Публикувано Април 14, 201313 гд Автобиография 1. Лични данни Име: Дуцко Дудев Каракочев Дата и място на раждане: не знам, около 40-50 годишен съм. Постоянен адрес: София, ж.к. "Факултето", на втория етаж. Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци. 2. Образование: 3-ти клас до голямото междучасие. 3. Трудов стаж - Пазарджишки окръжен затвор - 1985 - 1990; - Бобовдолски окръжен затвор - 1992 - 1999; - Поправителен дом - Кремиковци - 2001-2003. Назначенията в тези предприятия бяха в следствие на това, че често намирах парите на хората още преди да са ги загубили. В Бобовдолския затвор съм завършил курсове по макраме, а в Пазарджишкия се научих да свиря на акордеон.Там свикнах и на работа в екип. 4. Чужди езици - Сперанто; - Ромски - майчин. 5. Допълнителни курсове, обучения и интереси - 15.11.2004 - Столипиново, Семинарно обучение на тема "По жицата". Анализ на творбата от Йордан Йовков и обучение как да не ни хваща тока, когато крадем кабели. - Обичам черната музика - Кондьо, Софи Маринова, Бони (но не Бони М) и др. 6. Личностни качества - Тих, скромен и мързелив. - Рядко идвам на работа, но не закъснявам. - Работя малко, но с желание. Желая да се кандидатирам при вас за длъжността "Гладен касиер" в клон Централен или като "Консултант по кражби " в някой от новите офиси на Банката. Много съм добър и се надявам да се видим скоро, ако не почна работа преди това в Софийския централен затвор, щото и оттам яко ме канят.
Публикувано Април 14, 201313 гд Това ме връща 90те когато при един удар от нападател на Ливърпул топката рикОшира в чим и прескочи вратаря който беше клекнал да е хване
Публикувано Април 15, 201313 гд Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Трифоне???
Публикувано Април 15, 201312 гд Исак Голдблум седял в един бар с ужасно нещастен вид. След известно време клиентът на съседната маса му казал: - Извинете, но изглеждате много потиснат. Какво ви е? - Ще ви кажа - въздъхнал Исак. - Майка ми почина през юни и ми остави десет хиляди долара. - Божичко, много неприятно - изказал му съболезнованията си другият клиент. - През юли - продължил Исак - почина баща ми и ми остави петдесет хиляди долара. - Много съжалявам за загубата ви - казал другият. - Да изгубите родителите си в два последователни месеца - нищо чудно, че сте потиснат. - А миналия месец - прибавил Исак, - почина леля ми и ми остави петнайсет хиляди долара. Другият клиент съчувствено поклатил глава. - Ужасно! Трима близки роднини за три месеца! Исак казал: - А този месец нищо! Редактирано Април 15, 201312 гд от arm11
Публикувано Април 16, 201312 гд Siri, will you marry me? Questions not to ask the iPhone 4s http://youtu.be/d9aqUMgVbSc
Публикувано Април 17, 201312 гд Може и да съм го писал: Блондинка, на лекции по руска литература. Професорът държи дълга лекция на тема "Творчеството на Н.Гогол". Блондинката се върти в стола през цялото време и не може да си намери място. Професорът я пита, след два часа лекция: - Какво, госпожице? Нещо неясно? - Ами, такова...професоре, аз, да не ви изложа... - С кое? _ Ами, казва се "Гугъл", не "Гогол"...
Публикувано Април 18, 201312 гд - Какво си правиш? - Инщо. Зарглоибх си ктаватурата, опчистхи я и я слбогих орбатно.
Публикувано Април 21, 201312 гд Видове тройки: Македонска: Двама правят секс, третият лежи с нож в корема. Руска: Мъж, жена и мечка. Студентска: Двама правят, третият се прави, че спи. Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва. Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори. Еврейска: Двама правят секс, третият урежда правата за излъчване. Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамит и изявление. Афганистанска: Един прави секс, другият държи козата. Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл. Пернишка: Голф тройка.
Публикувано Април 21, 201312 гд Варненка на интервю за работа в София: - Как се казвате? - Ана Синона. - Това име и фамилия ли е или само първото име? - Неее.. Ана Синона. - Не Ви разбирам... слято ли се пише или с тире ? - Абе не беее... Ана Синона. - Моля Ви я си напишете трите имена на този лист. - Ана Димитрова Христова. - А къде е Синона? В този момент се намесва колежка, вече бивша варненка, но все още разбираща "варнЯнски" : - Момичето иска да каже: Ана с едно "н".
Публикувано Април 22, 201312 гд -Иванчо, обясни ми какво е това храброст? -Храброс,госпожо,е да не знаеш нищо абсолютно нищо,и да вдига ръка!
Публикувано Април 22, 201312 гд Катаджия спира автомобил за проверка. От колата излиза човек, който едва се държи на краката си. Катаджията: - Май нещо си пил, а? Я духни тука в уреда. Шофьора мълчаливо бърка в джоба си и подава сто лева. - Такааааа. Я духни още веднъж. Шофьора подава още петдесет лева. - Не толкова слабо, бе, духни силно, както първия път. Питат пожарникар. - Кое е най-трудното нещо, което сте гасили през живота си? - Кредитът. Мъж звъни в бюрото за изгубени вещи на железопътна компания. - Ало, забравих една трилитрова бутилка уиски във влака. Кажете дали някой я е донесъл? - За съжаление, не, сър. Затова пък донесоха джентълменът, който я е намерил.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.