Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

О! Думи

Featured Replies

Публикувано

А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата?

• Отговори 62
  • Прегледа 59.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Искам да отправя един апел към човека/екипа, отговорен за поддръжката на играта - при всичките тези премиум потребители, които имате вече и при всичките допълнителни приходи, които получавате от смяна

• Без коментар

• Guybrush Ulysses Threepwood ?

Публикувано

Restore from backup...

Здр. на всички,как мога да си кача играта,телефона е купуван от Франция и ми изписва,че в French Store не е налична играта,по какъв друг начин мога да я кача?Благодаря предварително!

Направи си акаунт в БГ Апстор.

Публикувано

Людмиле, би трябвало като се гогнеш да е ок. Или нямаш регистрация?

Публикувано

Няма регистрации в тая игра. Първоначално си пишеш там как да ти е никнейма и тва е, но след като се метнах на 5-цата и ест. си върнах бекъпа на всичко от 4S-ката, играта се качи, но профила ми го няма, а съм 20 левъл да му се невиди.

Публикувано

Има, но за име се плаща ;) Ти вероятно си "платил" с IAP Free или подобно и сега без джейл няма как да го направиш пак :)

upyhy6as.jpg

Публикувано

Платил съм си екстрите, но не се прехвърля. Дори се чудих дали няма някое файлче, което ти помни рега, но от друга страна и да има няма как да го кача на неджейлнато устройство, така че явно ще чакам.

Публикувано

Хех браво,вместо отговор,изтрихте публикацията,чудесен форум,скоро очаквам и да не мога вече да публикувам!!!

Публикувано

Продължавай да спамиш и така ще стане. Даде ти се тема за четене, там пише и защо нямаш линк за потвърждение!!!

Публикувано

Имам проблем с играта,с иОс 5.1.1 съм след инсталацията при опит да стартирам играта просто премигва и до там,какъв може да е проблема,явно нямам късмет с тази игра.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата?

Някакво решение на "проблема" ?

Публикувано

Има, на новия телефон си правиш нова регистрация, след това пишеш на съпорта да ти сменят двата профила и до няколко дни на новия телефон вече ще си със стария профил, а на стария с новия профил.

Публикувано

А, ако искам на двата телефона да съм с един и същ профил?

Публикувано

Няма начин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.