Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone не се зарежда и не се открива от Компютъра

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички :)

Реших да пиша,защото се сблъсках с няколко проблема относно Iphone.Преди 1 седмици ми се счупи дисплея на iphone и се наложи да го занеса на ремонт , за да го подновят с нов.След няколко дена седене в сервиза излезна "читав" или поне аз така си мислех,но всъщност от тогава започнаха и мойте проблеми.. :( Първия проблем е свързан с това,че докато са подменя ли дисплея телефона явно е бил пуснат и са въвели няколко пъти грешна порала,с която може да се отключи телефона и следователно телефоне се е заклучил и иска да се свържа с iTunes.До тук нищо кой знае какво,но при опит да свържа телефона с пс-то,компютъра не го откри и след няколко десетки опита (и да преинсталирах драйвери ,itunes,mobilde devicer,пробвах да го угася и после да задържа home бутона и да го свържа с пс-то ,пробраван на други пс-та,с други кабели) същия резултат.Не се и зарежда телефона от пс-то освен ако телефона не е изключен.A най-странното е , че при опит да го заредa със самото зарядно(с буксата) телефона не тръгна да се зарежда и батериата падна.След което го оставих цяла вечер на зарядното макар и изключен пак не се появи зелената батерия,която показва,че се зарежда и след цяла вечер на зарядното макар и изключен без индикатора който показва,че се зарежда телефона беше зареден на 96%.И така 2ри ден не мога да разбера какъв е проблема и реших да пиша тук.

ПП:Мъчих да го вкарам в дфу мод,но все не yспявам.Всеки път ми излиза ябълката след като пусна Sleep бутона и остане само задържан Home бутона. :(

Публикувано

Първия въпрос, който ми идва... Защо не отидеш пак в този сервиз?

Публикувано

Прецакан ти е док конектор, кабел, нещо от тоя чешит. Носи им го обратно.

Публикувано
  • Автор

И аз това си помислих,но защо може да се зарежда докато е изключен??

ПП:Забравих да кажа нещо което може би е важно.В първият 1час се свърза с пс-то,но то не го разпозна нито и iTunes.Другото е от преди малко го пробвах на друго пс и телефона се зареждаше докато е включен,но пак не го откриваше като Mobile Device и iTunes също??

Редактирано от Svetlioo93

Публикувано

Я, смени кабела?

П.П. Махни си, МОЛЯ шльокавицата в профила. Как може да си напишеш града така???

Публикувано
  • Автор

Стана с друг кабел,но ми отваря прозорец с следния надпис "Device driver software was not successfully installe" и в него пише "Device-Device unplugged"

ПП:Вече почна и да се зарежда от пс-то докато е пуснат.

Редактирано от Svetlioo93

Публикувано

Старият кабел - в коша. На закачен телефон, триеш драйвъра и откачаш телефона. Биеш рестарт на компа и реинсталираш тюнса. Толкоз.

П.П. Понеже подозирам, че си с уинбоз - напиши си го в графата OS на профила.

Публикувано
  • Автор

Направих това което каза и пак се върнах в началото.Не се зарежда като е пуснат и не го открива дори и като Unknow Device.

Публикувано

Здравейте,

Svetlioo имам абсолютно същия пробле, за да не отварям нова тема ще споделя тук и ще следя за решение на проблема. От три дни имам същия проблем с разликата, че тел. никога не е изпускан или да е влизал в сервиз като чисто нов е. Пробвах с 4бр. кабели и ефекта е нулев не иска да се канектне с ПС-то или да се зарежда през зарядното.

Тел. е Iphone 4S Version 6.1.1. с Jailbreak.

Публикувано

Отговорите са три, по пътя на логиката:

1. Антивирус или нещо друго, ви пречи да се инсталират правилно драйвърите. Отваряйте тюнс инсталатора като администратори и няма да имате такъв проблем.

2. Целите все скапани кабели.

