Публикувано Февруари 15, 201313 гд Както знаете, Аpptrackr затвори врати преди близо месец, което нанесе тежък удар на джейлбрейк индустрията. Аppaddict.org е нов сайт, който на този момент e най-добрата алтернатива на Apptrackr. Чрез него можете да теглите кракнати приложения, както от компютъра, така и през мобилното си устройство. Изисквания Трябва да имате джейлбрейк Инсталиран AppSync Устройство използващо iOS 5.x.x или iOS 6.x.x Снимки
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Красота-най-после приложение,което да не е на ироглифи. Силно се надявам само да работи стабилно,но като се има впредвид,че е бета ще трябва да поизчакаме сигурно.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Добавените приложения се препокриват с другите програми. Както и сайтовете за сваляне Иначе изглежда добре.
Публикувано Февруари 16, 201313 гд Имат сайт подобен на останалите. Да не задълбочаваме повече, че все пак имаме политика за това.
Публикувано Февруари 17, 201313 гд AppSynca-а е от Sinful и е iOS 4.x-6.x нали ? P.S Ще го пробвам от Sinful,ако не стане от Bl00dra1n Редактирано Февруари 17, 201313 гд от Spasow*
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Още като излезе инсталирах 1-2 приложения, които крашваха при стартиране. Разкарах го със скоростта на светлината.. pp25 и т'ва е! Може да е по-бавно, но е по-надеждно и стабилно.
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Има нещо което не е наред при мен като тръгна да инсталирам ме изхвърля и нищо не става!!! Моля за помощ
Публикувано Септември 17, 201313 гд Да ъпна малко темата. След последните ъпдейти програмата работи супер. За момента даже по добре от стария инсталоус. Има таб за ъпдейти и намира доста бързо необходимото. На няколко места из нета четох , че не изисквала джейл , което всъщност ме съмнява , но някой ако иска да пробва. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Септември 17, 201313 гд Тотална, но поста ми е доста старичък а съдейки от всекидневните им ъпдейти... Е може нещо и да се е променило от преди седем месеца На няколко места из нета четох , че не изисквала джейл , което всъщност ме съмнява , но някой ако иска да пробва. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Виж червения текст: http://app.appaddict.org
Публикувано Септември 17, 201313 гд Има разбира се. Ето едно без да се напъвам: http://www.iphonecake.com/i/
Публикувано Септември 17, 201313 гд След последния голям ъпдейт, програмата вече си заслужава. Интерфейса й е много приятен и това, че спряха с всекидневните ъпдейти помогна много.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате