Публикувано Декември 16, 20178 гд Хора, и аз нямам добро мнение за Булграм, но съвсем скоро имах следната случка. Телефона ми, Iphone 7 започна да се чува много слабо. Почистих слушалката ( не ми се е случвало веднъж) сина ми също опита да я изчисти, но резултат нямаше. Следващата седмица го занесох в Apple store Брюксел. След диагностика пред мен, се съгласиха че има проблем. Попитаха ме дали имам нещо против да го внесат “отзад” и да го почистят. Съгласих се. Върнаха ми го след 15 мин и казаха, че нестава с чистене и да го пратя в Мтел ( 1год беше изтекла) от там щели да ми го сменят с нов или да сменят дисплея с нов. Като се прибрах го изпратих в Мтел и след 5 дни ми го върнаха работещ перфектно. На протокола пишеше Почистен.
Публикувано Декември 16, 20178 гд Явно проблем при много седмици. Моя в момента е в Теленор по същата причина. Те обаче обикновено подменят с нов. Ще видим!
Публикувано Декември 16, 20178 гд Ако работят с Криейтив център е по-вероятна замяната,докато при Булграм нещата са много тегави...
Публикувано Декември 16, 20178 гд Преди време имах проблем с нов iPhone 6S , занесох го в "Криейтив" на "Ч връх" и след 25 дни дадоха нов.
Публикувано Декември 20, 20178 гд Вероятността, подмяна на дефектен Х с нов апарат в момента е почти нулева. Всичко се ремонтира. Ако няма оправяне, само тогава! Визирам апарати, закупени от Техно, мехно, ментел.... Шанс има единствено при Теленор. Няма още събран амбалаж и положението е такова. Стигне ли се до Креатив, ще стане ясно!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате