Публикувано Юли 12, 200916 гд Ми човек от както съм го зел не съм използвал турбосим аз поради това разбирам дали е или не е.. Работи си на Mtel, Globul квото му сложа..
Публикувано Юли 12, 200916 гд Предишното софт отключване беше точно за 2.2(yellowsnow). Виж в Cydia/Manage/Packages дали имаш инсталиран yellowsnow. Ако ще ъпдейтваш до 3.0 това няма никакво значение.
Публикувано Юли 12, 200916 гд Мерси човек ! Утре ще процедирам по инструкциите и ще пиша какво съм направил. Благодаря че ме насочи..
Публикувано Юли 15, 200916 гд Здравейте имам един въпрос-имам проблем със Cydia -след като добавя сорс и започне да рефрешва ми излиза един надпис , за който искам помощ да го махна. Излиза ми " http://clubiphone.org Bad URL" в едно прозорче как мога да го махна? благодаря П.С РЕШИХ СИ ПРОБЛЕМА-/PRIVATE/ETC/APT/SOURCES.LIST.D/CYDIA.LIST Но имам и друг проблем откакто с сложих 3.0-губими се звука примерно като сложа слушалките и като ги махна не издава звуци? и чак след като пусна нещо(ipod) тогава се появяват
Публикувано Юли 15, 200916 гд alxx - Да стана супер много съм ти благодарен! Трябваше да пиша малко по рано но бях извън България. Пак ужасно много ти благодаря !
Публикувано Август 3, 200916 гд Сигурно е писано вече , но не го намерих , с iphone 2G os3.0 съм , но от както сложих 3.0 не мога да си сложа wallpaper ... Пробвах всички опции от winterboard-a но не иска , все си стои черен екрана отзад . Нещо аз ли съм изпуснал или :question:
Публикувано Август 3, 200916 гд Маркира ли User wallpaper във winterboard? Пробва ли тема някаква с custom wallpaper(т.е.различен от черния екран)? Направи ли респринг след всяка операция? Ако да, и не става - преинсталирай winterboarda и опитай пак. Евентуално можеш да преинсталираш и MobileSubstrate.
Публикувано Август 3, 200916 гд Mда, пробвах всичко по отделно от winterboard-a, както и 20тина теми , и все си е черно ... Ще преинсталирам боард-а сега да видя какво ще стане ... едит: значи, remove-нах winterboard-a, reboot-нах, и сега както пробвам да инсталирам нещо от cydia (каквото и да е) ми дава ето това съобщение - Couldnt configure pre-depend dpkg from incurses, probably dependency cycle Ползвал съм Icy няколко пъти, дали е от него ? И ако да как най-лесно да го разкарам ?
Публикувано Август 4, 200916 гд Icy не съм слагал никога - пълна боза. Намери пакета в cydia и го разкарай. Също така изтрий последното в редичката и опитай отново да инсталираш нещо от cydia : /PRIVATE/ETC/APT/SOURCES.LIST.D/CYDIA.PLIST
Публикувано Август 4, 200916 гд Ами не съм го качвал през сидиа-та и не мога да го махна от там. Друг начин има ли ?
Публикувано Август 17, 200916 гд Поредния бъг в FW 3.0, този път с Mail.app и Spotlight, която толкова добре търси, та чак открива изтрити e-mail-и [youtube:35tuyv5l] [/youtube:35tuyv5l]
Публикувано Август 20, 200916 гд Този номер не видях някой да го е писал но е много як. Та смисъла е ако напишете нещо грешно можете като разклатите телефона да ви излезе меню за undo. Тоест да изтриете грешното , пробвах го и работи. Също така като натисна при заключен телефон home бутона два пъти ми се поевява ipod-a и можеш да си пускаш песни без да го отключваш , дори без да си пускал Ipod преди. (не намерих някой да го е казал ако съм в грешка простете и трийте).
Публикувано Август 20, 200916 гд мдааааа ..... хитър номер :mrgreen: лошото е, че изтрива всичко написано, не само грешното - последната дума или последния ред, да речем. И това малко го обезсмисля. Иначе като номер - да
Публикувано Август 20, 200916 гд Undo-Reundo дойде с 3.0, а другото си го има още от 2.х Edit: Бъга с Mail.app и Spotlight е поправен във FW 3.1 [youtube:1yp2m63k] [/youtube:1yp2m63k]
Публикувано Септември 11, 200916 гд Незная за тази тема ли е поста, но ще обясните ли каква е разликата между версийъе 3.0 и наскоро излезия 3.1
Публикувано Септември 14, 200916 гд Добавена е Българска фонетична клавиатура[/*:m:sr4fb77i] Обновена е версията на baseband-a (GSM модула/модема)[/*:m:sr4fb77i] Подобрена синхронизация на музика, филми, TV shows, подкастове и снимки[/*:m:sr4fb77i] Подреждане съдържанието на iTunes U[/*:m:sr4fb77i] Redeem iTunes Gift Cards, кодове и сертификати в App Store[/*:m:sr4fb77i] Показва се наличния кредит в iTunes акаунта в App Store и iTunes Store[/*:m:sr4fb77i] Записване на видео от Mail и MMS в Camera Roll[/*:m:sr4fb77i] Възможност за "Save as new clip" когато изрязвате (trim) видео на iPhone 3GS[/*:m:sr4fb77i] Подобрена работа на Wi-Fi на iPhone 3G когато е включен Bluetooth-а[/*:m:sr4fb77i] Отдалечено заключване на iPhone с парола посредством MobileMe[/*:m:sr4fb77i] Използване на Voice Control на iPhone 3GS с Bluetooth слушалки[/*:m:sr4fb77i] Поставяне (Paste-ване) на телефонни номера в клавиатурата във Phone.app[/*:m:sr4fb77i] Възможност чрез Home бутона да се включват функциите за увредени хора налични в iPhone 3GS[/*:m:sr4fb77i] Предупреждение когато се посещава измамни сайтове в Safari (anti-phishing)[/*:m:sr4fb77i] Подобрено синхронизиране на календара през Exchange Server и подобрена поддръжка на събитията/поканите/срещите[/*:m:sr4fb77i] Оправен проблем заради който на някои приложения иконите са се показвали неправилно[/*:m:sr4fb77i] Оправен е бъга със Spotlight (виж по-горе)[/*:m:sr4fb77i] Оправен е бъга със Shake to Undo при който след написване на парола, изтриването на символ от нея и след Shake to Undo символа се вижда. (http://www.youtube.com/watch?v=SUyxpae9IQY)[/*:m:sr4fb77i] Възможност за подреждане на иконите с приложения чрез iTunes 9[/*:m:sr4fb77i] Бутон Genius в AppStore[/*:m:sr4fb77i] Genius Mixes в iPod.app[/*:m:sr4fb77i] и със сигурност други неща, които не са упоменати и все още не знаем за тях.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.