Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Промяна на облика на iOS без WinterBoard

Featured Replies

Публикувано

Всичко е променено и пак си е същото, все пак мерси за помощта.

• Отговори 91
  • Прегледа 34.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• За всички които искат да махнат фона под часовника и слайда на Lookscreen-а, а и други модификации за iPhone 4 4.3.3 Премахнат е и фона под иконите при разговор. Шотовете са от моя телефон -лично

• Еее, пич, ти откри топлата вода. С прозрачен .png и съответните размери можеш да смениш доста неща. Поразгледай раздела, има доста изписано. Линкове към други форуми не са желателни!

Добавени снимки

Публикувано

Това са имената на файловете FolderIconBG@2x~iphone и FolderSwitcherBG@2x~iphone , като първия е фона на затворена папка а второто като се отвори фона зад иконите.

Публикувано

И двете са променени.

Публикувано

Изтрий кеша на спрингборда. Нали няма да ме питаш как?

Публикувано

Изчистих го и нямаше никаква разлика.

Публикувано

Нещо не правиш както трябва. Сменила съм си ги и стана от първия път. Пробвай отначало като се ръководиш от написаното в последните постове. Ако и тогава не стане пиши на лично как ти е скайпа и ще го направим стъпка по стъпка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Може ли да ми кажете как да направя статус бара напълно прозрачен?

Редактирано от blizzard

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не знам дали му е тук мястото, но как да променя знака за 3G на 4G, защото гледах един клип в тубата, където го беше променил?

Публикувано

Ще поразгледаш първия пост или ще ходиш да питаш автора на клипчето? Ти си избери.

Публикувано

Ако е бил с iPhone 4s към АТ&T, за тях HSDPA+ (ако не се лъжа) е "4G" и така го и показва. Глупост, която AT&T успяха да извоюват от Епъл. :)

Публикувано

Даам, AT&T беше. Алекс, писах му, ама гадта не отговаря :tooth: , пробвах и с метода от първия пост, но на iOS 5 не е така, не го намерих.

Редактирано от asen4o0

Публикувано

Принципът вече ти е ясен, почваш да търсиш. ;)

Публикувано

Предполагам, че са в artwork, защото това не ми е първия опит да ги намеря и не ги намирам, явно ще е с Winterboard.

Публикувано

Аз го намерих за 7 минути(уеуее що е бавна четворката...), ти?

Публикувано

Не мога. Вече повече от час търся. Ще удариш ли едно рамо?

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Как може да се направи така че часовника да не е в центъра ами в левия край на екрана и да е по - малък?

Публикувано

LockInfo, потърси темата.

Публикувано

темата в cydia или тук във форума,понеже в форума не намирам нищо а в cydia само за iphone 4. А и няма ли някакъв начин да се добави в Winterboard или направо да се подмени оригиналния файл в iphona :scratch::please::thinking:

Редактирано от HristoNestorov

Публикувано

Здравейте,има ли вариант за махане на прозрачния фон на часовника и слайдера на iphone 5.

Публикувано

Не, защото няма джейлбрейк.

Публикувано

Здравейте. Имам едно питане. Значи преди време през iFile редактирах Unlock Text –  /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings/"AWAY__LOCK_LABEL" Редактирах текста за отключване от "AWAY_LOCK_LABEL" = "slide to unlock"; на "AWAY_LOCK_LABEL" = "";. Всичко си беше точно след респринга, текст нямаше. Обаче след няколко дни забелязах, че "slide to unlock" пак си го има. Файла си седи редактиран, пробвах с друг текст с рестарт с респринг, но не се скрива вече... Някой може ли да помогне ... :)

Публикувано

Ъпни iFile и пробвай пак...

Публикувано

iFile ми е версия 1.8.1-1 - последната от Sinful.

Публикувано

Може да не е кракната както трябва.

Пробвах сега на малкия на телефона, купена е и си променя надписа...

Да не си качвал нещо и то да влияе?

Публикувано

От Сидиа имам доста добвки и програмки. Има ли как да се разбере коя пречи на iFile?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.