Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да инсталираме кракнати приложения през Safari (Аppddict)

Featured Replies

Публикувано
Има разбира се. Ето едно без да се напъвам: http://www.iphonecake.com/i/

Тук някои неща се теглят със седмици;)Добре е да има алтернативи,ако се наложи;)

Публикувано

Не виждам да съм казал, че не е добре;) Просто ти изрови мой пост от преди половин година! Почти от толкова съм и без джейл ;)

Публикувано

Сега го пробвах appcake , ами доста е далеч от желаното. Повечето програми са стари версии , няма и ъпдейти.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Да,сега видях,че поста е стар;)Иначе съболезнования.....че си без джейл де;)

Публикувано

Сега погледнах къде четох за това , че не се изисква джейл и има такова животно , но е инсталатор през компютъра (работи само под os x ) и може да бъде свален от същия сайт.

Публикувано
На няколко места из нета четох , че не изисквала джейл , което всъщност ме съмнява , но някой ако иска да пробва.

Ако си готова да се разделиш с 30лв. за 1 година има приложение и без необходимост от Jailbreak(iOS7 също) и работи от телефона, както инсталъса от Cydia. Купи 5S да не се налага да доплащаш за регистрация на нов телефон и решавай.

едит: Публично е и достъпно за всеки от може би 2 години. Не е нещо свързано с мен, казвам да не си помислиш, че си продавам услугите :tooth:

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Да и е писано и за него във форума миме ;) Относно кейка, какво да ти кажа... Първо там излизаха едно време и от тях се копираше. Както споменах по-горе съм без джейл, по собствено желание разбира се и не знам как е сега ;)

Публикувано

Това приложение ми беше скъсало нервите с неговите ъпдейти....

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Публикувано

Егати и кошмара , откакто го похвалих вчера , не ми работи добре. Два месеца нямах проблем и от вчера се появи , а имено :

като пусна да търси ъпдейти върти 2-3 мин и ме изхвърля. Пише , че е бета а и проблема го имам и на двата телефона , което значи , че поне не е при мен.

Публикувано

Има проблем със сървърите в момента!

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Нещо пак ми се скапа АА След последния упдейт не мога да инсталирам нищо. Дава грешка unable to download application. С което и приложение да пробвам същата грешка. Единствено мога да слагам кракнати с 25РР. Всъщност сега като се замисля проблемите започнаха след като ъпдейтнах някакви пакети от сидиа.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.