Публикувано Юни 12, 200916 гд Всеки ъпдейт в/у джейлнат телефон е равно на голяма мазня. Дай му пълен рестор.
Публикувано Юни 12, 200916 гд Всеки ъпдейт в/у джейлнат телефон е равно на голяма мазня. Дай му пълен рестор. Да, но ще бъде заключен... На теб работят ли ти you tube и notes? Как да си кача 3.0 без ъпдейт върху джейлнат телефон...?
Публикувано Юни 12, 200916 гд В смисъл?... Мислих, че това е финалната версия на 3.0... Защо да е рано?
Публикувано Юни 12, 200916 гд Няколко поста по-нагоре сам си одговорил на въпроса Просто поради липсата на "фабрично отключени" 2G-та и липсата на какъвто и да е ънлок караш по познатият ти начин
Публикувано Юни 12, 200916 гд А не разбрах, само аз ли имам този проблем със you tube и notes? Други хора като мен качили 3.0 на 2G работи ли им добре?
Публикувано Юни 12, 200916 гд Ако беше използвал търсачката щеше да разбереш :question: iPhone 2G Firmware 3.0 Тук става въпрос за Beta версийте,но явно е че проблема остава и при GM
Публикувано Юни 12, 200916 гд Ъпдейтнах IPhone 2g 3.0 beta 4 Youtube не работи. С appstore има проблеми. Notifications няма. Copy/paste работи. Icy работи, обаче няма доста програми който ги има в Cydia. Камерата няма автофокус. Всеоще няма mobileinstalation patch Заради ITunes 8.2,ifunbox не работи Като изцяло мога да кажа че не си заслужава :nono: Сега пак се върнах на 2.2.1 П.С.Имам UDID активация Youtube няма да имаш поради факта, че не си с нормално активиран телефон. При мен върви. Push notifications няма, поради факта, че няма програми в аппстор, които да го поддържат. mobileinstalation няма и да има, има пачнат installd което е същото като mobileinstalation при 2.х
Публикувано Юни 15, 200916 гд Автор Случайно някой да има MobileInstall или installd за GM-а? :confused: Ще ти свърши ли работа след като нямаш jailbreak ?
Публикувано Юни 15, 200916 гд След като излезе официалния 3.0, ще ми излезе ли ъпдейт на туню при положение, че съм с 3.0 GM?
Публикувано Юни 15, 200916 гд От думите на MuscleNerd от Dev-Team в Twitter се разбира, че jailbreak на 3.0 трябва да излезе тази седмица след излизането на официалния FW 3.0. От друг негов отговор в Twitter се разбира, че ще излезе и unlock за FW 3.0.
Публикувано Юни 16, 200916 гд Ми щом е обявено на два пъти би трябвало да е софтуерно и да е за всички платформи. Ще почакаме и ще разберем. А и никъде не виждам onli for 2G.
Публикувано Юни 16, 200916 гд Ми щом е обявено на два пъти би трябвало да е софтуерно и да е за всички платформи. Ще почакаме и ще разберем. А и никъде не виждам onli for 2G. Чул те господ!!!
Публикувано Юни 16, 200916 гд Ето това чакахме http://blog.iphone-dev.org/post/124232620/big-week Евала за скоростта, страшни са !!!
Публикувано Юни 17, 200916 гд Здравейте колеги, след като вече съм с новия фирмуеър не трябва ли да имам функцията mms и другите благини, защото при мен се появи само voice memos или това важи само са 3gs
Публикувано Юни 17, 200916 гд Аз само не разбрах, тоя ънлок, работи ли с най-новия бейзбенд или трябва да се качва до 3.0 като се пропусне ъпгрейд на бейзбенда ?
Публикувано Юни 17, 200916 гд Настройките на MMS се правят от Settings/General/Network/Cellular Data Network и след това трябва да рестартираш. Ammcfc е пуснал цяла тема за това. Ънлокът ще работи на новия модем, според Dev-Team. Там нещата съвсем ми замирисаха. 2.2.1. не можаха да го отключат въобще, а 3.0 още преди да е излязъл официално и има ънлок. 100% са на хранилка при Епъл, ама да са живи и здрави.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.