Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Ми човек от както съм го зел не съм използвал турбосим аз поради това разбирам дали е или не е.. Работи си на Mtel, Globul квото му сложа..

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Предишното софт отключване беше точно за 2.2(yellowsnow). Виж в Cydia/Manage/Packages дали имаш инсталиран yellowsnow. Ако ще ъпдейтваш до 3.0 това няма никакво значение.

Публикувано

Да видях го имам ! "yellowsn0w 0.9.8" Демек сега какво..

Публикувано

Мерси човек ! Утре ще процедирам по инструкциите и ще пиша какво съм направил. Благодаря че ме насочи..

Публикувано

Моля,затова сме тук! :welcomewave:

Публикувано

Здравейте имам един въпрос-имам проблем със Cydia -след като добавя сорс и започне да рефрешва ми излиза един надпис , за който искам помощ да го махна. Излиза ми " http://clubiphone.org Bad URL" в едно прозорче

как мога да го махна?

благодаря

П.С РЕШИХ СИ ПРОБЛЕМА-/PRIVATE/ETC/APT/SOURCES.LIST.D/CYDIA.LIST

Но имам и друг проблем откакто с сложих 3.0-губими се звука

примерно като сложа слушалките и като ги махна не издава звуци?

и чак след като пусна нещо(ipod) тогава се появяват

Публикувано

Изчисти си буксата на слушалките.

Публикувано

alxx - Да стана супер много съм ти благодарен! Трябваше да пиша малко по рано но бях извън България. Пак ужасно много ти благодаря !

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Сигурно е писано вече , но не го намерих , с iphone 2G os3.0 съм , но от както сложих 3.0 не мога да си сложа wallpaper ... :) Пробвах всички опции от winterboard-a но не иска , все си стои черен екрана отзад . Нещо аз ли съм изпуснал или :question:

Публикувано

Маркира ли User wallpaper във winterboard? Пробва ли тема някаква с custom wallpaper(т.е.различен от черния екран)? Направи ли респринг след всяка операция? Ако да, и не става - преинсталирай winterboarda и опитай пак. Евентуално можеш да преинсталираш и MobileSubstrate.

Публикувано

Mда, пробвах всичко по отделно от winterboard-a, както и 20тина теми , и все си е черно ... :) Ще преинсталирам боард-а сега да видя какво ще стане ... :lol:

едит: значи, remove-нах winterboard-a, reboot-нах, и сега както пробвам да инсталирам нещо от cydia (каквото и да е) ми дава ето това съобщение -

Couldnt configure pre-depend dpkg from incurses, probably dependency cycle

Ползвал съм Icy няколко пъти, дали е от него ? И ако да как най-лесно да го разкарам ? :lol:

Публикувано

Icy не съм слагал никога - пълна боза. Намери пакета в cydia и го разкарай. Също така изтрий последното в редичката и опитай отново да инсталираш нещо от cydia :

/PRIVATE/ETC/APT/SOURCES.LIST.D/CYDIA.PLIST

Публикувано

Ами не съм го качвал през сидиа-та и не мога да го махна от там. Друг начин има ли ?

Публикувано

Нов рестор с jalbrake като не слагаш отметка на Icy

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Поредния бъг в FW 3.0, този път с Mail.app и Spotlight, която толкова добре търси, та чак открива изтрити e-mail-и :(

[youtube:35tuyv5l]

[/youtube:35tuyv5l]
Публикувано

Този номер не видях някой да го е писал но е много як.

Та смисъла е ако напишете нещо грешно можете като разклатите телефона да ви излезе меню за undo. Тоест да изтриете грешното , пробвах го и работи.

Също така като натисна при заключен телефон home бутона два пъти ми се поевява ipod-a и можеш да си пускаш песни без да го отключваш , дори без да си пускал Ipod преди. (не намерих някой да го е казал ако съм в грешка простете и трийте).

Публикувано

мдааааа ..... хитър номер :mrgreen:

лошото е, че изтрива всичко написано, не само грешното - последната дума или последния ред, да речем.

И това малко го обезсмисля. Иначе като номер - да :Wink:

Публикувано

Undo-Reundo дойде с 3.0, а другото си го има още от 2.х

Edit: Бъга с Mail.app и Spotlight е поправен във FW 3.1

[youtube:1yp2m63k]

[/youtube:1yp2m63k]
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Незная за тази тема ли е поста, но ще обясните ли каква е разликата между версийъе 3.0 и наскоро излезия 3.1

Публикувано

• Добавена е Българска фонетична клавиатура[/*:m:sr4fb77i]
  • Обновена е версията на baseband-a (GSM модула/модема)[/*:m:sr4fb77i]
  • Подобрена синхронизация на музика, филми, TV shows, подкастове и снимки[/*:m:sr4fb77i]
  • Подреждане съдържанието на iTunes U[/*:m:sr4fb77i]
  • Redeem iTunes Gift Cards, кодове и сертификати в App Store[/*:m:sr4fb77i]
  • Показва се наличния кредит в iTunes акаунта в App Store и iTunes Store[/*:m:sr4fb77i]
  • Записване на видео от Mail и MMS в Camera Roll[/*:m:sr4fb77i]
  • Възможност за "Save as new clip" когато изрязвате (trim) видео на iPhone 3GS[/*:m:sr4fb77i]
  • Подобрена работа на Wi-Fi на iPhone 3G когато е включен Bluetooth-а[/*:m:sr4fb77i]
  • Отдалечено заключване на iPhone с парола посредством MobileMe[/*:m:sr4fb77i]
  • Използване на Voice Control на iPhone 3GS с Bluetooth слушалки[/*:m:sr4fb77i]
  • Поставяне (Paste-ване) на телефонни номера в клавиатурата във Phone.app[/*:m:sr4fb77i]
  • Възможност чрез Home бутона да се включват функциите за увредени хора налични в iPhone 3GS[/*:m:sr4fb77i]
  • Предупреждение когато се посещава измамни сайтове в Safari (anti-phishing)[/*:m:sr4fb77i]
  • Подобрено синхронизиране на календара през Exchange Server и подобрена поддръжка на събитията/поканите/срещите[/*:m:sr4fb77i]
  • Оправен проблем заради който на някои приложения иконите са се показвали неправилно[/*:m:sr4fb77i]
  • Оправен е бъга със Spotlight (виж по-горе)[/*:m:sr4fb77i]
  • Оправен е бъга със Shake to Undo при който след написване на парола, изтриването на символ от нея и след Shake to Undo символа се вижда. (http://www.youtube.com/watch?v=SUyxpae9IQY)[/*:m:sr4fb77i]
  • Възможност за подреждане на иконите с приложения чрез iTunes 9[/*:m:sr4fb77i]
  • Бутон Genius в AppStore[/*:m:sr4fb77i]
  • Genius Mixes в iPod.app[/*:m:sr4fb77i]

и със сигурност други неща, които не са упоменати и все още не знаем за тях.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.