Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Работи ли 5G от Виваком на iPhone 12

Featured Replies

Публикувано

Моя на 6 месеца и батерията е на 94 процента.

😄

• Отговори 56
  • Прегледа 10,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пързалка за преподписване. Активирането на такава услуга няма нищо общо с модел апарат(щом поддържа) и условия в договора. Просто им теглете една блага, щом почнат да ви успиват с глупости.

• Според мен си е включено по подразбиране. Аз съм оставил 5G постоянно и когато говоря оставам на тази мрежа, същото се случва и на 4G. А и VoLTE е все пак Voice over LTE, а когато говориш през 5G мреж

Добавени снимки

Публикувано

Малко сме офтопик, но най-доволна си бях от Xs-а, като се има предвид, че го спуквах от игра тогава…ясно, че батерията няма как да остане на 100%, но с всеки нов модел все по-бързо падат процентите май. А иначе възможно ли е от операторските настройки нещо да ми бъгва и да пада по-бързо? Днес беше и топъл без да го ползвам в джоба, по навик затварям всичко, не е имало работещо приложение, рестартираха и после не грееше. А и часовникът ми се беше разкачил, никога до сега не се беше случвало, всъщност аз тогава разбрах, видях че няма връзка и извадих телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да , възможно е. Брал съм същите ядове като теб с 10-ката, грее и няма сигнал търсят ме ,а оператора казва , че “..абоната е изключил телефона”…Часовник нямам и съответно не мога да съм полезен с наблюдения.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Чудничко просто…

Публикувано

В джоб на яке, но той винаги е там като се возя в кола, защото не мога да ползвам задния на дънките. Знам, че беше писал и преди за такава ситуация, когато имах подобен проблем с Xs, но като цяло батерията си пада по-бързо след ъпдейта, затова се чудех дали няма връзка, не знам якето изкуствено ли е честно казано - шушляк с пух вътре.

Публикувано

Не е от якето, в колата съм с шушляк през повечето време и няма проблем, на мола на бариерата ме бие ток когато вземам билетче щото съм се наелектризирал от изкуственяка, но телефона е ОК .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Тръгна най-накрая… от само себе си…

0530971E-3C79-41E2-8204-348C819009B8.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.