Публикувано Септември 13, 200916 гд Защото, поне до този момент, никой не е успял да даунгрейдва модема на 3.x. Ако можеше да се даунгерйдва модема, ънлокът става елементарен. Даунгрейдваш до по-ниска версия и отключваш.
Публикувано Септември 13, 200916 гд Е-е-е-е-е-е аз се нядявах, че като даунгрейтна до по-ниска версия ще успея да сменя и модем-а защото все още имам проблема с "unable to joint to network" и сега к'во правим...пак нищо...
Публикувано Септември 13, 200916 гд Ами аз ти казах, че не идва проблема то това... Абе, ти нали снощи ми каза, че си на XP, сега като гледам шотчето, това не е от XP, освен, ако не си сложил някаква тема от виста или 7....
Публикувано Септември 13, 200916 гд СиМЕоН-е, хайде обясни на непросветените как я докара до 2.2.1 с модем фирмуеър от 3.1, че ми стана много интересно?
Публикувано Септември 13, 200916 гд За 2(3)G даунгрейда не е проблем. Единствено 3GS не подписва Ябълката.
Публикувано Октомври 21, 200916 гд Един приятел си е взел телефон 3г обаче иска българско меню. пробвах да го даунгрейдна от 3 до 2.2.1 обаче все ми дава грешка 1600 , някакви идеи?
Публикувано Октомври 22, 200916 гд А ти обясни ли му на твоя приятел, че с 2.2.1 много скоро няма да има програма или игра, която да му тръгне... а нека си чете на български. Иначе ти прочете ли темата от самото начало?
Публикувано Октомври 22, 200916 гд Изчетох я, но нищо не помогна. Намерих метод от друго място с което стана без грешки, НО винаги има но за съжаление, не могат да се възстановят контактите от 3.0.0 запазени ръчно с айфанбокс, нито есемесите , единствено се запази call history. Как ли не ги въртях какви ли не права им задавах и нищо нестава. Та да знаете ако на някой друг му се наложи , зашото познавам доста хора с айфон който не знаят английски и искат телефона им да е на български, че контактите е хубаво да си ги запазите по друг начин. С глупавата програма ifunambol също недейте защото не подържа 2.2.1, същото важи и за zybsync от която бях много доволен но дава грешки постоянно и неможе да се направи нов акаунт. Загубих си 20-тина часа с тия контакти и есемеси и нестава. Иначе телефона си работи добре.
Публикувано Октомври 22, 200916 гд Ами аз го инсталирах от апл. стор и ми дава че му е нужен 3.0 , явно е някаква нова версия която странно защо не са я направили съвместима със старите фърмуеъри, а и можеха да напрвят опция от сайта като си влезеш в контактите да можеш да ги експортираш а не само да импортваш.
Публикувано Юли 18, 201213 гд А как мога да се върна от 5.1 към 4.3.3 защото съм с 3гс и смятам, че този 5.1 ми бави тела... Кажете начин за моето заболяване. Благодаря!!!
Публикувано Юли 19, 201213 гд Асенчо, като проявяваш услужливост, поне линк му дай да чете: Как да си осигурим downgrade и съответно jailbreak чрез запазване на ECID SHSH
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате