Публикувано Юни 17, 200916 гд Като гледам кой е online , май се отказахте да изчакате . Лошото е , че ако не са зелените , сините и червените ние трудно ще разберем ако нещо интересно стане :neutral:
Публикувано Юни 17, 200916 гд Our tools will be released no sooner than the Apple release (just in case!). Аз това го разбирам , че са готови , но няма да ги пуснат преди официалните . Това ме крепи . Явно не ги пуснаха в същия ден , да се надяваме , че ще е на другия ииии.....найй - късно на по-следващия . Много мразя недовършени работи :neutral:
Публикувано Юни 18, 200916 гд Добре де... и последно какъв е този Фирм: iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw и този: iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw постоянно в 2 теми хвърчат линкове и се пише, че е за 2G ма кой последно е GM-a ? И кой официалния, който нормалните потребители трябва да си го качим ? И какво означава GM ?
Публикувано Юни 18, 200916 гд iPhone OS 3.0 Ако има нетърпеливи собсвеници на 2G, на които не им се чака и искат да сложат 3.0, трябва да знаят, че за да не загубят активацията си трябва телефонът им да е джейлнат с PwnageTool (т.е. custome firmware) или ако не е, да го риджейлнат със същия инструмент. По този начин ще ви се запази активацията, телефонът ще бъде отключен разбира се, но джейлбрей - йок. Ще похилядня, че джейлбрейк за 3G (ulstrasn0w) излиза утре 19.юни, а за 2G не се знае кога (просто защото не е споменато никъде). п.п. Ако сте решили да пробвате метода, трябва да знаете, че фирмуера се слага така: Shift+Update+Firmware BossPrefs 3.0 Другото нещо, което забелязах снощи е, че BossPrefs има нова версия, която поддържа 3.0 и има нов интерфейс. Да ви кажа честно програмата е много бъгава и не работи добре (поне при мен - 2G 2.2.1), така че не ъпдейтвайте или използвайте SBSettings. Така или иначе BossPrefs повече няма да бъде поддържана, продължавана и обновявана.
Публикувано Юни 18, 200916 гд ....Ще похилядня, че джейлбрейк за 3G (ulstrasn0w) излиза утре 19.юни, а за 2G не се знае кога (просто защото не е споменато никъде)..... Това е ънлок. Джейлбрейк казаха, че ще извадят веднага след излизането на официалната 3.0.
Публикувано Юни 18, 200916 гд "Така или иначе BossPrefs повече няма да бъде поддържана, продължавана и обновявана." Това истина ли е.
Публикувано Юни 18, 200916 гд "Джейлбрейк казаха, че ще извадят веднага след излизането на официалната 3.0" По-точно казаха, че няма да е по-рано от официалното излизане на ОС 3. За сега май никой не знае колко рано ще е.
Публикувано Юни 18, 200916 гд "All of our other tools should be out pretty soon after the official Apple release." Това пише в ъпдейт 1. Но мисля, да не изпадаме в подробности. Факт е, че все още няма дори ново изявление от тях, което е най-гадното за всички. Хиляди рефрешват блога им през 5 селунди и ...нъц.
Публикувано Юни 18, 200916 гд Мдаа и в чата на xsellize има няколко недоспали които чакат и чакат ...
Публикувано Юни 18, 200916 гд Автор mbp_late2008_ 180.png[/attachment:2wfzv9iq] Може би за това се бавят
Публикувано Юни 18, 200916 гд Еййй, никакво търпение нямате значи Хубавите неща стават бавно П.С.: Колкото до клавиатурата - преди да има jailbreak, даже не знам дали ще мога да направя такава. Но явно петицията на Атанас дава резултат :mrgreen: Ако пусне още една петиция и за българско меню, може да имаме отметка и за това, но вместо българско, да пуска суоми меню :mrgreen:
Публикувано Юни 18, 200916 гд Знам само, че докато излезе БГ клавиатура, почти научих руската подредба
Публикувано Юни 18, 200916 гд Еййй, никакво търпение нямате значи Хубавите неща стават бавно П.С.: Колкото до клавиатурата - преди да има jailbreak, даже не знам дали ще мога да направя такава. Но явно петицията на Атанас дава резултат :mrgreen: Ако пусне още една петиция и за българско меню, може да имаме отметка и за това, но вместо българско, да пуска суоми меню :mrgreen: offtopic a little .. все пак Наско разбунва духовете .. а и ме е яд че не стана евродепутат много мрази комунистите и това му е най хубавото нещо
Публикувано Юни 18, 200916 гд О аз изобщо не подценявам какво прави и какво е направил той. Просто с него си имаме приказка, така да се каже
Публикувано Юни 18, 200916 гд На който му трябва джейл за да има тетъринг да си свали бъндъла който направих преди малко за Мобилтел от тук viewtopic.php?f=7&t=1062&start=20
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.