Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

само при мен ли не ми излиза lockscreen-а? или всички го имат тоя проблем?

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
само при мен ли не ми излиза lockscreen-а? или всички го имат тоя проблем?

Ставаме двама с индивидуални неразпространени проблеми :biggrin:

Публикувано

Какво означава "не ми излиза lockscreen-а"?

Като рестартираш стои на ябълката ли?

Публикувано

да не говорим че вече имам един сейф мод и 2 пъти пак ми звъня теелфона без да мога да реагирам:biggrin:

а за локскрийна пробвах всичко, уинтърборди ала бала ама все ми дава черно екранче

с 4ГБ телефон съм от първото поколение

Публикувано
Какво означава "не ми излиза lockscreen-а"?

Като рестартираш стои на ябълката ли?

не не, дава ми черно фонче вместо някаква картинка каквато съм избрал...

и не мога да я сменя отникъде.

и с уинтърборда не става

бачка си телефона по принцип

Публикувано

друг бъг който забелязах е че като инсталирам от сидиа Notifier и ми се появяват гоер в статуса иконките и си остават там дори и след като си прегледам нещата, за които ме уведомяват.

може би трябва да пренапишат версията за 3.0 не знам

Публикувано

Здравейте, с Iphone 2g съм и си качих версията 3.0, но не ми дава да си прехвърля контактите от СИМ картата в телефона. Моля помогнете

Публикувано

и при мене бъгва от вяера на всяко рестартиране трябва да правя рестор.Не тръгва стои на ябалката и това е

Публикувано
и при мене бъгва от вяера на всяко рестартиране трябва да правя рестор.Не тръгва стои на ябалката и това е

Курти, ти си най-зле братле съчуствам ти

струва ми се че нас с 2г-тата май ни отсвирват лека лека от Епъл

Публикувано

ама аз му давам да ми копира контактите, той започва и изведнъж ме изкарва в главното меню и после в контактите нямам нищо :confused:

Публикувано

Курти, ти си най-зле братле съчуствам ти

струва ми се че нас с 2г-тата май ни отсвирват лека лека от Епъл

Маи е така и аз сам с 2Г .И сега си въщам старата 2.2.1 маи се държи наи добре и си имам 1гига малак дял.

Публикувано
ама аз му давам да ми копира контактите, той започва и изведнъж ме изкарва в главното меню и после в контактите нямам нищо :confused:

а защо си копираш наново контактите, аз след като го ресторнах с новия къстъм фърмуеър му дадох ан айтюнса после да ми върне от бакъпа всичко

Публикувано

как да го направя това, извинете ме, но от скоро съм с Iphone :confused:

Публикувано

нищо не става

Публикувано

е то първия път се прави след рестора, ако тогава си му дал нов телефон че имаш е заминал бекъпа вече.

а и под Уиндоус може да е различно, аз съм с МакОС и стана лесно, аи ползвах за рестора PWNage tool, което май работи по малко по-различен начин от QuickPWN за Уиндоус

Публикувано

ох направо ще полудея вече :cry:

Публикувано

Вече от 24 часа съм с 3.0 и след първоначалната еуфория не съм много очарована. Някои от приложенията не тръгват - WeDictPro, тextReader и др. явно ще чакаме ъпдейт. BossPrefs забива от време на време и не може да се отвори, но и това не е болка за умиране. Най-големият ми проблем е, че много често набирайки ме някой дава заето или че абонатът не отговаря, моля обадете се по-късно. :cool: Някой има ли подобен проблем? Замислям се за нов рестор...

Публикувано
:cool: и аз се замислям за нов рестор
Публикувано

За 24 часа с 3.0 се наложи да направя 2 рестора и пак бъгваше.Не издържах и си върнах стария 2.2.1

Публикувано

е какво правите че ви се налага да правите рестор???

в смисъл какво се омазва толкова лошо че му давате рестор?

Публикувано

3.0 работи доста по стабилно това, че крашфа cydia(което е нормално) не виждам смисъл да се връщате на 2.2.1.

Публикувано

Предвиждат ли се и кога ъпдейти на 3.0 :question:

Публикувано

Аз лично си мисля, че за втората вълна държави (юли месец) ще е с 3.0.1, и ще е с добавени езици.

Публикувано

След ъпдейта към 3.0 имам проблем :cry: - батерията ми пада много бързо и ми насича доста - направи ми впечатление че когато го сложа на самолет и изключа всички мрежи работи идеално гладко, а като пусна мрежите и - почва да насича доста - изглежда странно незнам каква може да е причината ,а батерията може би пада толкова бързо защото има някакъв проблем с мрежата и се натоварва повече - сигурно и оттам идва насичането и бързото източване на батерията - някакви идеи ?? :goodpost:

Публикувано
3.0 работи доста по стабилно това, че крашфа cydia(което е нормално) не виждам смисъл да се връщате на 2.2.1.

Ми след инсталация на някоя (примрно)тема,и ако направя рестарт и неможе да зареди.Стои на ябалката и това е

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.