Публикувано Юни 19, 200916 гд Добре де, казва ми The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (10). iPhone-а ми даже не се казва "iPhone". метни го в DFU Mode
Публикувано Юни 19, 200916 гд До къде стига с рестора преди да спре? Малко след половината (progress bar-а на телефона под ябълката).
Публикувано Юни 19, 200916 гд ^ От това ще да е проблема, аз съм със стария. Ще пробвам сега. ПП. Сега трябва ли да го връщам към 2.2.1 или направо да го ресторвам пак? Понеже ми е с кабелчето и иконката на iTunes.
Публикувано Юни 19, 200916 гд А ние с маковете даваме Pw и после Custom firmware нали? iTunes не ми трябва
Публикувано Юни 19, 200916 гд Аз съм с последната версия и пак ми даде грешка. Пробвай пак, трябва да го метнеш, ако не вкарай го DFU Mode.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Преди малко, restore-нах от джейлбрейкнатия FW за 3G. Първоначално iTunes не усети, че телефона е активиран и отключен и ми даде грешка: "iTunes could not connect to the iPhone because an invalid response was received from the device" След вкарване в DFU mode, всичко си дойде на мястото. Поздрави
Публикувано Юни 19, 200916 гд Задавайте въпросите си в тази тема, постепенно ще се обновява първото мнение със снимков материал! viewtopic.php?f=9&t=1204
Публикувано Юни 19, 200916 гд Някой пробва ли Mobileinstallation пача, че още се колебая дали да ресторвам?
Публикувано Юни 19, 200916 гд При мен се оправи след вкарване на оригиналната сим карта и сега всичко е ок супер яко се кефя
Публикувано Юни 19, 200916 гд Автор Нека някой, който е преминал към 3.0 да пробва този Mobileinstallation и да сподели дали има успех. Аз ще премина към 3.0 след полунощ, защото нещо много работа се насъбра Е нали съм постнал който работи
Публикувано Юни 19, 200916 гд Има ли някакъв друг вариант да си вкарам тела в DFU Mode нещо не става излиза ми само recovery mode постоянно
Публикувано Юни 19, 200916 гд на мен ми дава грешка при опит да кача "iPhone 2G Custom Firmware 3.0 by ThUnDeR". Някои може ли да помогне.Ама преди това бях качил 3.0
Публикувано Юни 19, 200916 гд В момента съм с работещ iPhone 3G фабр, отключен с 3.0 official, Cydia и ICY. iBluetooth отновно не ми работи ;(. installd - работи (Благодаря на ThUnDer за линка) Installous - работи Winterboard - работи За момента това успях да изтествам. Ще пиша после за други приложения... Лека вечер.
Публикувано Юни 19, 200916 гд ебати и тръпката си е... тамън четох, че утре от 7 сутринта трябва да пътувам за към Пловдив за изпит и кво гледам... 3.0 Официално със всичко... мамка му вече почти ресторна, сега само си прави настройките и ще си върна ръчния бекъп и готово... дано всичко е ок! Пък утре дано е тест и дано стане тото-то пък, ако не е тест дано да съм качил вече WildEyes и Офис пакета за пищов-а Опааа... докато ви пиша... той вече е пуснат и всичко бачка идеално! Благодаря много на Тъндър !!! Успехи и на другите! Ще полея за 3.0 и за изпита, ако ми стискате палци и си го изкарам
Публикувано Юни 19, 200916 гд При мен нещо не ще от този къстъм... дава ми или 1604 или 1600 или 1601 И в рековъри и в ДФУ моуд... Може ли друг къстъм... Оригиналния фирмуер го ресторва супер лесно но този не става
Публикувано Юни 19, 200916 гд При мен нещо не ще от този къстъм... дава ми или 1604 или 1600 или 1601И в рековъри и в ДФУ моуд... Може ли друг къстъм... Оригиналния фирмуер го ресторва супер лесно но този не става Съшата работа и при мене.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Не е проблемът в къстъм файлът. Пробвах с 2 различни на две различни машини. Явно при някои не става. При мен също дава грешка 1600 или 1601. Вече ми писна да се мъча.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.