Публикувано Ноември 27, 20178 гд Здравейте колеги. Имам проблем с камерата или по точно на снимките излизат две тъмни кръгли петна около шест милиметра. Някакъв съвет.
Публикувано Ноември 27, 20178 гд В един испански форум се оплакват от прах между стъклото и камерите на десятката...Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Автор Снимките са качествени, не се вижда прах, но петънцата са дразнещи. За да го дам по гаранция трябва ли да му дам заводски настройки?
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Трябва да си изключиш Find My iPhone и е добре да върнеш настройките, за да не ти гледат съдържанието. Направи си бекъп. Редактирано Ноември 27, 20178 гд от dessyteneva
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Автор Незнам как да прикача снимка. Никога не съм го правил. Редактирано Ноември 27, 20178 гд от dvd69
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Когато тръгнеш да пишеш мнение във форума, отдолу под часта в която пишеш има кламер и текст - Пусни тук файлове за прикачване, или избери файлове... За да избереш файл натискаш върху линка, но файла трябва да бъде по-малък от 2.5 МБ.
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Преди да излезе за продан не ги ли тестват...Телефончето си е за смяна.Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Ноември 27, 20178 гд Как мислиш се тестват милиони бройки телефони за всички възможни проблеми...
Публикувано Декември 6, 20178 гд Той колегата и в др форум е задал въпроса и отговора е същия " По гаранция.."Просто се притеснява колко време ще го бавят защото е от оператор.Проблема е за сервиз и нов апарат...
Публикувано Декември 7, 20178 гд до три дни след покупката се заменя директно, поне в Теленор, тествано два пъти.
Публикувано Декември 15, 20178 гд Автор Телефона е при мен вече. Подменена камера. Весели празници на всички.
Публикувано Декември 15, 20178 гд Е нали уж не ги ремонтирали първата година... Нещо май побългарихме гаранцията, или аз не съм разбрала Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 15, 20178 гд Автор Нямам представа. В началото пишеше за подмяна с нов, но после промениха статуса с подмяна на камерата. Имам и сериен номер на новата камера.
Публикувано Декември 15, 20178 гд Автор преди 7 минути, arm11 написа: Булграм класика Как да го разбирам това - добре или зле?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате