Публикувано Ноември 30, 201213 гд А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата?
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Restore from backup... Здр. на всички,как мога да си кача играта,телефона е купуван от Франция и ми изписва,че в French Store не е налична играта,по какъв друг начин мога да я кача?Благодаря предварително! Направи си акаунт в БГ Апстор.
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Людмиле, би трябвало като се гогнеш да е ок. Или нямаш регистрация?
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Няма регистрации в тая игра. Първоначално си пишеш там как да ти е никнейма и тва е, но след като се метнах на 5-цата и ест. си върнах бекъпа на всичко от 4S-ката, играта се качи, но профила ми го няма, а съм 20 левъл да му се невиди.
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Има, но за име се плаща Ти вероятно си "платил" с IAP Free или подобно и сега без джейл няма как да го направиш пак
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Платил съм си екстрите, но не се прехвърля. Дори се чудих дали няма някое файлче, което ти помни рега, но от друга страна и да има няма как да го кача на неджейлнато устройство, така че явно ще чакам.
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Хех браво,вместо отговор,изтрихте публикацията,чудесен форум,скоро очаквам и да не мога вече да публикувам!!!
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Продължавай да спамиш и така ще стане. Даде ти се тема за четене, там пише и защо нямаш линк за потвърждение!!!
Публикувано Декември 5, 201213 гд Имам проблем с играта,с иОс 5.1.1 съм след инсталацията при опит да стартирам играта просто премигва и до там,какъв може да е проблема,явно нямам късмет с тази игра.
Публикувано Май 12, 201312 гд А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата? Някакво решение на "проблема" ?
Публикувано Май 12, 201312 гд Има, на новия телефон си правиш нова регистрация, след това пишеш на съпорта да ти сменят двата профила и до няколко дни на новия телефон вече ще си със стария профил, а на стария с новия профил.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате