Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone не се зарежда и не се открива от Компютъра

Featured Replies

Публикувано

Странното е,че на компютъра го закачих отпред и после установих,че на него няма itunes и го инсталирах.Въпреки това се случиха нещата.На лаптопа продължавам да упорствам и пак без резултат,а винаги съм си имала itunes.Последно изтрих абсолютно всичко свързано с Apple,рестартирах и лаптопа и телефона и нищо....

Публикувано

Да нямаш някакъв проблем с юсб или кабелът на лаптопа да не е читав? Някои лаптопи, в енерджи сейв режим гасят юсб-тата и портовете.

Публикувано

Ми не,с четворката нямам проблем.Ще се мъча утре пак,ако намеря логично обяснение и решение ще споделя.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Възможно ли е това,че съм активирала телефона без да го свързвам с itunes да е повлияло,но пък защо в такъв случай компютъра го разпознава ?

Публикувано

Не. Причината не е в телефона. Когато телефонът не разпознае кабел или аксесоар, плюе грешка на дисплея "This accessory…". Когато компът не разпознае(няма или е с некоректен драйвър), не подава необходимия ток на всички юсб крачета, а само на крайните две и реално зареждане има, но телефонът "не знае". Пак ти казвам, че нещо по юсб има проблем.

Направи така:

Закачи телефона, отиди в дивайс менаджера и в списъка с юсб, намери този на който е закачен телефонът. Дай ънинстал на драйвъра, дръпни кабела докато се деинсталира, рестартирай компа и тогава преинсталирай тюнса. Направи отново рестарт и чак тогава закачвай телефона отново.

Публикувано

А дали е възможно да е от това че пита дали да има доверие на компютъра и да не си дала потвърждение. Или дори да си отказала и затова да се бъзика.

Публикувано

По принцип да, но поне зареждане щеше да има отчетено. ;)

Публикувано

Не съм сигурен, но на компютъра в офиса сякаш не се и зареждаше докато не потвърдих. Пак казвам не съм на 100%, но не пречи да се погледне.

Публикувано

Ееее супер си,станаха нещата,сега ми зададе въпроса да му се доверя или не.....Много много благодаря :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.. купих си айфон 5 втора ръка имам същия проблем.Когато го включа в контакта или компа не се зарежда.Дори не дава никаква индикация ,че е включен.Падна му батерията и се изключи.Дори не отчиташе процентите заряд в батерията правилно.Докато го ползвах беше 51 %и ми направи впечатление колко дълго се задържа така . Рестартирах го и отиде на 8 %.Веднъж като включих само кабела към телефона ми даде някаква грешка accesory нещо си..Пробвах с друг кабел и пак няма никаква реакция.Другия проблем е , че се рестартира сам докато работи.Изведнъж се изключва, показва ябълката и стига до заключен екран.ОС е 7.1.1 и не знам какво да правя.Досега съм ползвал само андроид телефони - този ми е първия айфон . Имате ли някакви идеи какво може да е ?

Публикувано

Много вероятно скапана батерия. Ако е над година, е почти сигурно - при петичките не карат. Моята я смених на 14-тия месец.

Кабелът ти плюе грешка защото е менте. Друг възможен отговор би бил да е истински, но да ти е повредена буксата на док-а. Андроидите не откачат много по - различно, като не им стига ток ;) Диагноза на такъв проблем не се прави онлайн, няма как. Ако не си отварял сам петица, по - добре недей. После излиза скъпо.

Публикувано

Не съм отварял нито 1 айфон и няма да го правя сам.Смятам да го занеса в сервиз и ще видя колко ще излезе ремонта ( дано не ме одерат ).Телефона е над 1 година със сигурност.

Публикувано
Публикувано

Ок ще се свържа с тях да видим какво ще стане . Благодаря за бързия отговор !

Edit : Жената там ме уплаши,че ремонта може да бъде толкова скъп, че да не си заслужава оправянето му :О възможно ли е такова нещо.

Редактирано от Dusk

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Пробвай да изчистиш буксата доло при мен на 5тицата се беше затлачила с боклук и незареждаше или казваше че кабела е менте проблема на 5цата с батерията е нормален според мен и моя и на жената го проявиха след 10-12 месеца

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,да попитам възможно ли е по 10% батерия iphona да не иска да ми се включи,пусна се за малко показа ми че батерията е 5% и се изключи а вече близо един час е на зарядно? :(

Публикувано

Ако наистина е 4-ка мирише на смяна на батерията. Сервиза - Алекс да се изкаже по-компетентно.

Публикувано

Така изглежда, поне на първо четене. Госпожицата ако реши, може да го изпрати, ето форма за контакт:Контакти

Публикувано

Щом като има вече съществуваща тема, ще се възползвам от нея да попитам и аз за своя проблем...

Телефонът е нов, относително от края на март месец. Напоследък започна да прави проблем със зареждането. Когато го включа на зарядното (всичко е фабрично), не дава индикации за зареждане. Ако го държа достатъчно дълго време, процентите на батерията се вдигат с по един на 15-20 мин. според относителната ми преценка за време. Първоначално си мислех, че е нещо софтуерно, защото проблемът възникваше единствено когато батерията е на под 5% и телефонът не знае да се зарежда ли, или да се изключва. Оставях го на зарядно известно време да придобие заряд, включвах го и всичко беше ок.

Сега обаче проблемът се задълбочи. Снощи и днес отказваше да зарежда, освен ако го изключа и го оставя да се самовключи на зарядно. Преди буквално два-три часа спря да прави и това и сега се зарежда единствено ако бъде изключен. Компютърът ми не го разпознава, включително и офисния, който е с уин 7.

Първоначално си мислех, че след като телефонът разпознава зарядното, буутва се чрез него и се зарежда съвсем спокойно в изключено състояние, проблемът няма как да е хардуерен. Имам бекъп от преди около седмица и си мислех да го ресетна и после да го възстановя тази вечер. Само че се позачетох в интернет и във всички случаи на проблем, подобен на моя, се цитираше хардуерна причина.

Телефонът е нов, умишлено не съм го ъпдейтвала до осмица, защото ми харесва колко безпроблемно работи на 7.1.2. Ако действително причината за "симптомите" е хардуерна, бих предпочела да си спестя ресета и рестора, защото отделно от настоящата ситуация, нямам никаква причина да ги правя, iOS-а върви като пушка. Въпросът ми е, какво ще ме посъветвате? Да го ресетвам или директно да се обадя на обслужващия си сервиз?

Публикувано

Кабел или док конектор ;) Не е софт 100%

Публикувано

Благодаря много за съвета! Днес се разходих до сервиза, установихме, че проблемът е бил в кабела, и се сдобих с нов кабел, с който телефонът ми вече се зарежда нормално.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Преди 1, 2 часа установих, че телефонът ми(iPhone 5s, който е на 15 дни) не ще да се зарежда. Помислих си, че контакът не е в ред и се опитах да го пусна да се зарежда на компютъра ми. Но и на него нямаше особен ефект. Нито се показва индикатора, нито се зарежда(във включено състояние). Както и при другите хора от темата, телефонът само докато е изключен се зарежда.

П.П Извинявам се, че продължавам темата, която е на почти 2 години...

Редактирано от Chr1s

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Имам следния проблем - когато вържа телефона към компютъра не ми излиза вече като папка. Преди излизаще в My Computer и от там си свалях снимките, а от известно време спря да се показва и не знам как да сваля снимките. Много моля за съвет! Предварително благодаря!

Публикувано

И при мен е същото, винаги е било. Мъчих го няколко часа, ръчках драйвери, следвах съвети, накрая вдигнах ръце и инсталирах една Апандора на компютъра. Сега я ползвам вместо айтюнс, защото е хем по-бърза, хем работи по-безпроблемно, а неговата употреба се сведе до бекъпване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.