Публикувано Юли 28, 200916 гд Аз му се чудя що седи с бъгавата 2.2.1., а не си сложи стабилната 1.0 ако е с 2G или 2.0 ако е с 3G.
Публикувано Юли 28, 200916 гд нещо не се доразбрахме Моята мисъл е да стоя на 2.2.1 защото тя е "най-новата" стабилна. Стане ли и 3.0 стабилна колкото 2.2.1 минавам на 3.0 Просто според мен е глупаво да се бърза. А колкото до 1.0.2... :eek: :eek: П.П. А да за 3.0... Може ли нещо супер елемтарно като Ikeyex да не бачка... (трябва ше ми numpad клавиатура)
Публикувано Юли 28, 200916 гд нещо не се доразбрахме Моята мисъл е да стоя на 2.2.1 защото тя е "най-новата" стабилна. Стане ли и 3.0 стабилна колкото 2.2.1 минавам на 3.0 Просто според мен е глупаво да се бърза. А колкото до 1.0.2... :eek: :eek:П.П. А да за 3.0... Може ли нещо супер елемтарно като Ikeyex да не бачка... (трябва ше ми numpad клавиатура) Абе 3.0 е стабилна... и върви поне толкова добре колкото 2.2.1 Имам вкъщи 2 айфона единия е с 3.0 другия с 2.2.1 и двата са първо поколение. е 3.0 върви по-бързо. Поне моите впечатления са, че е много добре. А помним всички като излезе предишния "кръгъл" ъпдейт 2.0 - той беше изключително зле - нестабилен. 3.0 е доста добре като за следващ "кръгъл" релийз. ПС: легенда - "кръгъл" - 2.0, 3.0 и тн
Публикувано Юли 28, 200916 гд Много ще съм ти благодарен ако ни разясниш как точно 3.0 ще стане по-стабилна? Може би Епъл за пръв път в историята си ще пуснат Service pack за фърмуер? Или ще има пачове, подобряващи стабилността?
Публикувано Юли 28, 200916 гд Невиждам защо трябва да обяснявам, при полижение че сами виждате, не само аз бягам от 3.0. При мен проблем беше ikeyex, office suit, cydia. Телефона освен за говорене го използвах и да си върша работата на него (едни големи дълги гадни електронни таблици с дълги разяснения на български...). Ikeyex изобщо не работи, офиса крашва като започне да работи с файлове над 6-7 мб. Cydia крашваше почти всеки път като сваля някоя тема или нещо подобно. Даже и iphonetic няма за 3.0. Не искам да споря с никой но в моя случай 2.2.1 > 3.0. Неискам да съм криво-разбран със сигурност и 3.0 си има много предимства пред 2.2.1 но за мен са безсмислени "гъдели" а важните програмки - неоправдани липси...
Публикувано Юли 28, 200916 гд Ам нормално е като са ни джейлнати телефоните да са по податливи, на забиване и така. Джейлбрейка се ровичка във системата, затова минимално качвам от Сидиа, имам точно 3 неща, Open SSH и scrobbler за 3.0 Четох в един форум, човек правил многобройни тестове - еднакви айфони с еднакви софтуерни версий, джейлбрейкната върви по-зле от чиста. Това също е фактор...
Публикувано Август 1, 200916 гд 2.2.1 е истина или поне з амоя iPOD 1G.Някак си 3.0 ми го прави по трудно да вьрви всичко,а и при някой игри се заблязва значителен лаг при игра,което при 2.2.1 няма такива грижи
Публикувано Август 1, 200916 гд Лагват игрите които не са оптимизирани за 3.0. Ти поднови ли твоите? Аз свалих всички нови версии, и лагване никакво!
Публикувано Август 1, 200916 гд Гледах разбирасе,но още няма,затова си се вьрнах кьм 2.2.1,закьде да ги чакам,но както споменах 2.2.1 ми вьрви осезаемо по добре от 3.0.Пример: Отварям Notes-след това +(за да пиша),клаваитурата я отваря след 2-3 сек,при 2.2.1 я отваря веднага
Публикувано Август 4, 200916 гд както казах и пак ще повторя Джейлбрейка оказва не малко влияние върху бързината на телефона - а ако ползваш много програми от Cydia става зле - особено тъпия Уинтърборд. 99 процента от Сидия програмите са безсмислени и ненужни, все повече се правят програми официални и са доста добри Иначе - 3.0 е по-бърз - сравянвал съм много. Важното е да направиш Set as New - и да си направиш РЪЧЕН back up. Във форума е описано как. Така се прави. И ще видите - всичко си върви идеално. И пак повтарям сведете до минимум използването на Сидиа - примерно само за OPEN SSH, и още нещо което ви е нужно - в моя случай - scrobbler 3.0 за Last.fm. Мисля, че ще се съгласите с мен
Публикувано Август 10, 200916 гд То да искаш да си 2.2.1. при наличето на 3.0 трябва да си психически нездрав :mrgreen: Е защо не ако телефона се държи по--добре? Моят като му сложих 3.0 и батерията започна да ми пада на втория ден вместо предишните 4-5 дни при версията 2.2.1. Аз също не мога да се справя с новата версия и много съжалявам че я сложих.
Публикувано Август 10, 200916 гд Ами връщай се на 2.2.1. тогава. Даже може и на 1.0.2. Или най-добре си купете Нокиа.
Публикувано Август 19, 200916 гд Е не iPhone вече не го сменям за нищо, но определено на 2.2.1 ми вървеше мнооого по-добре и батерията си държеше яко.
Публикувано Август 21, 200916 гд Глупости, нещо си объркал. 3.0 е по-оптимизиран и трябва да е обратното, пробвай пак.
Публикувано Август 21, 200916 гд Еми ще го мъча отново ще го стартирам в е-Тунес като нов ,пък да видим какво ще стане.Проблема е че и на новият 3G S, е по същият начин а и двата ги джейлнах с redsn0w 8.0.Вярно че им качих Уинтерборд и т.н. ама аз и на старият си го имах това и си вървеше на пушка и ми държеше до 5 дни ако е само на Stand By. А сега я изкарат 24 часа ,я не ( е с малко тормоз вярно ама все пак проблема с батерията си седи)
Публикувано Септември 5, 200916 гд Постоянно ми дава грешка 1600... Вкарах го няколко пъти в DFU режим и все това ми показва... Искам да се върна на 2.2.1 защото имам проблем с wi-fi и не мога да се оправя, моля помогнете!
Публикувано Септември 6, 200916 гд не, не си в дфу. в дфу не дава грешки като 1600, 1601 и т.н. включи си телефона към компеца, изключи го (от power бутона) изчакай 5-10 секунди и чак тогава задържаш home+sleep. Държиш ги 10-15 сек и пускаш sleep бутона но не и home-a.
Публикувано Септември 12, 200916 гд Добре де, според теб не е е DFU а защо компютъра ми пише следното: Найстина моля за помощ, тъй като вече 5-та безсънна нощ се мъча над това "downgrade"-ване и нищо не успявам да направя!
Публикувано Септември 12, 200916 гд Ама какво гледаш по драйвърите дали са ти инсталнати ок, гледай дали тела си вкарал в ДФЮ, каза ти се как...
Публикувано Септември 12, 200916 гд Ами къде да гледам госпин (госпожа) МОД за да разбера дали телефона е правилно влязъл в DFU мод, ако не когато го засича компютъра! Не гледам никакви драйвери (просто показвам какво е засекъл windows-a на USB-то)!
Публикувано Септември 12, 200916 гд Това, което си постнал е от device manager на уиндоуса и ти показва какви драйвъри в момента са успешно или не инсталнати на компа; на теб ти трябва вече да използваш този драйвър с устройството, за което е предназначен, а това няма как там да го видиш, а на самия телефон. Всъщност, ако трябва да сме честни, вкарването в ДФЮ наистина е малко деликатно, и е май въпрос и на усет и практика, така, че за по–начинаещите наистина е проблем... Я ми се обади на ЛС да се опитаме да решим проблема...
Публикувано Септември 13, 200916 гд След цяла нощ борба и какви ли не опити за помощ, най-накрая успях да мина на 2.2.1 обаче искам да попитам защо "modem firmware" на телефона си стой 05.11.07 ? Някой може ли да помогне ?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате