Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4 изпраща СМС-и сам!

Featured Replies

Публикувано

И аз съм без джейл. Преди месец какъв скандал спретнах на мтел за тези sms-и(към същия английски номер), но така не ми казаха нищо били изпратени от моя номер и това е. Мислех да подавам жалба, но за съжаление още не съм успял.

Публикувано

Не знам дали за мен се отнасяше, но ДА, на Виваком съм. В смисъл, то ... аз сега съм на Вива, но не съм проверявал сметката, когато бях на Глобул там имах тези смс-и към този номер. И си мисля че са точно от Whatsapp-a и Viber. Наскоро даже мисля, че в тази програма дето теглихме ... KakaoTalk там си пише че смс-а който ще дойде ще си го платим ние, или поне аз така го разбрах с моя куц английски :)

Публикувано
  • Автор

За тези които са на мтел , след дълъг разгивор с операторката се оказа че наистина картат не би трябвало да изпраща смс без потвърждение както тя се изрази и каза , че ще направи проверка и би трябвало да ги опрпстят ........oтносно вайбер си го ползвам без проблем и нищо не се начислява

Публикувано

Прати много поздрави на операторката...

Публикувано
  • Автор

Пратих и :D ще ги опростят :) !

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Добрееееееее, и аз ще ходя да се разправям в Глобул, защото и при мен стана така.

Имам Viber, iMessage, Tango и FaceTime, т.е. нямам WhatsApp ....

Някой разбрал ли е категорично на какво се дължи това?

Редактирано от Damyan

Публикувано

Всяко едно от тези, изпраща смс за твоя сметка при активиране на услугата след рестор/активиране. Нормално е да са по един за всяко, не повече. Друг идва въпросът че грабул обичат да "клатят" именно с смс-и.

Публикувано

Даже при обаждане от Viber, ти звънят те :) Централа някаква де.

Публикувано
  • Автор

Проблема се реши след като звъннах в М-тел , направиха проверка на номера към които се пращат , след два дена ми се обадиха и казаха че това е към Apple за активиране на фейс тайм и месинджъра и не трябва да ме таксуват тъй като било безплатно , поради този факт със следващата фактура ми върнаха 11,34 лв които бяха начислени от предишните две ! Сега ползвам viber whatsappи от сорта без никакви проблеми ! Дори при регистрация на номера не таксуваха :)

Публикувано

Вчера ми се случи доста странно нещо.Като ми пристигна фактурата , забелязах че е доста завишена и какво да забележа 43смс-а към "Международна зона 3".Викам си ,тъпия Facetime отново си прави майтап (пък уж съм го спрял),но като проверих разпечатката от мтел останах доста изненадан , номера на който са изпращани смс-ите не е обичайния английски +44 е моя собствен номер само че пред него има 2000

(напр: 2000883 *** ***).Звъннах на операторката и ми каза че ,реално са пратени тези смс-и и ако искам да ми даде код да си спра изходящите смс-и.В момента съм си спрял всичките изходящи смс-и и съм вкарал номера в блеклист.Направо съм потресен .... 43 смс-а

Редактирано от 1n50mn1ac

Публикувано

Е, в Глобул ми казаха, че се плащало и сега жалбичка ще пускам ...

Публикувано

Мое ли да вярвате на операторки? Грамотни хора сте.

Публикувано

И аз на опашката с 69 смс-а, при реално пратени 0 ;)

Публикувано

Е старши тебе така да клатят ... не знам

Sent from my Moto Atrix 4G using Tapatalk 2

Публикувано

Утре чакам разпечатката и ще се оправим някак :)

Публикувано

Колега , пиши като видиш разпечатката , пиши после какво е развитието по темата.

Публикувано

Aми пиша :smile: Колето се оказа прав. Май врътката е от iMessages. По принцип отбелязвам да праща смс когато другия няма покритие и така съм си пращал на колегите смс-чета, 69 броя. Всички телефони сами в контактите. Има само 4 до Англия, но толкова съм активирал и Вибери, Уатсапи и т.н. Аз съм си за еб@не.

• 6 години по-късно...
Публикувано

На някой случвало ли му се е наскоро? Във фактурата си видях , че имам изпратен смс към този номер. Не можах да разбера какво да променя в настройки. А1 не ми съдействат, дори няма да ми го опростят. 

• 3 години по-късно...
Публикувано

Пиша в стара тема защото при мен приблема се появи, никога не съм го имал на Теленор, днес минах на Виваком и в сайта виждам на всеки час по 12ст, от Виваком ми казаха че пращам СМС на +447786205094?! 

Четох в интернет и видах че iMessage се опитва да се верифицира ама защо ме таксуват?! (дадох нулиране на мрежови, изключих и вкл. iMessage, изключих фейстайма) да видим ....ама ако на всеки час се трупа по 12ст баси и Вивакома да бях си стоял на Теленор! За първи път чувам за такъв проблем.

Някой на Виваком с проблема? Дайте съвет! От Колцентъра казаха нищо не можем да направим телефона ви ги праща на международен номер. 

Публикувано

Да, този номер е свързан с активацията на iMessage и FaceTime.

Публикувано

И виваком..

Публикувано

Май ситуацията се нормализира, явно положението се беше омазало по време на прехвърлянето след като изтрих стария еСИМ и сложих новият на Виваком, няколко часа беше зор да се активира iMesaage, и ми се появяваше двойно номера в получаващ/изпращаш на iMessage. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.