Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

ОК. Така да бъде :D Но не беше коректно от тяхна страна да мълчат толкова дълго и стотици хиляди, да не кажа милиони, да рифрешват като откачени денонощно.

• Отговори 620
  • Прегледа 60.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Духаме го ние. Те пият прескъпа водка и чукат курвите, които им праща Джобс. И нека всички рефрешват. Имаше джейл за бета 4, за бета 5 също имаха, но не "искаха" да го пуснат. Ъпдейтвайте смело, ние сме готови. Как ли се хилят сега ДевТийм и Стив Джобс, вдигайки наздравици? :D

Публикувано

SUCKERS!!!

Публикувано
Как ли се хилят сега ДевТийм и Стив Джобс, вдигайки наздравици? :D

Да и приседне дано :twisted: От цар Кировата водка да пият,и пришки на г....... да и излезат :evil:

Публикувано

Абе не знам дали чукат курвите,които им праща Джобс,но ако до утре вече няма джейла,тях ще ги чукат манафите,които аз ще им пратя :evil:

Публикувано

Почнахте да го раздавате много нецензурно. Успокойте се ако обичате. Тук влизат хората като Кристиянчо, че и по-малки. Модераторите да се самосезират, юзърите ще ги сезирам аз !

Публикувано

Извинявам се!!! Казах го само на шега,няма да се повтори :D

Публикувано
  • Автор

Типично по български повечето от вас си показаха манталитета. До вчера ДевТиим бяха най-големите (немисля, че някой е направил повече от тях за iPhone обществото), но забавят ли се с консумацията, вече са най-големите нещастници. За да не пуснат jailbreak, значи има нещо и то е нещо, за което са написали в блога. Ако този бъг не бъде изчистен сами можете да си напрварите развносметка какво би се получило? Бъдете по-сдържани и уважавайте труда на хората, който е и без това безплатен.

PS: Това ми напомня на единствения път когато съм ходил на футболен мач (Левски-Барселона). Когато топката беше в Лески феновете ги подкрепяха, но в момента, в който я загубиха вечи биваха усвирквани и псувани.

Публикувано

Именно.

Публикувано

Така като гледам май и днес няма да видим jeil :D

Публикувано
  • Автор

Земи го напиши ти

Публикувано

MuscleNerd

@Eric_lochte hah it was a nice mental break after fighting this youtube thing but yeah now it's back to ultrasn0w

Може и да има :D

Публикувано

Спокойно бре хора! :D

Ще го пуснат. Само потърпете малко. Когато става въпрос за безплатно, всичко се мята и вълнува :)

Публикувано

Не видях някой да е обърнал внимание и на следното нещо - MusleNerd казва, че проблема с YouTube всъщност се е оказал по-дълбок. Явно засяга и Notifications за телефоните, които не са активирани през iTunes.

Публикувано

лошо....

Публикувано

Това са цитати от Twitter-а на MuscleNerd минути преди цитата даден от ammcfc

the youtube issue goes very deep, I think because of the new "publish to youtube" in 3GS. We're leaning to not fixing it right now

Проблемът с YouTube става голям, мисля заради възможността да се качват клипове чрез 3GS. Склонни сме да не оправяме проблема в момента.

Q: for us with 3G iPhones on legit carriers, does it mean we would lose Youtube after jailbreaking if you don't fix it?

A: nope it's only a problem for those with non-legit carriers. Apparently it also relates to push notifications for them too.

Q: За хората с 3G и "законни" оператори означава ли, че ще загубят YouTube след като jailbreak-нат ако не поправите проблема.

A: Не, проблема е за хората с "незаконни" оператори. Изглежда те ще имат проблем и с push notifications.

iPod Touch 1G and 2G users won't have the issue, only iPhone 2G and 3G who don't (can't) activate thru iTunes itself

Хората с iTouch 1G и 2G няма да имат проблем, само хората с iPhone 2G и 3G които не (не могат да) активират телефона си чрез iTunes.

Публикувано

Ами аз примерно като си купих телефона и ми дадоха сим картата с телефона (на О2 от Англия) и принципно не е проблем да го активирам. Дали ще имам проблем се чудя? :D

Публикувано

Един път да стане така, че ние с 2G-та да сме по-прецакани. Нищо де, другия месец, живот и здраве, с 3G S.

Публикувано

Това означава че за този момент,замръзвам на 2.2.1 :D

Публикувано

И аз. :biggrin:

За YouTube най-вероятно ще пуснат фикс. Интересно ми е обаче ако създадат версия на MxTube, работеща под 3.0, дали това няма да се окаже страхотна алтернатива?

Публикувано

EEE тъкмо си викам ей сега след изпита ще имам jailbrake и ОС 3 ,

и вие ме изненадахте неприятно :biggrin:

ПС: Предлагам ви да идвате на морето и да забравите за ОС 3

Публикувано
Това означава че за този момент,замръзвам на 2.2.1 :biggrin:

Заради единия YouTube ли ще оставаш на 2.2.1 ?

Публикувано

Ми аз използвам YouTube доста често.

Публикувано
Заради единия YouTube ли ще оставаш на 2.2.1 ?

Бъди сигурен че няма да е само YouTube,ще има и други бъгове :Wink: А и казах:

за този момент

Ще пойзчакам,ще се поуслушам и ако не идва влак ще .......... :biggrin:

Публикувано
  • Автор

Само да уточня, че това не са бъгове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.