3. Буксите на телефона ви са замърсени/повредени.

Публикувано

Логиката отдавна я проследих, затова търся нещо нелогично.....

1. Тюнса си работи съвсем нормално- стигнах до това логично заключение със закачването на тел. на жена ми.

2. Де тоя късмет от 6бр. кабели всички кРиви.

3. Да явно има проблем с буксата на тел. но се надявам да е нещо софт., че не ми се занимава с Мтел.

Публикувано

Не цитирай последен пост, счита се за спам!

Всяко у - во, се маунтва по отделно и това, че телефонът на жена ти работи не е гаранция, че твоят е маунтнат правилно. От 11.0 насам, това е проблемът при iTunes - правилното маунтване на телефона. Има го при уин7 и мак, под хр няма грижи.

Публикувано

Според мен проблемът е хардуерен и се надявам да не е много сериозен. Преди време с една четворка имах подобен проблем. Когато телефона е изключен се зареждаше, но в момента в който се включи спира зареждането. Не го разпознаваше нито Win-a, нито iTunes. Оказа се, че проблема е на платката. Бяха се скъсали спойките на контролера за зареждане. Момчетата от Алексервиза го оправиха, но е много пипкава работа. Два пъти се налага да се връщам и да им го оставям, но накрая имаше happy end. Не казвам, че твоя проблем е задължително същия, но от обясненията ти на това ми прилича.

Публикувано

Антоне, прочете ли всички постове в темата, преди да пишеш? Помисли пак какво е според теб?

Публикувано

Да, прочетох и точно затова смятам, че няма начин проблема да е софтуерен. Признаците, които има неговия iPhone са същите, които имаше моя. И пак казвам, не е гаранция, че еднаквите признаци водят към еднакъв проблем. Но според мен в сервиза са скъсали някоя спойка по платката и после са я "оправили", в следствие на което му идва проблема със зареждането и неоткриването от iTunes.

Публикувано

Стана с друг кабел,но ми отваря прозорец с следния надпис "Device driver software was not successfully installe" и в него пише "Device-Device unplugged"

ПП:Вече почна и да се зарежда от пс-то докато е пуснат.

Защо ме провокираш да водим спор??? Не е хардуер или поне не е вътре - може би мръсна букса.

Публикувано

Писал е, че телефона не е влизал в сервиз. Аз ти препоръчвам да го покажеш в сервиза, за да се види проблема.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Alxx, не се заяждам бе, човек. В коментар #8 е написал, че отново не се зарежда и не го засича с никой кабел. Но както и да е, вече вариантите са изчерпани, така че е най-добре да се върне в сервиза и да иска да го отворят пред него или да отиде в друг сервиз.

Публикувано

Проследи пак какво е написал и от какво се получава. Много лесно ти убягва нишката :)

П.П. Кой говори за заяждане???

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Съжалявам, че подновявам темата, но днес ми се случи и на мен да не ми зарежда кабела. Смених с два. Купих нов. Довечера ще пробвам и с друг. Зарежда само в изключено положение, без никаква индикация, в момента, в който го включа и спира зареждането. Помагайте, моля!

Публикувано

http://www.alekserviz.com/

Поне си в София и трябва да знаеш. Всичко друго води до главоблъсканици.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

5s на три дни,Мтел,с оригинален кабел,нито Itunes,нито компютъра го разпознава,не зарежда,само се чува звука при включване.Рестартирах,преинсталирах и т.н...с 4 няма проблем....

Редактирано от mel4e

Публикувано

Връщай им го ;)

Публикувано

Хм,сега пробвах на друг компютър и го разпозна.Който прави и разбира тези телефони трябва да носи титлата idoctor.

Публикувано
:D Ако си закачвала телефона преди да инсталираш тюнса, вероятно е от това. Или пък, ако го закачваш на юсб-тата отпред(т.е. през хъб). Рецепта: само на портовете отзад и при нужда преинсталация на драйвъра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.