Публикувано Юни 23, 200916 гд Мдаааа 2 рестор-а, нищо не ми помогна за ГПС-а, днес излезе ултрасноу и gps-a пробачка от раз. Кой е некомпетентния сега? Вие за какъв ме вземате!? Аз току така проблеми с устройството нямам, когато правя нещо го правя целенасочено, когато не разбирате нещо не трябва да се правите на компетентни ! Истината е, че явно тук има хора които само се перчат,а не знаят къде се намират... в чуждите форуми(явно манталитета им е друг,еххх българите няма да се оправим) веднага ти влизат в положението и са любезни, тук е коренно различна няма да изпадам в подробности. se la vi обикновено, когато някой каже истината си заминава
Публикувано Юни 23, 200916 гд Автор Ние сме тъпи и не разбираме. Въпроса е ти какво си спомогнал за форума ?
Публикувано Юни 23, 200916 гд На вас ви трябват потребители да разглеждат форума хех , е аз именно това правя, това не е ли достатъчно.
Публикувано Юни 23, 200916 гд Автор На вас ви трябват потребители да разглеждат форума хех , е аз именно това правя, това не е ли достатъчно. Разглеждането на форума, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Има много хора във форума, които губят по много време за да помогнат на останалите, които немогат да се справят сами. Никой няма лична облага и не печели нищо от гърба на другите, така че дали ще го разглеждаш или не ми е през ....
Публикувано Юни 23, 200916 гд мхм , прекрасно отнешение ,за което искрено благодаря Виж , сега знам че вчера ,няколко човека се притекоха за съдействие вкл в твое лице, но в един момент тона се промени в: - я си прай рестор-а , пък каквото стане?! Имах си причини да не го правя, в първите ми мнения се обърнах към хора в моето положение (зкл 3г ос3) Не, към вас.
Публикувано Юни 23, 200916 гд Пич, взе да ми ставаш досаден и на мен. Този форум е направен за взаимопомощ, а не за демонстрация на знания и умения. Не знам колко рестора си направили, както и какво ти работи и какво не. Промени поведението си, защото не съм наясно с това какво точно си направил или не си направил с телефона си, но съм 100% наясно с две неща: 1. Не давай оценка за компетентност на околните, ако ти самият не си компетентен. 2. Промени поведението си, за да не изхвърчиш от тук. И няма да изхвърчиш, защото си казал някаква "твоя си истина", която е такава само за теб, а защото поведението ти не отгаваря на духа на този форум. И ние нямаме нужда от такива като теб!
Публикувано Юни 23, 200916 гд Въпрос - инсталирах си BossPrefs, пуснах SSH, написах IP адреса в WinSCP и не иска да се кънектне изобщо. Някакви идеи?
Публикувано Юни 23, 200916 гд Какво ти дава? Първото свързване отнема доста време. Може и над 10 мин.
Публикувано Юни 23, 200916 гд Провери дали пишеш правилно IP адресът. Пишеш ли user: root, password: alpine? Избрал ли си за file protocol SCP?
Публикувано Юни 23, 200916 гд SCP бях пропуснал, но сега го направих така и този път пише Network error : Connection timed out
Публикувано Юни 23, 200916 гд При мен дава същият надпис "Network error : Connection refused ", IP-то е вярно, но забелязах че на програмата "iphone tunnel suite", не мога да дам отметка за версия 3.0. Дали това има значение?
Публикувано Юни 23, 200916 гд При мен АйПито го проверих хиляди пъти, не е грешно, има ли някаква друга програма за 3.0 с която да мога да включа ССХ от телефона ?
Публикувано Юни 23, 200916 гд Чакай сега, ти инсталирал ли си OpenSSH от Cydia? Bossprefs е само за да го включва и изключва.
Публикувано Юни 23, 200916 гд Да, сега преинсталирам и двете БоссПрефс и ОпенССХ и да видим, ако не стане не знам
Публикувано Юни 23, 200916 гд Сега стана, явно има нещо или в Цидиа или и аз не знам къде, VoIP over 3G трябваше да го преинсталирам 3 пъти докато почне да действа със скайпа
Публикувано Юни 23, 200916 гд На мен ми изкочи проблемче. С 2Г с 3.0 сам и когато отворя приложение след затварянето лентата най-отгоре,кадето е часовника и мрежата остават светли и не се виждат,трябва да заключа телефона или някои път трябва дори рестарт.Направих дори рестор и пак по същия начин се държи.Някои има ли идея п.п. Разбрах от каде е то една тема "Black Darkness"
Публикувано Юни 23, 200916 гд Имам следният проблем: при опит за инсталация на нещо от Сидия ми дава следната грешка: Couldn't configure pre-de[end dpkg for sed, probably a dependancy cycle. Някой знае ли как се оправя?
Публикувано Юни 23, 200916 гд добави сорса: apt.saurik.com/cydia-3.7. След като го направите трябва да ви излезят няколко ъпдейта, съветвам ви да ги инсталирате. Но подчертавам това не е мое мнение а е цитат.Но ми е копирано на компа и немога да ти кажа точно каде беше и се извинявам на автора че го предоставям без да му спомена името.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.