търсене и без отговор спрях всичко хаотично ! Сега пак ги спрях дадох им ОFF дано това реши проблема но и аз мисля че не е гевито ! При теб проблема реши ли се след изключването им !

Ще ти кажа само едно. От този номер се изпращат смс кода на Whatsapp. Погледни си смс-ите и виж от кой номер ти идва кода. Е сега вече заслужих едно "Кажи баба тенкю" :smile:

нямам whatsapp ... но тенкю

Редактирано от speed_bg

Публикувано

Не съм ги изключвал, тъй като не ми е голям проблем. За момента ховорим за 1-2 смс-а което е в рамките на нормалното, при положение че на месец пращам по 10-ина смс-а до германия :) Не си ме разбрал правилно, аз мисля че проблема е точно в гевито и Unknown carrier сетингите :)

Публикувано
  • Автор

Не цитирай!

Не намирам логика та е от геви защото преди IOS 5 не го правише
Публикувано

Логиката е в горния пост, иначе продължавай да я търсиш...и плащаш смс-и.

Публикувано
  • Автор

Чудно или не след спирането на файстаим imessage и game center начисляването спря . Благодаря на тези които отделиха време върху темата :)

Публикувано

Няма нищо чудно, "ключа от бараката" е точно там.

Публикувано

Колкото и да ти е чудно, докато не ми прочетеш поста и не го осмислиш няма да разбереш защо точно гевито е проблема :)

Публикувано

Бате аз съм не геви :) и пак си пращам смси. Не знам как да ти осмисля поста.

Публикувано

Къде ги пращаш :)

Публикувано

Те на тоя амсалак ги пращам 47786205094. Той ми праща код и пито платено дет се вика :)

Публикувано
  • Автор

Разбирам и осмислям какво си написал но проблемс се реши така ! Първите два месеца с геви и ios4 не пращаше смс-и при мен това беше решението с изключването им и действа .

Публикувано

А тогава имаше ли всичко, което си махнал?

Публикувано
  • Автор

Да имах същите приложения на ios4 след това ги пренесох на ios5 и тогава доиде объркването кое точно ги прави и защо не го правеше преди . Първия път като поча да праща изтрих всичко хаотично и спрях всичко , предтана да праща смс си после ми се наложи пак да преинсталирам и всичко наново тoзи път ги триех едно по едно и след като не српя след приложенията проверих номера от фактурата в интернет и се оказа че е към фейстаима , месиджа и гаме цетъра . Спрях и тях и тогава смс сите спряха незнам кое от трите е може да са и трите но факт е че помогна . Върнах приложенията и сега всичко е тип топ . Иначе при мен гевито разпознава и оператор и всичко не седи на unknown . Единственото което нямам и незнам защо е personal hotspot .

Публикувано

По същата причина нямаш хотспот. Не разбра ли че гевей на 5хх носи ядове и посочените неща не палят? Особенно ако си с хактивиран телефон.

Публикувано

Alxx гевито не ноди ядове , а разходи :) Ако искаш с unknown carrier да ползваш тези услуги плащаш за смси :) Ако не искаш - не плащаш :) Проблема си идва с епълските услуги :)

Редактирано от TUISTERa

Публикувано

Е добре де, аз като съм без геви за кво пращам пак смси ?

Публикувано

Дали си на виваком а?

Публикувано

И какво като е на Виваком? Аз там проблеми нямам ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.