Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Работи ли 5G от Виваком на iPhone 12

Featured Replies

Публикувано

Нормално, само 12ката има 5G, а проблемът се появява като се инсталира ъпдейта за него, там са ос*али нещо явно.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Отговори 56
  • Прегледа 10,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пързалка за преподписване. Активирането на такава услуга няма нищо общо с модел апарат(щом поддържа) и условия в договора. Просто им теглете една блага, щом почнат да ви успиват с глупости.

• Според мен си е включено по подразбиране. Аз съм оставил 5G постоянно и когато говоря оставам на тази мрежа, същото се случва и на 4G. А и VoLTE е все пак Voice over LTE, а когато говориш през 5G мреж

Добавени снимки

Публикувано

Получих това днес, без да съм заявявал нищо..
b2b1dcfd693fcbfc3588c96adf9d06a0.jpg

На страницата на Виваком има инфо за 5г и волте настройки. Общо взето стъпките са ъпдейтнете си софтуера и кериър настройките.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да, до колкото разбрах те сега обявяват поддръжката за iPhone. Мярнах някъде рекламата, та може би за това са го пуснали без заявка.

Публикувано
преди 11 часа, stangen написа:

Да, защото са те "BAR-нали" предварително. Когато оператор пусне  услуга, която не иска сертификация от производител, предварително ти добавят IMEI-a по системите за да я подържаш (освен ако и такса не решат да сложат).  Както и да е, не ми се спори.

Нямаме спор, говорим за едно и също. Просто аз казвам, че физическа и техническа пречка няма. Всичко е въртели за пари.

Публикувано

От съпорта на ябълката : Аз им пиша ,че е изчезнал бутон vOlTE на 12-ката след ъп кариер, те ми казват да го търся в настройки телефон.

Публикувано

На страницата на епъл пише 5g за вивата.

https://support.apple.com/bg-bg/HT204040

Публикувано
преди 12 часа, Alxx® написа:

Нямаме спор, говорим за едно и също. Просто аз казвам, че физическа и техническа пречка няма. Всичко е въртели за пари.

Aaaaa, то това за парите е повече от ясно. Те корпорациите не са благотворителни дружества и въпреки сладките приказки, никой не мисли за клиента ...е поне в мислите им основно клиента е в ролята на един портфейл който трябва да се изтръсква всеки месец. Аз гопворих относно 5G, че Епъл следят много изкъсо мрежите на операторите и когато някой си пусне примерно 5G, и поиска от Епъл да сертифицира мрежата за телефоните им, се налага да изпълни една камара изисквания и да мине няколко месечен тестов период, преди нахапаните да пуснат Carrier update . В случая операторите са от прецаканата страна, защото трябва да направят една камара неща, преди нахапаните да позовлят на телефоните си да работят в мрежата.

Публикувано
преди 3 часа, penmark написа:

На страницата на епъл пише 5g за вивата.

https://support.apple.com/bg-bg/HT204040

Странно е, че пише VoLTE за Теленор, но при мен също изчезна бутончето, може би е включено по подразбиране, след като преди това ми е било включено.

Публикувано

Според мен си е включено по подразбиране. Аз съм оставил 5G постоянно и когато говоря оставам на тази мрежа, същото се случва и на 4G. А и VoLTE е все пак Voice over LTE, а когато говориш през 5G мрежата реално е Voice over 5G и малко toggle-а си губи значението.

Редактирано от ML16

Публикувано

”Теленор" пусна 5G мрежата си

Публикувано

Пусна и пре@ба 3г :( 

Публикувано
на 7.06.2021 г. at 19:08, venelin111111 написа:

А когато изключиш VolTE има ли проблем? Ако нямаш е добре.
Edit; Моля колеги с ъпдейт carrier vivacom 46.1 и iPhone 12 да споделят имат ли VolTe? На мен ми изчезна от Cellular.
И с reset network settings не става, няма го VolTE в менюто.

Здравейте,опцията изчезна,но става с изпращане на СМС с текст "START" на номер 1701 (описано им е на страницата).Връща се съобщение,че услугата е активирана.И след това при мен висчко бе ОК и Volte работи.Carrier vivacom 46.1 и iphone 12 pro max.

Публикувано

VoLTE ми се активира само след ъпдейта до 46.1. Не ми се наложи да пращам СМС. Но менюто изчезна.

Публикувано

Тцъ. Аз, съм с 45.1 все още и получих смс за активирана услуга.

Публикувано

От съпорта на Apple виждам, че в България само Теленор официално подържат VolTe.
 Apple
Vivakom какви СМС (и на мен)пращат , че VolTE е активна функция когато ги няма в списъка с поддържана екстра?

Публикувано

С последният ъпдейт Теленор (46.1) така скапаха опциите нито виждам дали има Волте и дали е включено, имам само 4Г и 5Г, ако искаш друго гълташ вода.

Публикувано

Да така е.Но, автоматично телефона се прехвърля на 2 или 3G според сигнала. Потребителя няма как да ги зададе ръчно, политика на Apple.

Публикувано

Е преди да направят ъпдейт как си избирах да си стоя на 3Г, вместо 4Г.... според мен Теленор си правят тоя кериър ъпдейт с опциите му (?)

Публикувано

Кариер ъп идва от Apple и се предоставя на оператора в зависимост с условията покрити от оператора по мрежата.

Публикувано

Нещо си в грешка, точно обратното е. Операторът си прави бандъл-а, Епъл одобрява или не. Телемор просто са се изср@ли в случая. За жалост, редакцията на бандъла не става ръчно, защото от години има хаш чек на съдържанието.

Публикувано

ОК, може и да греша, но четох, че Apple имат някакви изисквания към мрежата и може би за това съм се объркал.

Публикувано

Имат, затова и цензурират бандъла преди да се появи като ъпдейт.

Публикувано

Аз пък никога не съм искал ни 4г ни 5г.... още по малко в тестов период. Не гледам филми по телефона или от сорта. Просто се чудя защо не предложат всички опции, аз какво ще ползвам си е моя преценка....

Публикувано

Твоя преценка?[emoji57] Не ставай наивен!

Публикувано

Аз друго забелязах, след ъпдейта на настройките батерията ми пада осезаемо по-бързо. 5G е изключено, пробвах го само за ден, начина на ползване на телефона си ми е същия, но батерията си пада по-бързо. И между другото за няма и 4 месеца ми падна първия процент от капацитета, докато на Xs това се случи едва на 9я месец.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.