Публикувано Юни 9, 200916 гд Току що направих рестор до 2.2.1 и после пуснах пак 3.0 и отнова същата грешка, и това става след самия рестор докато проверява софтуера
Публикувано Юни 9, 200916 гд Аз няма как да пробвам,защото съм със 2G и чакам jailbreak,но виж назад по страниците и други се оплакват от този проблем,при някой се оправял
Публикувано Юни 9, 200916 гд Ния с тебе трябва да почакаме първо и Unlock Дано утре да излезе QuickPWN със unlock
Публикувано Юни 9, 200916 гд Аз няма как да пробвам,защото съм със 2G и чакам jailbreak,но виж назад по страниците и други се оплакват от този проблем,при някой се оправял Ами със същия проблем аз хора не видях ама нищо де, ще чакам до 17 през иТунес да се ъпдейтне
Публикувано Юни 9, 200916 гд Автор Аз няма как да пробвам,защото съм със 2G и чакам jailbreak,но виж назад по страниците и други се оплакват от този проблем,при някой се оправял Ами със същия проблем аз хора не видях ама нищо де, ще чакам до 17 през иТунес да се ъпдейтне А с кой iTunes си ?
Публикувано Юни 9, 200916 гд И аз с моя акъл ъпдейтнах до 3.0 (2G) и сега явно няма да разполагам с ифонче до 17 юни или поне, докато не излезне версия на QuickPWN за него ...
Публикувано Юни 9, 200916 гд Може да се върнеш на 2.2.1. Излиза ми грешка номер 20 при опит да се върна .
Публикувано Юни 9, 200916 гд Може да се върнеш на 2.2.1. Излиза ми грешка номер 20 при опит да се върна . А пробва ли от DFU mod?
Публикувано Юни 9, 200916 гд с custom firmware ли го връщаш или му даваш просто restore? click Начин на връщане на предходен фирмуер:1. Трябва да разполагате със следния софтуер: - iPhone 2G FW 2.2 или 2.2.1 - QuickPWN 2.25 2. Вкарвате телефона в DFU режим, натискате и задържате Shift(Win)/Option(Mac) и избирате Restore, при което посочвате фирмуер 2.2/2.2.1 и ресторвате телефона 3. След края на процедурата и рестарта пускате QuickPWN и следвате стъпките. 4. Накрая след като програмата си свърши работата просто си върнете бекъпа на телефона. и свали на iTunes 8.1, ако не си го направил вече.
Публикувано Юни 9, 200916 гд В DFU пробвам, и Itunes 8.1 сложих, (custom firmware 2.2, 2.2.1, beta -2) - но веднага след като започне "preparing Iphone for restore" и ми дава грешка "Iphone could not be restored ... (20)" . Утре ще пробвам на друг компютър и дано да стане
Публикувано Юни 11, 200916 гд Аз го сложих, iPhone 3G фабрично отключен. ПУШКА Е! Даже календара е на БЪЛГАРСКИ!
Публикувано Юни 11, 200916 гд Ако го сложа на 3Г фабрично отключен, няма да имам проблем да го ползвам като телефон, нали?
Публикувано Юни 11, 200916 гд След като дам рестор от туню и ми дава само с 2.2.1 да ресторна, не ми дава да посоча 3.0 EDIT:Оправих се! :eek:
Публикувано Юни 12, 200916 гд Въпрос към хората които сте качили този софтуер... 3.0 GM Аз сега си го качих със ъпдейт на айфон първо поколение... Въпроса ми е дали ви работят youtube и notes... всичко ми е наред но тези две апликаций не ми работят... мн се изнервих...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.